Şimdi Ara

sd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmomaxD -- 8 Aralık 2019; 20:50:24 >

• Ben ingilizcemi oyun oynayarak geliştirmiştim başlarda.Reading ve writingim güzeldi o yüzden.Oyun odaklı geliştirmek için oyun oyna ve bilmediğin kelimeleri öğren ben öyle yapıyordum.Ama günlük hayat konuşmalarından uzaktım.Daha çok oyun odaklı ing gelişmişti.Sonra merak duydum ingilizce öğrenmeye başladım.Hala devam ediyor sürecim.Birde ne tarz oyun oynarsan biraz daha o tarz gelişiyor.Mesela survival hayatta kalma oyunuysa hayatta kalmak,zombi,kapı,yemek,içecek,açlık gibi kelimelere aşina oluyorsun.Şu anda oyunların büyük çoğunluğunu anlıyorum.Genel olarak aynı kelimeler bence.(İleri seviye diyaloglu değilse)Hele birde aynı oyun türleri arasında kelimeler iyice aynılaşıyor.Pes etme yapabilirsin ama tavsiyem sadece oyun odaklı olma günlük hayat içinde öğren büyük faydası olur.Oyunlardaki diyaloglarıda anlamanı sağlar.İstersen ilk oyun odaklı geliştir oyun oynayarak sonra günlük hayata geç istersen ikisinide aynı anda yürüt.Benim yaptığım ilkiydi.Yani oyunlara odaklanmak.Sonrada günlük hayat için öğrendim.Oyunu indirdin bide yama indiricende o yama hatasız olucakta zor iş.Bazılarının yamasıda yok.Youtubeden oyunun videosunu izlerkende türklerin youtuberların çoğu kullanmıyor yama.Oyun videosunu izlerkende bişey anlamazsın yani.Öğrenmek lazım pes etme yapabilirsin çok faydası olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.