Şimdi Ara

sd d-smart kartını hd uydu alıcıda kullanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. Bende 2008 yılında evlenirken aldığım d-smart "next 9950 cıs" modeli bulunmakta. eski kutu olduğu için herhangi bir ücret ödemeden discovery ve animal planet kanallarını izleyebiliyorum. bu aralar kendi kendine reset atmalar yaşıyorum makinada.

hem bu reset olayı yüzünden hemde türksat 4a üzerinden hd yayına geçilmesi sebebiyle yeni bir hd uydu alıcı almak istiyorum. yeni alacağım uydu alıcıda eski d-smart kartımı kullanabilir miyim? eğer kullanabilirsem hd uydu alıcı tavsiyelerinizide iletirseniz sevinirim.

• Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyduyu al götür tamir ettir eğer edilmicek gibiyse ordan modül girişli uydulardan birinde denersin çalışırsa bi tanesi kapar evinde gelip izlersin ama hd cihaz alsan da kartı cl+ olmalı sanırsam seninki sd olduğundan hd kanalları açmıcaktır ya da o kanallar ücretli diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam ama denemenden fayda belki uulusal kanalların hdlileri çalışır
  • Hocam zaten hd kanallar izlenmiyorsa yapilacak sey tamir ettirmek.benim amacim ucretsiz olan hd kanallar yaninda d-smart kullanabilmek. Cevap icin saol ama ben sorumun yanitini alamadim henuz.

• Bildiğim kadarıyla D-SMART kart + modül bilgisinin ikisini de kullanıyor abonelerde. Yani bir cihazdaki kartı alıp başka bir cihaza takınca muhtemelen çalışmayacaktır.
  • Kartınız 2008den kalmaysa bence çalışır, denemekte fayda var.

• Digital Kartlar cihazla eşleştiriliyor, başka bir D-Smart cihazında bile kendi kartını kullanamazsın. Modül kartlar için de aynı durum geçerli smart kartla CI+ modül eşleştiriliyor. Bunula beraber farklı cihazlarla kullanarak kartı yakma ihtimalin de var. Dsmart müşteri hizmetlerinden veya yetkili bayilerden teknik destek almanı tavsiye ederim.
  • çalışmaz , kart bloke olur. açtırmak için de 50 tl gibi bir rakam ödersiniz ama kesinlikle başka bir uydu alıcıda çalışmaz çünkü dsmartın ister modülü olsun ister uydusu olsun karta göre şifrelenmiş durumda . dsmart size yeni bir paket önerir muhtemelen
  • Tesekkurler cevaplar icin. D-smartla iletisime gecelim bakalim. Onlarda dediginiz gibi yeni paket onerirler buyuk ihtimalle.

• Eski sd -hd değişimi yaparak 24 ay uygun fiyatlı mega paket hd alabilirsiniz diye düşünüyorum
  • Kartlar cihazlara tanımlıdır. Başka cihaza takarsanız çalışmaz yayın gelmez hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartınız yanar! kart diğer alıcılarda çalışmaz!
    Reset olayı şuan bütün dsmart kullananlarda var.Türksat 4A güncellemesi yapılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.