Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin arkadaşım sende haklısın eminim. insanın elinden burada teşekkür etmekten başka birşey gelmiyor.
    aldıktan sonra inceleyip,araştırıp,öğrenip benimde yardımım dokunur umarım kullanıcılara :)
  • Memnun olurum, bilgu paylastikca guzeldir.
  • Merhabalar

Sabaha kadar ekran o şekilde kaldı baska işlem yapılmadı .
  • SPL i 3.03.0000 benım cıhazın spl sı bu sekılde dedıgınız gıbı dırek hafıza kartını formatladıktan sonra atıp calıstırdım ekran o şekilde kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetnix

SPL i 3.03.0000 benım cıhazın spl sı bu sekılde dedıgınız gıbı dırek hafıza kartını formatladıktan sonra atıp calıstırdım ekran o şekilde kalıyor

Aynı işlem adımını bir kez daha deneyin.

Yani teli açın, dosya gezgininden sd kartın içine girin.

Kartın içini ilk olarak Android kurulumu için oluşturduğunuz şekle getirin, yani başarısız kurulum sebebiyle oluşan bütün dosya ve klasörleri silin.

Ardından android dizinine gidin ve önce clrcad sonra da haret.exe'yi çalıştırın.

Sorun devam ediyorsa 2. aşamada kart kapasitenizi(FAT32 formatında biçimlendirilmiş olmalı) ve karta taşıdığınız dosyanın boyutunu ardından da sd kart içinde oluşan dizin yapısını yazın.

Belki bazı dosyaları eksik taşıdınız.

Bu aşamalardan sonra daha net yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337

zaten herkes bir sorununu yazıp kaçıyor hiç oldu tamam hallettik şöyle böyle deme yok

Buna çok alındım ben :)

quote:

yakında çok güzel bir konu daha açacağım bugün tüm detayları bitirdim.

Güzel haber hocam, içerik hakkında biraz ipucu versen.
  • buradaki wimo romu t mobileye uymaz değil mi???
  • Arkadaşlar HD2 de android üzerinde skype kullananınız var mı?

Bildiğim kadarıyla android üzerinde çalışıyor skype.

Ben markete girdiğimde skype orjinal uygulamasını göremiyorum.

Tel üzerindenhttp://mobiledownload.skype.com'u ziyaret ettiğimmde "Sykpe android sürümünü indirin" ekranı karşılıyor beni, "hemen indirin"e tıklıyorum markete yönlendiriyor ve orada da "istenen öğe bulunamadı" mesajı beni karşılıyor.

Siz de durum nedir?
  • Merhabalar

Hafıza kartını formatladım .Dosya boyutu 1,29 gb .Cıhazıda formatladım şimdi tekrar denıyorum .Ama HTC yazısı yesil renkte ve sıyah ekran üzerinde duruyor .Bu normalmı kac dk bu sekılde kalması normaldır .Cok acıl cvp yazın lutfen
  • quote:

Merhabalar

Hafıza kartını formatladım .Dosya boyutu 1,29 gb .Cıhazıda formatladım şimdi tekrar denıyorum .Ama HTC yazısı yesil renkte ve sıyah ekran üzerinde duruyor .Bu normalmı kac dk bu sekılde kalması normaldır .Cok acıl cvp yazın lutfen

normal değil.
    kullandığın radio version u yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

zaten herkes bir sorununu yazıp kaçıyor hiç oldu tamam hallettik şöyle böyle deme yok

Buna çok alındım ben :)

quote:

yakında çok güzel bir konu daha açacağım bugün tüm detayları bitirdim.

Güzel haber hocam, içerik hakkında biraz ipucu versen.

yok yahu alınacak birşey yok :D

konu android kullanıcıları arayüzleri ile alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Arkadaşlar HD2 de android üzerinde skype kullananınız var mı?

Bildiğim kadarıyla android üzerinde çalışıyor skype.

Ben markete girdiğimde skype orjinal uygulamasını göremiyorum.

Tel üzerindenhttp://mobiledownload.skype.com'u ziyaret ettiğimmde "Sykpe android sürümünü indirin" ekranı karşılıyor beni, "hemen indirin"e tıklıyorum markete yönlendiriyor ve orada da "istenen öğe bulunamadı" mesajı beni karşılıyor.

Siz de durum nedir?

root cihazlarda 3g ve wifi ile çalışması gerekli
    skype.apk download

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

buradaki wimo romu t mobileye uymaz değil mi???

romlar tmous hd2 kullanıcıları için uygun
  • 2.15.50.14 spl 3008 olandan
  • teşekkür ediyorum...
    peki emin olmak için soruyorumda yeni buldum t mobile içinde android rom yüklemek üzere düzenlenmiş winmo rom var... onun üstüne buradaki androidi kurarsam sorun çıkartır mı? söylemiştiniz aslında sd karttan olduğu için sorun çıkarmıyacağını ancak içimde bir kuşku var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Tuğrul -- 13 Kasım 2010; 15:38:40 >
  • 3.03.0000 pardon spl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

teşekkür ediyorum...
    peki emin olmak için soruyorumda yeni buldum t mobile içinde android rom yüklemek üzere düzenlenmiş winmo rom var... onun üstüne buradaki androidi kurarsam sorun çıkartır mı? söylemiştiniz aslında sd karttan olduğu için sorun çıkarmıyacağını ancak içimde bir kuşku var :)

tmous kullanırken korkma birleşik devletlerdeki kullanıcıların çoğu tmous kullanıyor zaten. developerların çoğuda oradan yani biz mahrum kalsak sen kalmazsın
  • inşallah :) sabırsızlıkla bekliyorum telefonumu geldikten sonra bende elimen geldiğince paylaşım yapıcam :)
  • quote:

3.03.0000 pardon spl

android rom kurulumunu ilk kez başlattıktan 30dk sonra hala o siyah üzerine yeşil htc yazısı mı duruyor?
    custom rom yükleme işleri hariç geri kalan tüm adımları harfiyen tekrar denediniz mi?
    biryerlerde bir hata yapıyor olmalısın
    başka bir android rom kullanmayıda deneyebilirsin, herkes tarafından sorunsuz şekilde kullanılabilen birşeyde birtek senin cihazında çalışmaması söz konusu olamaz diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

3.03.0000 pardon spl

android rom kurulumunu ilk kez başlattıktan 30dk sonra hala o siyah üzerine yeşil htc yazısı mı duruyor?
    custom rom yükleme işleri hariç geri kalan tüm adımları harfiyen tekrar denediniz mi?
    biryerlerde bir hata yapıyor olmalısın
    başka bir android rom kullanmayıda deneyebilirsin, herkes tarafından sorunsuz şekilde kullanılabilen birşeyde birtek senin cihazında çalışmaması söz konusu olamaz diye düşünüyorum

Merhabalar

Cok tesekkurler yarduımlarınızından dolayı tesekkurler dedıklerınızı yaptıktan sonra tekrar yazıcagım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.