Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    disable için mesajım buradaydı

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: ttandoan

Selamlar;
    Zekilik yapayım dedim ve Mdeejay_eVo_Sense_v._2.3_REVOlution ile Hastarin r8.1 kurdum..
    1- öncelikle vbn rom içerisinden Pin kodu sormayı iptal edecek menüyü bulamadım. sanırım disable edilmiş..
    2- ne zaman makine açılırsa açılsın screensaver gibi android yeşil robotu beliriyor ekranda herhangi bir menü vs girmeye çaıştıkdan 2 sn sonra tekrar bu screensaver geliyor..
    sonuçta kullanamadım :(.
    fikri olan varmı?

1- VBN wm6.5 rom içerisinde menu>settings>personal>phone> gsm/umts services sekmesinde PIN/PIN2 ayarlarını değiştirebiliyorsunuz.
    2-1. verdiğim cevabı uyguladıktan sonra cihazın android başlatılırken restart atmayı kesecektir. (ekran koruyucusu değil o pin disabled etmez isen bu kurduğun romda resleyip duruyor)

• merhaba bende task29 bir sürü hata verdı çalışmadı o adımı atladım birde clrcad.exe çalışmadı direk haret.exe yı açtım android sağlam çalşırmı? bu programlar bende nıye açmadı? teşekkürler.
  • Değerli Arkadaşlar, açıklamalarınız için gerçekten çok teşekkürler. Bu güzel telefona android kurulması gerçekten çok hoş ama benim bütün denemelerimde ben hüsran yaşadım.

Telefondaki pil ömrünü ne yaptıysam uzatamadım. SetCPU,battery boost v.s... Telefonun şarjı sabah 8 den akşam dokuza çıkmıyor. Tekrar Windows MO ya döndüm.

NAND romun çıkmasını beklemek bana göre daha mantıkı..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerVu

Değerli Arkadaşlar, açıklamalarınız için gerçekten çok teşekkürler. Bu güzel telefona android kurulması gerçekten çok hoş ama benim bütün denemelerimde ben hüsran yaşadım.

Telefondaki pil ömrünü ne yaptıysam uzatamadım. SetCPU,battery boost v.s... Telefonun şarjı sabah 8 den akşam dokuza çıkmıyor. Tekrar Windows MO ya döndüm.

hocam pin kodunu winmoda girmiyorsun değil mi?
    pin kodunu giriyorsan da uçak moduna alıyorsundur... birde ctrlpda da bir başlık görmüştüm hd2 nin batarya sorunu çözüldü diye bir incele istersen.
  • batarya süresini uzatmak için....

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=19636&page=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerVu

Değerli Arkadaşlar, açıklamalarınız için gerçekten çok teşekkürler. Bu güzel telefona android kurulması gerçekten çok hoş ama benim bütün denemelerimde ben hüsran yaşadım.

bencede size mantıkı! gelen şeyi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

merhaba bende task29 bir sürü hata verdı çalışmadı o adımı atladım birde clrcad.exe çalışmadı direk haret.exe yı açtım android sağlam çalşırmı? bu programlar bende nıye açmadı? teşekkürler.

clrcad.exe yi çalıştırınca birşeyler calıstırmıs gibi bir aksiyon olmuyor. yanlız bunu önce calıstırmazsanız telefondan ses gelmemesi gibi bazı sorunlar olduğunu fark edeceksiniz. bu nedenle önce clrcad.exe yi sonra haret.exe yi calıstırıyoruz.
    bunlarla ugrasmak istemiyorsanız ana başlık altında önerdiğimiz bootloader uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • quote:

yok yahu alınacak birşey yok :D

konu android kullanıcıları arayüzleri ile alakalı

Latife ettim hocam, ben geri bildirime önem veren birisiyim, üzerime alınmadım latife sadece :)

quote:

root cihazlarda 3g ve wifi ile çalışması gerekli
    skype.apk download

Eyvallah makbule geçti.

Çalışacağını biliyordum da skype üzerinden indiremedim, birde markette yoktu.

Yanlız hayal kırıklığına uğradım, fring ile görüntülü görüşebilirken bu işin şahı ve ilk başlatıcısı skype'nin mobil uygulamasında görüntülü görüşme seçeneği olmaması hayal kırıklığı.

• Arkaslar MDeeja evo sense v 2.3revolution android romu ve hastarin r8.2 kurdum. Bataryayi cikarmadigim surece (telefonu pcde sarj edersem) android sorunsuz cisiyor. Nezaman yedek bataryayi takarsam ilk birkac acilista andoid calistiktan sonra kendini bekleme ekranina alinca siyah ekran kaliyor ve telefon acilmiyor.Bataryayi cikarip takmak zorunda kaliyorum ve daha sonra telefon duzeliyor. Bu neden kaynaklaniyor olabilir Boyle bir sorun yasayan vami ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Arkadaşlar HD2 de android üzerinde skype kullananınız var mı?

Bildiğim kadarıyla android üzerinde çalışıyor skype.

Ben markete girdiğimde skype orjinal uygulamasını göremiyorum.

Tel üzerindenhttp://mobiledownload.skype.com'u ziyaret ettiğimmde "Sykpe android sürümünü indirin" ekranı karşılıyor beni, "hemen indirin"e tıklıyorum markete yönlendiriyor ve orada da "istenen öğe bulunamadı" mesajı beni karşılıyor.

Siz de durum nedir?

root cihazlarda 3g ve wifi ile çalışması gerekli
    skype.apk download

Cihaz HD2 olduğu için android Desire için olan skype kendi sitesinden yüklenemiyor ben de dışarıdan yükledim. Bir yerde vermiştim linkini.

Tek sorunum şu skype kullanıcılarını arama seçeneği yok!!! Bu neden acaba?? Arama olmadan kimle yazışacaksınız yada konuşacaksınız?? Bu buton nerede acaba? Yoksa eksik mi yüklüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Cihaz HD2 olduğu için android Desire için olan skype kendi sitesinden yüklenemiyor ben de dışarıdan yükledim. Bir yerde vermiştim linkini.

Tek sorunum şu skype kullanıcılarını arama seçeneği yok!!! Bu neden acaba?? Arama olmadan kimle yazışacaksınız yada konuşacaksınız?? Bu buton nerede acaba? Yoksa eksik mi yüklüyor?

Tam olarak benim yüklediğim @1337 arkdaşın paylaştığı versiyonu mu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama, bahsettiğiniz arama durumu var programda.

Ana ekranda HD2'nin menü tuşuna bastığında açılan menüden Add seçeneğine tıkladığınızda karşınıza seçenekler geliyor.

Oradan search a contac dediğinizde kullanıcı arama menüsü karşınıza çıkıyor.
  • Arkadaslar aranizda hicmi siyah ekran sorunu yasayn yok. Bazen birkacgun sorunsuz kullaniyorum, bazen hergun tekrar ediyor. Simdiye kadar 5-6 andorid kurdum ama sonucta hep bu sorun er yada gec karsima cikiyor.
  • 1337 selam ;
    Olayın Android boyutu çok güzel gidiyorda telefon boyutunda sıkıntı başgösterdi :).
    Daha öncede yazmıştın doğru radio rom yoktur diye ama artık nedense pek sağlıkı konuşamaz hale geldim telefonda.. garip ses kaymaları, çızırtı ve parazitler oluşuyor..
    Lokasyon servis kalitesi vs diyebilirsin ama bunların pek olmayacağı yerlerde birkaç zamandır problemden muzdaribim.. önerin varmı?
    Teşekkürler..
  • Merhaba
    Farkli radio rom, android rom, android rom kernel update

gibi seyleri deneyebilirsin. Artik bu tip islemleri kolayca uygulayabilecek kapasitede oldugunuza inaniyorum. Data.img nizi yedekleyip bu islemler ile stabil sorunsuz bir sistem kurabilirsin
    iyi bayramlar herkese
  • yaaa üstad benim bi sorunum var bu androidi kurdum data 1 gb idi 512 mb yaptım ondan sonra gsm bağlantısında sorun oluyo ara sıra sınırlı servise düşüyo normale donuyo tekrar düşüyo sınırlı servise çok oluyo bu nedir bunun nedeni acaba? bu en son yaptığım işlemle bi alakası varmıdır ?
  • quote:

Şimdi sen beni yanlış anlıyorsun burada rom yüklemeye çalışan adamların kafası zaten alıyo başını gidiyor birde bunları okurlarsa düşünemiyorum yani. zaten herkes bir sorununu yazıp kaçıyor hiç oldu tamam hallettik şöyle böyle deme yok, e normal olarakda gören biri android mi? ayy ayy çok sorunlu çok wm6.5 daha iyi abi demeye başlıyor. canlı örnekler için hd2 genel başlığa bakabilirsin. yeterince bilgisi olan kullanıcılar zaten bu işi okuyup çözüyor teşekkür edip geçiyor, ama detaylarındanda anlaşılacağı yeterince açıklamalı bir şekilde anlatım yaptık, yakında çok güzel bir konu daha açacağım bugün tüm detayları bitirdim.

neyseki ben sozkonusu kisiler gibi sorunum hallolduktan sonra tamam oldu hallettim diyemedim cunlu sorunumu gideremedim, fakat sana bu konuda gercekten katiliyorum, uzun yillardir windows mobile ve wm tabanli programlar kullaniyordum android kullanana kadar windows mobile in önüne gecemezler diye dusunuyordum. henuz yayginlasmamisken bile android windows mobile i veritabaniyla ve uygulama zenginligi ile coktan gecmis gibi gorunuyor. hizi enerji tasarrufu kullanabilirligi, alismasi zor ve zaman istiyor ama gercekten denemeye deger. Aslinda bu windows mobile den android e gecem olayini ben ericsson 377 den nokia 7710 a gecmeye benzetiyorum :) bilmiyorum siz bana katiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Tam olarak benim yüklediğim @1337 arkdaşın paylaştığı versiyonu mu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama, bahsettiğiniz arama durumu var programda.

Ana ekranda HD2'nin menü tuşuna bastığında açılan menüden Add seçeneğine tıkladığınızda karşınıza seçenekler geliyor.

Oradan search a contac dediğinizde kullanıcı arama menüsü karşınıza çıkıyor.

Dostum şimdi tekrar baktım. Malesef senin arama menüsü dediğin yerde sadece arama çubuğuna skype adresini girersen veya e-postasını yazarsan birini buluyor! Yani bildiğin birini eklemek için! Oysa benim dediğim, normal skypede rastgele netten skype kullanıcısı arama seçeneği! Yani ülkesini, erkek veya bayan olarak seçme, yaş seçme ve sohbet için müsait olma(skype me) özellikleri olması lazım!! Böyle bir arama yok!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 17 Kasım 2010; 0:54:20 >

• quote:

Dostum şimdi tekrar baktım. Malesef senin arama menüsü dediğin yerde sadece arama çubuğuna skype adresini girersen veya e-postasını yazarsan birini buluyor! Yani bildiğin birini eklemek için! Oysa benim dediğim, normal skypede rastgele netten skype kullanıcısı arama seçeneği! Yani ülkesini, erkek veya bayan olarak seçme, yaş seçme ve sohbet için müsait olma(skype me) özellikleri olması lazım!! Böyle bir arama yok!!

Merhaba.

Sen "skype kullanıcılarını arama seçeneği yok" demiştin, burada söylediğin belki "gelişmiş arama" olarak ifadelendirilebilir.

Evet o tarz bir arama yok, fakat nick, ad soyad yada mail üzerinden sykpe kullanıcısı arayabiliyorsun programla.

Bu bence çok büyük bir eksik değil ama görüntülü arama olmaması bence büyük eksik, herkesin beklentisi farklı olabiliyor :)

İyi bayramlar.

• selam herkese,

haret.exe`yi çalıştırdım, siyah üzerinde yeşil yazıyla htc yazısı duruyor telefonda, baya bir zaman geçtide sorun yoktur umarım.

ekran 1 saattir duruyor. yardımcı olabilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_diego -- 17 Kasım 2010; 15:42:00 >
  • bütün adımları baştan yapıyorum gene aynı arkadaslar yardımcı olabilecek yok mudur?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.