Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

hd2 ye android kurulumu ile adobe flash 10.1 desteği kazandırabiliyormuyuz veya başka bir şekilde? yani yabancidiziizle veya dizihd gibi sitelerden dizi bölümlerini izleyebilirmiyim? sırf bu ve 720p yüzünden desire hdyi bekliyorum...

android froyo zaten flash 10.1 ile geliyor. izleyebilirsin.

herhangi bir takılma falan oluyor mu? rica etsem şunu bir deneyebilirmisiniz cihazdan;

http://yabancidiziizle.com/spartacus-2-sezon-fragmani.html

zahmet veriyorum ama kusura bakmayın gerçekten benim için en önemli konu bu...

genelinde takılma olmuyor fakat bu sizin gonderdiginiz linkteki videoda düşük (5-6fps) ile oynattı

tam nedenini anlamamakla beraber mobil cihazlar için optimize edilmemiş videoları net oynatmıyor diyebilirim. cihazım ile şu sıralar baya bir ayar optimizasyon uygulamaları denediğimden fazla hızlı değil bu da neden olabilir.

örnek olarak dailymotion.com daki şu videoyu (rastgele seçtim) gayet net ve hızlı bir şekilde oynatıyor.
    http://www.dailymotion.com/video/xfo2t5_england-1-france-2-official-match-highlights_sport#hp-v-v3

• quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Nihayet kurabildim.Çok süper bişey olmuş gerçekten Kağnı arabasınsından mersedese geçmiş gibi ldum.Tekrar emeklerin için teşekkürler 1337 kardeşim.Şu an da iki sorunum var birisi pil konusu.öğlen 12 gibi 100 de 100 şarj idi şu an itibariyle 40 larda.Tabi bendendir o da .Haliyle öğrenmek için mıncıklayıp duruyorum
    Birde şu programları hep geri tuşundan kapatmak gıcık bir şey.Sanırım ona da bir çare bulur ustalar.
    Son olarak da çok sık olmasa da 4-5 kere oldu gezinirken "özür dileriz android göçtü kapatılacak" uyarısı çıkıyor.Sanırım hafıza mı yeterli gelmiyor bilemiyorum Hayırlısıyla şu NAND mıdır nedir çıksa da rahatlasak. Herkese selamlar.

memnun oldum sonunda başarılı olduğunuza, iyi eğlenceler diliyorum bundan sonrası için

geri tuşu ile uygulamadan çıkmanızın yanı sıra android froyo sürümünde sistem değişik bir biçimde çalışıyor okuyupta tam anlayamadığım kadarı ile bu açık kalan sistemler siz cihazı tuş kilidine dahi alınca bu uygulamaları uykuya alıyor ama hala çalışıyor uygulamalar ve bataryadan çok ödün vermiyorsunuz. bu nedenle taskkiller gibi uygulamaların batarya ömrünü kısalttığını okuyorum android forumlarında, 2.0 2.1 sürümlerinde işe yarıyormuş bunlar froyo için kullanmayın deniliyor. android göçtü mesajınıda toplasan 1,2 kere almışımdır. ilk android kurulumundan sonra cihazı yeniden başlattığınızdan emin olun. tam net bilemiyorum bir kaç adımda bir unutkanlık yapmış olabilirsiniz bu mesajın hiç gösterilmemesi gerekli çökme gibi birşey çok ama çok nadir gerçekleşiyor andoridde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hd2 ye android kurulumu ile adobe flash 10.1 desteği kazandırabiliyormuyuz veya başka bir şekilde? yani yabancidiziizle veya dizihd gibi sitelerden dizi bölümlerini izleyebilirmiyim? sırf bu ve 720p yüzünden desire hdyi bekliyorum...

android froyo zaten flash 10.1 ile geliyor. izleyebilirsin.

herhangi bir takılma falan oluyor mu? rica etsem şunu bir deneyebilirmisiniz cihazdan;

genelinde takılma olmuyor fakat bu sizin gonderdiginiz linkteki videoda düşük (5-6fps) ile oynattı

tam nedenini anlamamakla beraber mobil cihazlar için optimize edilmemiş videoları net oynatmıyor diyebilirim. cihazım ile şu sıralar baya bir ayar optimizasyon uygulamaları denediğimden fazla hızlı değil bu da neden olabilir.

örnek olarak dailymotion.com daki şu videoyu (rastgele seçtim) gayet net ve hızlı bir şekilde oynatıyor.
    http://www.dailymotion.com/video/xfo2t5_england-1-france-2-official-match-highlights_sport#hp-v-v3

çok teşekkür ederim windows phone 7 yide merak ediyordum desire hdyi beklememe gerek kalmadı hd2ye hepsi yapılıyor. hd2 alayım ozaman

• bir yerde okumuştum ama hatırlyamıyorum şimdi.Kamerasında 3.2MB gibi bir performans oluyormuş ve onun içinde eleman bir yama gibi bir şey vermişt.Böyle bir olay varmı acaba.?

Telefonumu acaip sevmeye başladım yaw:)
  • Rastali_Pasta
    hd2 üzerinde android tam manasıyla oturmadı, eksiklikleri göz önünde bulundur almadan önce. bu eksikliklerde giderilecek diye bekliyoruz calısmalar var istediğimiz gibi bir sistem olacak pek yakında .
  • quote:

bir yerde okumuştum ama hatırlyamıyorum şimdi.Kamerasında 3.2MB gibi bir performans oluyormuş ve onun içinde eleman bir yama gibi bir şey vermişt.Böyle bir olay varmı acaba.?

Telefonumu acaip sevmeye başladım yaw:)

araştırmak sana kalmış bu tarz yamalar var tabi ama önce mantığı kavramanız lazım. mesela şu an yüklediğiniz android rom ( ben froyostone dan bahsediyorum şu an) desire dan port edilmiş bir android rom. evo dan port edilmişleride var ve ayarlar menüsünde karşınıza 4g ayarları çıkıyor. android froyo çıktığından bu yana hd2 üzerinde android çalışmaları hızlandı. 5 aylık bir dönemdeki rom updateleri patchleri falan hangi romlar için gerekli ya da gerekli değil bunu okumadan önce sizin ihtiyacınızın olup olmadığını kontrol ederek anlayabilirsiniz.
    kameranın wm6.5 üzerinde çalıştığı gibi bir performans şimdilik beklemeyin, aydınlıkta gayet net gibi gözüksede ışığa karşı ve karanlık ortamlarda hiç iyi değil.
    normalde bildiğiniz üzere hd2 gayet iyi bir kameraya sahip. nand hafızaya kurulabilen android romlar ile ile bu sorunlara çare bulunacağını ümid ediyoruz.
    sonuç itibari ile yine de hd2 üzerinde android wm6.5 e göre 5 kat daha iyi diyebiliriz.
    google nexus one üzerinde android 2.3 sürümünü önümüzdeki günlerde güncellemesi bekleniyor. buda güzel bir gelişme 2.3 ile daha başka yenilikler bizi bekliyor olacak. elbet bize de sonunda 2.3 sürüm gelecektir diye düşünüyorum bu konuda.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 19 Kasım 2010; 18:33:20 >

• Aslında kendi adıma söyleyebilirim ki kamera beni okadar da çok ilgilendirmiyor.
    Bu arada dün gece ilk defa android kurduğumdan 4.ncü basamağı atlamıştım Yani son versiyon winmo 6.5 un direk üzerine "VBNDroid-Reloaded2-21913-Oct08" yu kurmuştum.Şimdi baştan bu sefer "VBNDroid-Reloaded2-21913-Oct08"i kurarken önce t29 olyını yani hafıza temizleme olayını yaparak yapacam.Belki ""Özür dileriz Andotiniz göçtü" uyarısından kurtulurum.Sonucu sizlerle paylaşırım.
    selamlar
  • quote:

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

Bunlar da daha önce yine merak edenler için aldığım ekran görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineversmoke -- 19 Kasım 2010; 20:22:02 >

• ikinci kere task29 yaparak kurdum Hatasız kuruldu bu sefer ve şimdilik göçme emaraleri yok.Bu arada winmo daki notada benzeri birşey varmı bunda turkcellden boşuna internete girip hesabımız kabarmasın?
  • @ineversmoke

çok teşekkür ederim hd2 de karar kıldım. Desire hdnin 1300 lirada oynayan fiyatları beni zorlayacaktı zaten istediğim en çok şeyde videoları izleyebilmekti oynatıyormuş yeter bana:)
  • quote:

ikinci kere task29 yaparak kurdum Hatasız kuruldu bu sefer ve şimdilik göçme emaraleri yok.Bu arada winmo daki notada benzeri birşey varmı bunda turkcellden boşuna internete girip hesabımız kabarmasın?

Default olarak, wifi bağlantı bulamadığında mobil şebekeyi aktive ediyor android.

Ancak sen ayarlardan mobil şebeke checkbox'ı kaldırırsan wifi olmadığında otomatik bağlanmaz, faturan da kabarmaz :)

quote:

@ineversmoke

çok teşekkür ederim hd2 de karar kıldım. Desire hdnin 1300 lirada oynayan fiyatları beni zorlayacaktı zaten istediğim en çok şeyde videoları izleyebilmekti oynatıyormuş yeter bana:)

Rica ederim, hayırlı olsun.

• arkadaşlar merhaba,

size bir acemi sorusu:
    kurdugum androidde accounts bölümünde mevcut hesabı nasıl sıfırlayabilirim? Ben SD&phone storagedan factory reset diyorum ancak telefon kapanıp yeniden başlatılınca windows açıldığı için yaptığım reset geçerli olmuyor.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektromali

arkadaşlar merhaba,

size bir acemi sorusu:
    kurdugum androidde accounts bölümünde mevcut hesabı nasıl sıfırlayabilirim? Ben SD&phone storagedan factory reset diyorum ancak telefon kapanıp yeniden başlatılınca windows açıldığı için yaptığım reset geçerli olmuyor.

Teşekkür ederim

settings> accounts & sync > burada gerekli hesabı seçiyoruz remove account diyoruz

androidi türkçe kullanmak için morelocale 2 uygulamasını marketten indirip türkçeyi seçmelisin.
  • hocam cevap için çok sagol,

dediginize müsaade etmiyor. "hesap başka uygulamalar tarafından kullanılıyor ancak factory resetle silinebilir" diyor android hazretleri. o yüzden factory reset yapmaya çalıştım. ilk tanımlanmış(android markete girilen) hesabı silemeyince kendi hesabımı kurup market deryasınada giremedim bi türlü. hesabı kullanabilecek programları arayıp bulmaya çalışayım.
  • cihaz ilk açılırken wm ile açılıyor. pin kodu ekranı geldiğinde cancel de ve cihaz şebekesiz açılsın. sonra androidi çalıştırdığında pilin epey farkettiğini anlayacaksın zaten. selamlar.
    quote:

Nihayet kurabildim.Çok süper bişey olmuş gerçekten Kağnı arabasınsından mersedese geçmiş gibi ldum.Tekrar emeklerin için teşekkürler 1337 kardeşim.Şu an da iki sorunum var birisi pil konusu.öğlen 12 gibi 100 de 100 şarj idi şu an itibariyle 40 larda.Tabi bendendir o da .Haliyle öğrenmek için mıncıklayıp duruyorum
    Birde şu programları hep geri tuşundan kapatmak gıcık bir şey.Sanırım ona da bir çare bulur ustalar.
    Son olarak da çok sık olmasa da 4-5 kere oldu gezinirken "özür dileriz android göçtü kapatılacak" uyarısı çıkıyor.Sanırım hafıza mı yeterli gelmiyor bilemiyorum Hayırlısıyla şu NAND mıdır nedir çıksa da rahatlasak. Herkese selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektromali

hocam cevap için çok sagol,

dediginize müsaade etmiyor. "hesap başka uygulamalar tarafından kullanılıyor ancak factory resetle silinebilir" diyor android hazretleri. o yüzden factory reset yapmaya çalıştım. ilk tanımlanmış(android markete girilen) hesabı silemeyince kendi hesabımı kurup market deryasınada giremedim bi türlü. hesabı kullanabilecek programları arayıp bulmaya çalışayım.

wm6.5 de iken (veya hafıza kartını pc ye takmışken) hafıza kartının içine attığın android klasörünün içindeki data.img yi silip cihazda tekrar baştan android i çalıştırıp dener misin sıfırlanması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Bunlar da daha önce yine merak edenler için aldığım ekran görüntüleri:

eline sağlık ineversmoke ;)

• Arkadaşlar bende çok araştırmama rağmen ve bir çok rom yüklememe rağmen şöyle bir güzellik oldu. HTC nin internet sitesinden yüklediğim rom güncelleştirmesi sayesinde arkadaşımızın anlattığı tüm radyo rum yükle silme işlemleri yapmadan direkt olarak Android Froyo 2.2 yeni aldığım 2gb lık sd kart ayükleyip clrcad.exe ve haret.exe yi tıklayıp sd karta kurmak suretiyle yaklaşık 3 aydır kullanıyorum (Turkcell den aldığım cihaz KVK çıkışlıdır.). Tek sorun pil ömrünün az olması ve hiç bir zaman android sistemindeyken tam olarak şarj olmama sorundan başka hiç bir sorun yaşamadığım.
    Ayrıca gmail hesabınızı aktif olarak kullandığınızda da market ile ilgili hiç bir sorun yaşamıyorsunuz ve yüklediğiniz programların update leri markete düştüğünde otomatik uyarı veriyor.
    Ayrıca HTC nin global web sitesinden de HTC Desire ın pc için Syncc yüklediğinizde bilgisayarınızla telefonunuz arasında tüm yüklemeleri outlook senkronizasyonu müzikler ve resimler gibi bir çok şeyi senkronize edebiliyorsunuz.
    Bir tek HTC nin Desire HD ve daha üst versiyon telefonlar da kullanılmak üzere geliştirdiği HTCSense.com üzerinden yapılan uygulamalara kayıt olmayı başaramadım. Yakında onun da nand versiyonunu yüklediğimizde kullanabileceğimiz söyleniyor.

Sorusu olan msj atabilir...
    Sevgiler;
    Mesut

• quote:

Orijinalden alıntı: sansh

Arkadaşlar bende çok araştırmama rağmen ve bir çok rom yüklememe rağmen şöyle bir güzellik oldu. HTC nin internet sitesinden yüklediğim rom güncelleştirmesi sayesinde arkadaşımızın anlattığı tüm radyo rum yükle silme işlemleri yapmadan direkt olarak Android Froyo 2.2 yeni aldığım 2gb lık sd kart ayükleyip clrcad.exe ve haret.exe yi tıklayıp sd karta kurmak suretiyle yaklaşık 3 aydır kullanıyorum (Turkcell den aldığım cihaz KVK çıkışlıdır.). Tek sorun pil ömrünün az olması ve hiç bir zaman android sistemindeyken tam olarak şarj olmama sorundan başka hiç bir sorun yaşamadığım.
    Ayrıca gmail hesabınızı aktif olarak kullandığınızda da market ile ilgili hiç bir sorun yaşamıyorsunuz ve yüklediğiniz programların update leri markete düştüğünde otomatik uyarı veriyor.
    Ayrıca HTC nin global web sitesinden de HTC Desire ın pc için Syncc yüklediğinizde bilgisayarınızla telefonunuz arasında tüm yüklemeleri outlook senkronizasyonu müzikler ve resimler gibi bir çok şeyi senkronize edebiliyorsunuz.
    Bir tek HTC nin Desire HD ve daha üst versiyon telefonlar da kullanılmak üzere geliştirdiği HTCSense.com üzerinden yapılan uygulamalara kayıt olmayı başaramadım. Yakında onun da nand versiyonunu yüklediğimizde kullanabileceğimiz söyleniyor.

Sorusu olan msj atabilir...
    Sevgiler;
    Mesut

Ben de aynen bu şekilde, radyo rom falan yüklemeden, kartı formatlamadan; tüm android versiyonlarını direk karta atıp clrcad-haret.exe yaparak kullanıyorum. Htc nin en son yazılımı yüklü.

• arkadaşlar android kuranlar bataryaları ne kadar gidiyor acaba? karışık kullanımda ne kadar gidiyor en önemlisi?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.