Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben son olarak MDJ FroYo HD v.4.6 ROM'unu kurdum. Hızlı stabil ve sorunsuz. Çalışmayan hiç bir şey yok. htcsense.com'a bağlanıp haritada yerinizi görebilir ya da teli uzaktan çaldırma kilitleme özelliklerini bile kullanabilirsiniz. ROM olarak gerçek HTC Desire HD'nin birebir aynısı. O kadar güncel ve aynı yani: İsterseniz deneyebilirsiniz:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817

Ayrıca Android 2.3.1 Gingerbread denemek isteyenler bu ROM'u deneyebilir:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 kamera çalışmıyor vs bu gibi sorunları olacaktır. Tam olarak stabil olmasada test etmek için denenebilir.

• kurulum sağlıklı olsun diye giriş ayarları (hesaplar,klavye,dil vs.) yaptıktan sonra yapabilirsin. hemen hızlıca olmasına gerek yok yani sync i bile bekleyebilirsin birşey değişeceğini zannetmiyorum.

Sağol Elaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337
    Sağol Elaman
    np üstad sen sağol, sen olmasan bu topik bu kadar ilerleyemezdi.
  • JDMS rom u kurdum ama nedense bir türlü türkçeleştiremiyorum.Morelocale2 yi yüklüyorum.sadece 10 tane falan dil seçeneği var ama türkçe yok içlerinde.Daha önce bir çok rom kurmuştum Morelocale yi indirince rahatça türkçe dil seçeneğini seçebiliyordum.
    Bir de 1337 üstad şu hastarinin update yapılmasının nasıl olacağını söyleyebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_m_t

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: m_m_t

Kafayı yemek üzereyim... ilk sayfada verilen rom u kurdum gayet güzel çalıştı fakat alternatif romlar denemek içimn kartı formatladım farklı bir rom indirip aynı şekilde android klasörü içine atıp CLRCAD.exe ye basıyorum fakat açılmıyor hata veriyor, aynı şekilde HARET.exe de hata veriyor...... eski romu tekrar yükledim o da hata veriyor... nasıl iş anlamadım...

fat32 format mı attın? fat32 olmalı
    android klasörü içine at ve çalıştır.

fat32 yaptım bilgsayarda formatlarken yine hata veriyor. işin garip tarafı karttaki hiçbir exe dosyası çalışmıyor.. gizli dosyalarla ilgili olabilir mi? ama yeni romların android klasörüne attığımda çalışması lazım onların ne gizli dosyası olacak ki???... çıkamadım bu işin içinden

wm yi yeniden kurun düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

quote:

tamirci62
    r8.6 yeterli olacaktır.

diğeri (_eb) o kalın extra bataryalardan kullananlar için uyumlu.

teşekkürler.bir kaç sorum daha olucaktı.
    ilk kurulumdan sonra muhakkak restart yapılması söyleniyor hep.restart ı ilk açılır açılmaz mı yapmak lazım yoksa klavye ,dil falan seçildikten sonra mı yapmak lazım?
    Birde bu pilin kaç ma çektiğine nerden bakıyorduk
    son olarak da hastarin updatei nasıl yapıyoruz yeni gelen dosyaları aynen hafıza kartına atıp üzerine yaz mı diyecez

batarya durumunu görmek için battery monitor widget diye bir program var onu tavsiye ederim. aynı anda hem kullanımı hem de kalan yüzdeyi veya ısı durumunu görme imkanı var.
    markette bulabilirsiniz.

• samsung forumunda voltaj kontrol diye bir program var ama benim telde çalışmadı güzel bir uygulamaya benziyordu tasarruf için...çalışanını duyan bilen gören var mı :)
  • bu arada htc yazısında takılanlar nasıl çözdü bilmiyorum ama benimde aynı şey başıma geldi. android klasöründe ki data img dosyasını değiştirerek sorunu çözdüm.
    alternatif 1gb img dosyalarını bu sorunla karşılaşanlar kullanabilir.... belki işine yarayan olur :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

quote:

tamirci62
    r8.6 yeterli olacaktır.

diğeri (_eb) o kalın extra bataryalardan kullananlar için uyumlu.

teşekkürler.bir kaç sorum daha olucaktı.
    ilk kurulumdan sonra muhakkak restart yapılması söyleniyor hep.restart ı ilk açılır açılmaz mı yapmak lazım yoksa klavye ,dil falan seçildikten sonra mı yapmak lazım?
    Birde bu pilin kaç ma çektiğine nerden bakıyorduk
    son olarak da hastarin updatei nasıl yapıyoruz yeni gelen dosyaları aynen hafıza kartına atıp üzerine yaz mı diyecez

batarya durumunu görmek için battery monitor widget diye bir program var onu tavsiye ederim. aynı anda hem kullanımı hem de kalan yüzdeyi veya ısı durumunu görme imkanı var.
    markette bulabilirsiniz.

ooo benim ki 300-400 ma hatta bazen 600ma falan gösteriyor.Millet 55 ma e çok derken:(

• tamirci62 arkadaşım bu değerleri telefon çalışır durumundayken gösterir. Standbay durumunda 5-7ma göstermesi gerekiyor. Yani telefonu standbay moduna geçirirsin 1-2 dakika geçtikten sonra telefonu açıp bakman gerekiyor. Çünkü current widget programı her 1 dakka çekilen akıma bakıyor. İstersen bu süreyi değiştirebiliyorsun.
  • quote:

JDMS rom u kurdum ama nedense bir türlü türkçeleştiremiyorum.Morelocale2 yi yüklüyorum.sadece 10 tane falan dil seçeneği var ama türkçe yok içlerinde.Daha önce bir çok rom kurmuştum Morelocale yi indirince rahatça türkçe dil seçeneğini seçebiliyordum.
    Bir de 1337 üstad şu hastarinin update yapılmasının nasıl olacağını söyleyebilir misin

hastarin r8.6 yı şu adresten indirmelisin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588

indirdiğin klasördeki root update ve zImage dosyalarını kopyalayıp Kuracağın (kurduğun) android klasörü içine kopyala, değiştirilsin mi diyecek evet de tamamdır.

• arkadaşlar benimde bir sorum olacak bu cpu oc durumunda telefonun başına ne gibi bişey gelebilir ? :)
  • Öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Bir süredir anlattığınız şekilde kurulumunu yaptığım Android'i kullanıyorum. İşyerindeki exchange server ile telefonum bağlantılıydı. Mail alıp gönderebiliyordum. Ancak birdenbire bu olay kesildi. Klasörleri aynen görebiliyorum ama içleri boş. Gelen kutusunda mail yok. Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar benimde bir sorum olacak bu cpu oc durumunda telefonun başına ne gibi bişey gelebilir ? :)

çok ısınırsa CPU zarar verme ihtimali var. Bu yüzden max hızın biraz altında kullanmakta fayda var. Ben 1300Mhz kullanıyorum.
  • Droid Incredible'da Android 2.3 Gingerbread

http://www.youtube.com/watch?v=LwQ2hsR-aQw&feature=player_embedded
  • quote:

quote:

JDMS rom u kurdum ama nedense bir türlü türkçeleştiremiyorum.Morelocale2 yi yüklüyorum.sadece 10 tane falan dil seçeneği var ama türkçe yok içlerinde.Daha önce bir çok rom kurmuştum Morelocale yi indirince rahatça türkçe dil seçeneğini seçebiliyordum.

hastarin r8.6 yı şu adresten indirmelisin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588

indirdiğin klasördeki root update ve zImage dosyalarını kopyalayıp Kuracağın (kurduğun) android klasörü içine kopyala, değiştirilsin mi diyecek evet de tamamdır.

çok teşekkürler aynen öyle yaptım oldu.Bu rom gerçekten çok güzel hem hızlı hem de baya özellikleri var.Ama malesef tam türkçeyi desteklemiyor.Gene de kullanmaya değer.

• arkadaşlar çok güzel bir uygulama kurdum. Bilmeyenler için yazayem tubemate marketten indirebilirsiniz. Youtube dosyalarını cihazınıza ister görüntü ister ses olarak kayıt yapabiliyor. Kullanımı da çok basit.
    Bir de vplayer, bir flash ve avi oynatıcısı var ve calendar pad(takvim programı widget olarak koyabilirsiniz). Markette mevcut.
    hala jdms 1.6.2 devam ediyorum...şu an için gingerin çalışmaları devam ediyor çok yakında stabil romu çıkar. Ben artık nand rom beklemiyorum çünkü ihtiyaç yok gibi. sdkardan yüklemek çok daha pratik. arkadaşım desire aldı ama hd2'ye hayatta değişmem çünkü hd2 ondan daha hızlı özellikle yukarıda belirtilen romla ve heriki cihaz pili 2 gün gidiyor.

Bilgi paylaşıldıkça güçlenir
  • @ftd çok saol dostum cevap için. lakin bir sorum daha var bu hastarin atma muhabbeti nasıl oluyor ? şimdi gördüm 1337 üstad yazmış yukarda kirlilik yarattım durduk yere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fugeetive -- 21 Aralık 2010; 19:32:41 >
  • arkadaşlar ginger kullanan var mı? 2.2 ile arasında fark çok mu? ayrıca o kadar çok rom oldu ki hangisini seçeceğim kafam karıştır artık. superram, desire hd, ginger...

bir de ben winmo olarak energy rom kullanıyorum. onun için uyumlu radio olan 2.07.50.02.2 kullanıyorum. yalnız bundan sonra çıkan bir sürü radio çıktı. en son olanı yüklemeye gerek var mı? bu radioların etkisi nedir?
  • teşekkürler ftd
    nand ın bize katkısı ne olur göreceğiz tamamlanırsa proje
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.