Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PowerVu

Arkadaşlar Windows Mobile ROM olarak hangisini kullanıyorsunuz ?

VBN ROM kullanıyorum

daha önceleri Energy ROM serisini kullanıyordum, bir sürede Artemis i denedim.

VBN kullanmasaydım Orjinal rom kullanırdım.
    Fakat WindowsMobile ı zaten hiç kullanmıyorum o yüzden VBN benim ilacım.
  • @ 1337 Radio Romunuz Hangisi ? Bu ses problemi için deneyeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romu kullandığımdan beri hangi romu denesem yavaş geliyor. Daha iyisi çıkana kadar buna devam.

JDMS ROM gerçekten hızlı ve dopdolu. kurduk bakalım günlük kullanımda test edelim 1-2 gün. şimdiden çok beğendim.

eğer stabil ve güzel ise link verin indirip bizde kuralım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülem

quote:

quote:

Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romu kullandığımdan beri hangi romu denesem yavaş geliyor. Daha iyisi çıkana kadar buna devam.

JDMS ROM gerçekten hızlı ve dopdolu. kurduk bakalım günlük kullanımda test edelim 1-2 gün. şimdiden çok beğendim.

eğer stabil ve güzel ise link verin indirip bizde kuralım :D

daha önce paylaşmıştım ama yine vereyim
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301
    tavsiyem kerneli hastarin 8.6 yapın link:http://www.multi__________upload.com/MGJPBEJKXC
    setcpu kullanmanıza gerek yok. hızı şöyle ayarlayın
    settings-ultimate settings-built in overclocking-maximum overcl. max 1536 yapabilirsiniz.(tavsiyem 1200civarı günlük kullanım için)
    pil tüketimini %olarak görmek için
    settings-ultimate settings-user interface-statusbar-battery percentage seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 20 Aralık 2010; 12:00:01 >

• vbn rom ne oluyor 1337 hocam?
    xda ya baktım downlod linkini bile bulamadım :)
  • Ana baslik altinda var link.
    vbn rom windows mobile rom android kullanim icin hafifletilmis deneyebilirsin.

ftd
    JDMS rom un batarya tuketimi korkunc devamli 55mA.
    Ne onlem aldin bunun icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 20 Aralık 2010; 13:36:24 >
  • quote:

Ana baslik altinda var link.

ftd

Bende de ilkbaşta öyle yaptı sonra hastarin 8.6 yükledim 5-6ma düştü(hatta şu an baktım 5ma gösteriyor) ve 2g bağlantısı kullanıyorum. Romu ve yeni hastarin kurduktan sonra mutlaka restart yapın. Hız olarak super.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 20 Aralık 2010; 14:01:36 >
  • Kafayı yemek üzereyim... ilk sayfada verilen rom u kurdum gayet güzel çalıştı fakat alternatif romlar denemek içimn kartı formatladım farklı bir rom indirip aynı şekilde android klasörü içine atıp CLRCAD.exe ye basıyorum fakat açılmıyor hata veriyor, aynı şekilde HARET.exe de hata veriyor...... eski romu tekrar yükledim o da hata veriyor... nasıl iş anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_m_t

Kafayı yemek üzereyim... ilk sayfada verilen rom u kurdum gayet güzel çalıştı fakat alternatif romlar denemek içimn kartı formatladım farklı bir rom indirip aynı şekilde android klasörü içine atıp CLRCAD.exe ye basıyorum fakat açılmıyor hata veriyor, aynı şekilde HARET.exe de hata veriyor...... eski romu tekrar yükledim o da hata veriyor... nasıl iş anlamadım...

fat32 format mı attın? fat32 olmalı
    android klasörü içine at ve çalıştır.
  • ftd
    ben bunun 1.6 versiyonunu daha önce denedim (gelen wallpaper dan tanıdım benim pc dede varmış zaten )
    ondada batarya tüketiminden dolayı vazgeçmiştim

bugün akşam hastarin 8.6 yı atıp deneyeceğim.
    rom güzel ve söylediğin kadar hızlı. fakat bugün bu batarya tüketiminin bana attığı kazığı unutmayacağım
  • quote:

quote:

Kafayı yemek üzereyim... ilk sayfada verilen rom u kurdum gayet güzel çalıştı fakat alternatif romlar denemek içimn kartı formatladım farklı bir rom indirip aynı şekilde android klasörü içine atıp CLRCAD.exe ye basıyorum fakat açılmıyor hata veriyor, aynı şekilde HARET.exe de hata veriyor...... eski romu tekrar yükledim o da hata veriyor... nasıl iş anlamadım...

fat32 yaptım bilgsayarda formatlarken yine hata veriyor. işin garip tarafı karttaki hiçbir exe dosyası çalışmıyor.. gizli dosyalarla ilgili olabilir mi? ama yeni romların android klasörüne attığımda çalışması lazım onların ne gizli dosyası olacak ki???... çıkamadım bu işin içinden

• quote:

quote:

quote:

fat32 yaptım bilgsayarda formatlarken yine hata veriyor. işin garip tarafı karttaki hiçbir exe dosyası çalışmıyor.. gizli dosyalarla ilgili olabilir mi? ama yeni romların android klasörüne attığımda çalışması lazım onların ne gizli dosyası olacak ki???... çıkamadım bu işin içinden

imkanın varsa başka bir sdcart dene çünkü bu kartlar bazen bozulabiliyor.

• quote:

Cihazı USB ile PC ye bağladığında Dosya aktarımını seçsen?

Üstad çok kolaymış öğrendim. PC'deki apk dosyasına sağ tıklıyorsun çıkan seçeneklerde ingilizce telefona yükle şıkkı var, ona tıklayınca anında yükleniyor telefona. Çok kolay. Tabi, dediğin gibi disk bağlantısını seçiyorsun..
  • romu baştan yükledim batarya tüketimi düzeldi. 7-9mA oldu ama arada fırlıyor yine
    şimdi hastarin 8.6 yı atacağım
    ram edition kadar hızlı bu rom
  • hocam bu vbn romun en son versiyonu mu ilk sayfadaki? xda ya baktım son gibi gözüküyor sende 3.14 ü kullanıyorsun değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

hocam bu vbn romun en son versiyonu mu ilk sayfadaki? xda ya baktım son gibi gözüküyor sende 3.14 ü kullanıyorsun değil mi

VBN RELOADED 2 •• WWE 3.14 Core •• Oct 08 ••

dur anasayfayada ekleyim şu sürüm numarasını
  • quote:

quote:

Ana baslik altinda var link.

ftd

Bende de ilkbaşta öyle yaptı sonra hastarin 8.6 yükledim 5-6ma düştü(hatta şu an baktım 5ma gösteriyor) ve 2g bağlantısı kullanıyorum. Romu ve yeni hastarin kurduktan sonra mutlaka restart yapın. Hız olarak super.

sitede iki adet hastarin var hangisini yüklemek lazım.

Release r8.6 -http://www.multiupload.com/MGJPBEJKXC
    (Overclock and Undervolt enabled but defaults to normal speeds and voltages)

Release r8.6_eb -http://www.multiupload.com/50VNQDNOQ5
    (as above but with older battery driver with extended battery support)

• tamirci62
    r8.6 yeterli olacaktır.

diğeri (_eb) o kalın extra bataryalardan kullananlar için uyumlu.
  • quote:

tamirci62
    r8.6 yeterli olacaktır.

diğeri (_eb) o kalın extra bataryalardan kullananlar için uyumlu.

teşekkürler.bir kaç sorum daha olucaktı.
    ilk kurulumdan sonra muhakkak restart yapılması söyleniyor hep.restart ı ilk açılır açılmaz mı yapmak lazım yoksa klavye ,dil falan seçildikten sonra mı yapmak lazım?
    Birde bu pilin kaç ma çektiğine nerden bakıyorduk
    son olarak da hastarin updatei nasıl yapıyoruz yeni gelen dosyaları aynen hafıza kartına atıp üzerine yaz mı diyecez
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.