Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Süper rom tamam hızlı falan ama görsel açıdan çok fukara.

Desire HD 3.0.2 roma da bir bakayım.

Aynen bana da öyle geldi. Tekrar desire HD romuna döndüm. MIUI romunu deneyin bir de. Stok rom, ve sense yok ama iphone gibi widgetler var çok hoş olmuş!

hocam süper roma da widget eklenebiliyor:S niye bu kadar kötü geldi size anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
    hocam maşalla diyorum karaya inerseniz bu setcpu ile nasıl oc yapıldığından bahseder misin:)
    birde bu hız günlük kullanıma kesinlikle uygun değildir heralde:) şarjı fondip götürür gibi:)

1536mhz günlük kullanım açısından gereksiz bu romda
    1000mhz oldukça yeterli geliyor
    MDJ Streak lite ROM un özelliği o.c yapabiliyorsun. setcpu yu açtığında 1536mhz e kadar çıkabiliyor.
    1000mhz ilede 1900 falan alıyor
    şarjı silip süpürdüğü söylenemez çokta yemiyor şarjı aslında ama yinede normalden hızlı tabi

göze şundan daha hoş gelen birşey göremedim ben maalesef
    android phone 7 teması çokhoşuma gidiyor benim
    ineversmoke un yaptıkları

quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Eyvallah hocam teşekkürler

Ekran görüntüleri paylaşayım, teşvik edici olur umarım :)

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

• JDMS 1.6.2 Ultimate(linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301) romu dün gece pil tüketimini test ettim.Gece 12'den sabah 8'e kadar, pil sadece %3 kaybetmişti. WM bile böyle az tüketim görmedim.
    romun içine kernel mdj S8 yükledim ve romun içinde gelen overclock ayarlarından max yaptım.
    Bu romun yukarıda skorlarını verdim. Şu ana kadar kullandığım en stabil,az pil tüketen ve performanslı rom diyebilirim. Mutlaka deneyin.
  • Bu bahsettiğin şeylerden yola çıkarak ROM un baya iyi olduğuna karar verdim deneyeceğim.
    9 saate %5 kaybediyorum ama bu JDMS daha galiba
  • Test aşamasında olan Ginger'in yeni romu yayınlandı.
    MDJ Gingerbread=- v. 0.4 [Android 2.3.1 GRH55] [Kenrel: MDJ S8.0]
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777
    Çok hızlı kuruluyor. Önceki betalardan çok daha stabil ve hızlı. Günlük kullanım için henüz hazır değil. Nasıl birşey olduğunu merak edenler deneyebilir.
    Wifi çalışıyor fakat arama yapamıyor ve kamera çalışmıyor. Pil tüketimi standbay 7-8ma ve menü geçişleri çok hızlı ve şık. Şu an için sade, pek uygulama yok.
    İyi eğlenceler
  • SuperRAM v1.5
    fix e bağlamış rom u
    yine değiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

SuperRAM v1.5
    fix e bağlamış rom u
    yine değiş

hocam değişijklikler neler pil süresinde iyileştirme var mı?
    ne diyorsun yükleyelim mi :)

• ayrıca birde uygulamaları sd ye taşısam bile bazıları rom değişikliğinden sonra kayboluyor bu sorunu nasıl halledebilirim belli bir nedeni var mı???
  • titanium backup kullan app2sd bize göre değil şu an integral memory ye birşey flashlayamıyoruz. android sd karttan çalışıyor
    batarya sürelerinin hepsinin iyi genelde ilginizi çekeni kullanın
  • superam romların batarya süresinde biraz iyileştirme olsaydı çok iyi olurdu :/
  • Selamlar
    SuperRam 1.2 yi kurdum.. bende Görsel olarak ucube buldum :) Gayet hızlı çalışıyor ama LAG sorunu var sanırım..
    tuşa basıp ekranı uyandırması 1-2 saniye alıyor..Froyo 3.4 den bile daha geç tepki veriyor.. sizdede bu şekildemi oldu?
  • Arkadaşlar sound hound da Currently Unavailable hatası alıyorum 1-2 gündür, shazamda da sorun var.

Sorry your device couldn't connect diyor, yani bağlantı kurulamadı.

Var mı böyle bir problem yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Aynen bana da öyle geldi. Tekrar desire HD romuna döndüm. MIUI romunu deneyin bir de. Stok rom, ve sense yok ama iphone gibi widgetler var çok hoş olmuş!

Şu an MCCM_HD_V3.0.2__Desire_HD rom kullanıyorum, bu söylediğini de inşallah denerim.

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

ineversmoke un yaptıkları

Yahu o kadar hızlı değişiyor ki bu rom dünyası, şu resimlere baktım da sanki geçen yıl kullandığım telefon gibi bir his doğdu bende.

Halbu ki hepi topu 1-2 hafta öncesinin hali böyleydi :)

Win7 teması bence güzel uygulama, görsel kalitesi yüksek icon paketleri çoğaldıkça arada bir göz zevki için denenmeli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttandoan

Selamlar
    SuperRam 1.2 yi kurdum.. bende Görsel olarak ucube buldum :) Gayet hızlı çalışıyor ama LAG sorunu var sanırım..
    tuşa basıp ekranı uyandırması 1-2 saniye alıyor..Froyo 3.4 den bile daha geç tepki veriyor.. sizdede bu şekildemi oldu?

BOOTH ve kapamadan başka hiçbir işlemi 1 2 sn sürmüyor:S
    bu laf olayı tam olarak nedir?
  • Yani makine beklemedeyken, ekran kapalı iken herhangi bir tuşa basınca 1-2 sn sonra aydınlanıor ekran. Bu hiç bişey yapmazken olan durum.. 1-2 uygulama açık olduğunda durum biraz daha uzayabiliyor.. 4-5 sn... Bazen hiç gelmiyor. Telefonn kapama tuşuna basıp tekrar başka bir tuşla ekranı uyandırmaya çalışmak gerekiyor ki bazen uyamıyor..
    Froyo da bu biraz daha kısa sürüyor nispeten ama SuperRam rom da daha uzun.. SD Kart class 8 .. bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.. Setcpu da bekleme frekansını da arttırdım ama çözmedi...
  • bende sayın 1337 nin sayesinde super ram v 1.5 i kurdum. 2.1 eclairlı wildfire kullanan biri olarak söyliyebilirim ki bu androidi yazan arkadaş stock romdan daha iyisini yapıyor :). çok hızlı ve stabil çalışıyor
  • ttandoan
    hangi versiyonu kuruyorsun, sd kartı formatladıktan sonra mı çalıştırdın?
    bilmiyorum ama bu dediklerin rom dan kaynaklı değil
  • SuperRAM_Froyo_v1.2 Beta_2.. Evet kartı formatlayarak kurdum.. Kendi İmg dosyasını kullandım 256 mb olan..
    Hadi bunda bi gariplik var diyelim.. MCCM_SE_V3.4_FroyoStone_Sense üzerinde de 1-2 sn geçikiyor. Bu normal mi? siz kullanırkende bu kadar geçikme görüyormuydunuz?..
  • Bir sorum daha olacak.. Froyo sürümleri hariç diğerlerinde HTC sense ara yüzü görmedim.. HTC sense 'i nasıl indirebiliriz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttandoan

Bir sorum daha olacak.. Froyo sürümleri hariç diğerlerinde HTC sense ara yüzü görmedim.. HTC sense 'i nasıl indirebiliriz?..

bence sense işine fazla ghirme zaten batarya olayı problem... sense yi kurmak pek mantıklı olmaz galiba...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.