Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz reboot 55sn android hazır hale geliyor.
  • Süper rom tamam hızlı falan ama görsel açıdan çok fukara.

Desire HD 3.0.2 roma da bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

1. telefonu kutudan çıkmış haline yine getirebilirsin o açıdan sıkıntımız yok. alt versiyonlarada geçiş yapıyor ana başlık altındaki kutucuğu oku
    2. ekstra ram + az biraz daha iyi batarya tüketimi ve performans kazancı
    3. vbn rom ana başlık altında linki var. içinde kamera falan bulunan RELOADED 2 •• WWE 3.14 Core •• Oct 08 sürümünü indir.
    hadi rastgele

ilk sayfada eski orijinal roma dönüşü anlatmamışsın.. beğenmezsek nasıl geri dönücez? yine CustomRUU ile mi??

• quote:

cihaz reboot 55sn android hazır hale geliyor.

Hocam selam.

Şimdi gördüm mesajını.

Evet bende öyle yaptım, sonrasında çok hızlı açıldı falan ama dediğim gibi görsel kaliteyi beğenmedim.

İlerde güzelleştirilir mutlaka.

Bu arada Desire HD 3.0.2 romu kurdum.

İlk izlenimim MDJ froyo'ya nazaran daha stabil olduğu.

1-2 gün kullanalım bakalım, o vakte kadar zaten bir sürü yeni rom çıkacaktır ve muhtemelen yine rom değiştireceğiz :)

Bu arada htc sense bu açıdan müthiş kolaylık sağlıyor, üyeliği olmayanın açmasını tavsiye ederim.

Marketten indirip kurduğum bütün uygulamaları yeni rom çalışır çalışmaz senkronizasyon sürecinde indirip kuruyor, kişilerimi güncelliyor vs.

Dolayısıyla romlar arası geçişte veri kaybı yaşamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

1. telefonu kutudan çıkmış haline yine getirebilirsin o açıdan sıkıntımız yok. alt versiyonlarada geçiş yapıyor ana başlık altındaki kutucuğu oku
    3. vbn rom ana başlık altında linki var. içinde kamera falan bulunan RELOADED 2 •• WWE 3.14 Core •• Oct 08 sürümünü indir.
    hadi rastgele

ilk sayfada eski orijinal roma dönüşü anlatmamışsın.. beğenmezsek nasıl geri dönücez? yine CustomRUU ile mi??

HSPL programı ile ile SPL versiyonu 1.XX.0000 a getirir isen HTC nin sitesinden indirdiğin orjinal romu yükleyebilirsin.
    Cidden bilmiyorum ben orjinal rom nasıl yüklenir bu şekilde olması muhtemel, ilk aldığım gün başladım silip süpürmeye hiç update yeni org. rom falan yüklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 17 Aralık 2010; 21:39:06 >

• quote:

quote:

quote:

hadi rastgele

HSPL programı ile ile SPL versiyonu 1.XX.0000 a getirir isen HTC nin sitesinden indirdiğin orjinal romu yükleyebilirsin.
    Cidden bilmiyorum ben orjinal rom nasıl yüklenir bu şekilde olması muhtemel, ilk aldığım gün başladım silip süpürmeye hiç update yeni org. rom falan yüklemedim.

task29 ile romu silicem ama tam işlem barını gösteriyor cihaz usb moduna geçiyor bağlantı kopuyor ve bir süre sonra hata uyarısı veriyor.. %0da kalıyor sync centerla bağlantı gittmi bitiyor daha da iflah olmuyor.. yani romu silemedim.. neden bağlantı kopuyor gelmiyor.. nerede hata yapıyorum..

• adım adım anlatır mısın ne yaptığını tam anlayamadım
    SPL versiyonun nedir?
  • quote:

adım adım anlatır mısın ne yaptığını tam anlayamadım
    SPL versiyonun nedir?

spl 3.03.0000 acaba ondan olabilir mi?
  • Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romun bendeki quadrant skorları
    Total: 2255
    CPU: 5035
    memory:1127
    2d: 252
    3d: 392

Super rom 1.2
    total: 1804
    cpu:4546
    mem:1105
    i/o:2695
    2d:277
    3d:396
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romun bendeki quadrant skorları
    Total: 2255
    CPU: 5035
    memory:1127
    2d: 252
    3d: 392

Super rom 1.2
    total: 1804
    cpu:4546
    mem:1105
    i/o:2695
    2d:277
    3d:396

o skorların ne önemi var.. romda lag olmasın, takılmasın, komutlarıma anında tepki versin, hata vermesin yeter.. kim takar skorları.. angry birdsü sorunsuz oynatıyorsa skor mıkor hikaye...

• quote:

quote:

SPL versiyonun nedir?

evet sorun orada
    değiştirmek istiyorsan kutucuk içinde anlattım.

O benchmarklar önemli Batuist
    I/O dediği lag derecesinde fikir sahibi olmamız için önemli
    Bir benchmarkta benden
     [SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 18 Aralık 2010; 1:22:24 >

• 1337 dostum super ram 1.2 skorları mı acaba?
    JDMS 1.6.2 Ultimate romdayım i/o 4688
    yaptığı değişiklik mdj S8 yükledim ve romun içinde gelen overclock ayarlarından 1526Mhz yaptım
    standbay'da pil tüketimini ilk defa 4ma gördüm.
  • MDJ streak 0.5 beta RAM edition
    1536Mhz overclock
  • yahuu akşam akşam ne uğraştım ama....ilk mesajdaki bütün işlemleri tek tek en başından yapmak zorunda kaldım.. hatta yaptıklarımın fazlası var eksiği yok.. spl değiştir. radio değiştir rom sil indir yükle kur.. vesaire derken benim şu an aklıma birşey geldi.. ben hiç pilin yanındaki kırmızı minik düğmeye basıp hard reset yapmadım?? Hmmmm....

acaba yapmalımıyım.. gerçi şu an desire HD 3.0.2 romu kullanıyorum ve gerçekten çok akıcı çalışıyor.. ayrıca tüm uğraşlarıma değdi.. en son güncel romu yükleyipte androidi hafıza kartına atıp çalıştıran arkadaşlara tavsiyem ilk mesajdaki işlemleri uygulayıp hafif bir windows rom kurup androidi çalıştırmak.. yalnız o windows nedir öyle mide bulandırıcı resmen... her ne kadar zune hd'nin arabirimini hatırlatsa tam anlamıyla bir ot!!

neyse 1337 arkadaşım ellerine ve klavyene sağlık.. çok güzel anlatmışsın güzel rehber oldu bana bugün yazdıkların.. şimdi android daha iyi çalışıyor..

o değilde foroyostone çok daha stabildi eski windows romda şimdi bunda kimbilir nasıl çalışır...!!

• Android7 temasını uygulayacağım biraz daha geliştirsinler şu projeyi, launcherpro plus aldım boşa gitmesin 3$

winmo rom u ilk yüklemenden sonra hard reset atmalısın, öneriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 18 Aralık 2010; 0:55:26 >
  • quote:

Android7 temasını uygulayacağım biraz daha geliştirsinler şu projeyi, launcherpro plus aldım boşa gitmesin 3$

winmo rom u ilk yüklemenden sonra hard reset atmalısın, öneriliyor.

dediğin gibi yaptım hard reset attım..

peki senin bahsettiğin android7 teması nedir?? bize bişii çıkar mı ordan

• Arkadaşlar iyi geceler bende wildfireımı satarak aranıza katıldım :). hani önceki sayfalara baktım bulamadım da bu xda dan mdjrevolution rom indirdim. android ve data 1024 unzip yapıp karta attım. haret.exe ye bastım hemen bir dos satırları silsilesi geldi ardından bir yeşil Htc yazısı duruyor öyle :). bu böyle mi yüklüyorki hiç sanmıyorum ? cahilliğime verin winmo kullanmadım daha önce :) ( rom değiştirmeden hali hazırda olan winmo nun üzerine deneme amaçlı kurdum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

MCCM SE v4'ü kurdum gerçekten iyi ve stabil rom'muş. Tellerin hızları hemen hemen aynı yani dhd ve hd2 neredeyse aynı ikisi de o kadar hızlı ve stabil ki ben aralarındaki farkı fark edemiyorum. Acaba HD2'mi kullansam da dhd'ye yol mu versem.

Bende HD2'de DESIRE HD ANDROID ROM kullanıyorum ve çok memnunun. Siz iki telefonu da kullanmış biri olarak, Desire HD ile HD2'yi karşılaştırabilir misiniz lütfen? Acaba desire HD almamız gerekiyor mu? Yoksa HD2 ile arasında çok fark yok mu? Kararsız kaldım ben de!!
  • quote:

quote:

quote:

SPL versiyonun nedir?

evet sorun orada
    değiştirmek istiyorsan kutucuk içinde anlattım.

O benchmarklar önemli Batuist
    I/O dediği lag derecesinde fikir sahibi olmamız için önemli
    Bir benchmarkta benden
     [SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

hocam maşalla diyorum karaya inerseniz bu setcpu ile nasıl oc yapıldığından bahseder misin:)
    birde bu hız günlük kullanıma kesinlikle uygun değildir heralde:) şarjı fondip götürür gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Süper rom tamam hızlı falan ama görsel açıdan çok fukara.

Desire HD 3.0.2 roma da bir bakayım.

Aynen bana da öyle geldi. Tekrar desire HD romuna döndüm. MIUI romunu deneyin bir de. Stok rom, ve sense yok ama iphone gibi widgetler var çok hoş olmuş!
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.