Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1337

Batuist
    Superram v1.2 tam 5 kat daha az lag.
    Desire froyostone I/O 600 puan alirken, superram 2700 aliyor quadrantta. Ozledigimiz hiz bu ama isine tarayan uygulamalar calismiyor ise haklisin tabi

ya aslında bakarsan stok temeların hepsi hızlı çalışıyor.. sorun sense arabirimde.. telefonu yavaşlatan tema!! ama stoktada telefon kupkuru ot gibi!! android kullanmanın anlamı kalmıyor gibi.. biraz janjanlı olmalı telefon eline aldımı gözünü çelmeli.. yani gözede hitap etmeli.. sadece angry birds oynicam diye yüklememeli

desire HD 3.0.1 rom sense arabirimini kullanıyor , aynı şekilde froyosoneda kullanıyor ama o önceki versiyonunu kullanıyor.. ikisi arasında ben şöyle bir fark hissettim o da desire Hdnin romu daha ağır..!! yani biraz daha hantal kalıyor.. yalnız ek bazı oldukça hoş özellikleri var.. mesela locations üzerinden netten telin yerini tesbit ediyosun çaldırıp tüm verilerini silebiliyorsun gibi.. froyostoneda bu yok (varsa ben rastladım. birazdan oona geçip iyice kurcalicam), özelleştirme seçenekleri daha fazla kısa yollar daha iyi yerleştirilmiş vs. ama büyük kayıp değil yinede foroystone kullanmamak için radikal değişiklikler sunmuyor.. froyostone daha hafif ve daha seri çalışıyor...

Neyse romlarla ilgli yazdıktan sonra bir iki şey sormak istiyorum;

telefondaki windows romunu son güncel romu kullanıyorum, ekim ayı güncellemesi. güncelleme yaptım öyle duruyor. uçak moduna aldım kullanmıyorum.... bunu başka bir romla değiştirmelimiyim daha iyi bir android deneyimi için??

• desire HD romun yeni versiyonu 3.0.2 nete düşmüştür arkadaşlar.. bu sürümde öne çıkan yenilikler yeni kernel 8.6 kullanılıyor olması ve yazdığına göre cihaz uyku modundan daha hızlı açılıyormuş.. notları ekliyim merak edenler için:

kernel r8.6 (thanks to hastarin)
    very Smooth
    Data Drop fix
    No delay wake up
    Less Battery drain 5~7 ma on standby

off offf... tam foroystoneda sabit kalmaya niyetlenmiştim yeni bir rom daha.. ama kernel 8.6yı mutlaka denemeliyim.. artı uyku modundan hızlı uyanmasıda iyi olacaktır.. deneyip görcez artık!!

forum için :http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=3503
    Download için :http://www.multiupload.com/211H71IT5J

• Batuist lite rom kullan bence en azından manilasız winmo kullan :)
    bu arada süper ram rom çok hoşuma gitti ikinci android romum olarak:D marketin içinde kaybolmak çok hoş :):)
    telefonun orjinal romundan daha hızlı bambaşka bir rom kullanmak hd2 den başka bir cihazda örneği yoktur heralde:)
  • Arkadaslar neredeyse 4-5 gunde bir android rom kuruyorum. En stabili ve hizlisini bulabilmek icin. Bazen her seferinde marketten uygulamalari indirmekten yoruluyorum. Mesela bugun indirdigim SuperRam Froyonun icinde bazi apk. dosyalarinin oldugunu gordum. Bende elimde olan apk uygulamalarini, indirdigim dosyadaki uygulamarin yanina kopyalasam ve daha sonra telefonu androidi kursam olurmu? Yani yukledigim apk. dosyalari android kurulumu bittikten sonra romla gelen diger programlar gibi calisirmi. Hic deneyen oldumu?
  • marduk
    titanium backup kullan
  • @Batuist

bu çok ani oldu :) ama yine ciddi iyileştirme yapmış gibi gözüküyor valla bu benim merak ettiğim nereye kadar böyle gidecek yani sonunda ne zaman final diyecekler merak konusu hadi buna tamam dediler şimdi birde 2.3 var onuda bir yandan geliştiriyorlar :) HD2 efsane oldu bişey değil HTC sd kartı yasaklamasa iyi bundan sonrakilerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 17 Aralık 2010; 15:46:46 >
  • Net surf icin superram mest etti beni
  • şimdiye kadar pek ilgilendiğim bir konu olmadığından soruyorum.. malum bu konudada tahminim dünya kadar rom vardır.. birisi bana tavsiye hafif bir windows rom'u önerebilir mi? sorunsuz kurabileceğim ve aynı zamanda windowsu da çalıştırabileceğim, android kulanmak için en ideal rom tavsiyesi? tabi linki ile olursa ayrı bir sevinirim
  • Vbn rom fena degil bldenemekten bisi cikmaz bi bak
  • ben bunların hepsini yükledim fakat telefon kapandktan sonra eski roma dönüyor. bunu nasıl sabitlerim ?
  • Arkadaslar karta guzel bir format attim ve ardindan SuperRAM Froyo v1.2 beta yi kurdum. Bu rom digerlerinden cabuk kuruldu ve inanilmaz hizli. Markete baglanmasi gecisler v.s.
    Yalniz yine HTC Sync ile bilgisayara baglanamiyorum. Daha oncede denedigim baska bir romda bu sorunu yasamistim. Bu konuda ne yapabilirm. Angry Birds oyununu ve elimde olan baska oyunlari yukleek icin ne yapmam lazim. Romun tek kotu yani bu. Lutfen bir oneride bulunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Arkadaslar karta guzel bir format attim ve ardindan SuperRAM Froyo v1.2 beta yi kurdum. Bu rom digerlerinden cabuk kuruldu ve inanilmaz hizli. Markete baglanmasi gecisler v.s.
    Yalniz yine HTC Sync ile bilgisayara baglanamiyorum. Daha oncede denedigim baska bir romda bu sorunu yasamistim. Bu konuda ne yapabilirm. Angry Birds oyununu ve elimde olan baska oyunlari yukleek icin ne yapmam lazim. Romun tek kotu yani bu. Lutfen bir oneride bulunun.

hocam ben bağlandım sorun romda değil
    adb driver var onu yükle uygun olanı sorunsuz bağlanıyor eğer outlook vasa...
    birde android sync programı... bunlarla hem synic yaptım hemde usb bellek olarak kullanabildim . bir sorun yok yani... oyunlarda da sorun yok ben bir sürü oyun kurdum çatır çatır çalıştırıyor valla. ramda da en az 300 mb boş alan oluyor 340 a kadar çıkıyor. automatic task killer var onu tavsiye ederim.

adroidin 2 gününde benim için çok iyi gidiyor şarjı dışında:D

• quote:

Orijinalden alıntı: CreaterS

ben bunların hepsini yükledim fakat telefon kapandktan sonra eski roma dönüyor. bunu nasıl sabitlerim ?

pm dende yanıtladım ama henüz okumamışsın 1 haftadır. ilk başta windows mobile açılıyor sonra android. EBL Bootloader ile 3sn autoboot a alırsan telefonu açtıktan sonra kendi kendine androide geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Vbn rom fena degil bldenemekten bisi cikmaz bi bak

o zaman denemeden önce birkaç soru soriyim cevabını alıyim sonra deniyim tabi uyarsa cevaplar..

1-şimdi tıpkı son güncellemedeki gibi mi yüklüyoruz? çünkü hatırladığım kadarıyla alt versiyonlara geçiş yapmıyor güncelleme yaparken ve yine orijinal roma sorunsuz dönebilirmiyim?
    2-performans olarak farkeder mi? Yada fardeken sadece ekstra ram mi olacak? gerçi deneyince bende görürüm aradaki farkı ama maksat senin yorumu almak
    3-başka bir şey bulamadım sorcak.. tamam ben aratır bulurum o bahsettiğin romu önemli değil

• 1. telefonu kutudan çıkmış haline yine getirebilirsin o açıdan sıkıntımız yok. alt versiyonlarada geçiş yapıyor ana başlık altındaki kutucuğu oku
    2. ekstra ram + az biraz daha iyi batarya tüketimi ve performans kazancı
    3. vbn rom ana başlık altında linki var. içinde kamera falan bulunan RELOADED 2 •• WWE 3.14 Core •• Oct 08 sürümünü indir.
    hadi rastgele
  • Android sync icin birde outlook indiriyorum torrentten. Bakalim halledebilecek miyim. Romun hizi cok iyi Batarya tuketimi iyi degil ama bu hiz ve sorunsuz olmasi daha onemli. Beklerken 60 Ma olctum. Yardimlarin icin tesekkurler. Olmazsa birde JDMS 1.6.2 yi deneyecegim.
  • Android sync ile sadece disk olarak bilgisayarda telefonu gorebiliyorum. Icerisindeki dosyalara erisebildim ama hala nasil oyunlari yukleyecegim cozemedim. Geceyarisi oldu yarin devam , yardimci olan herkese tesekkurler.
  • arkadaslar su anda arkadasla konustumda taywana gidiyormus desire hd getirebilecegini soyledi benim de durumum olmadigi icin alamiyorum hd2 nin taksitleri henuz bitmedi:) bende buraya yaziyim dedim isteyen olursa diye fiyati 750 usd oldugunu soledi bilginiz olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Android sync ile sadece disk olarak bilgisayarda telefonu gorebiliyorum. Icerisindeki dosyalara erisebildim ama hala nasil oyunlari yukleyecegim cozemedim. Geceyarisi oldu yarin devam , yardimci olan herkese tesekkurler.

androidsynic ile sync yapılıyor otomatik sonra ekrandan usb bellek olarak kullanı seçtiğiniz zaman usb moduna geçiyor...
    oyunları ise app planet, market veya netten apk ları veya direk hafıza kartına yükleyebileceğin tarzda olan dosyaları indirip tele atarak oynayabiliyorsun.
    dosya yöneticinde bulunsun tabi:)
  • SüperRam romunu öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ki, denemeye karar verdim.

Yanlız hızlı kuruluyor diyorsunuz ama bir 10 dk oldu htc logosu bana ben ona bakıp duruyorum.

Bakalım sonuç ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.