Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce igo ile alakalı sorunumu dile getirmiştim. Sorunumun çözümünü en nihayetinde buldum. Olay root'da ki data klasörünün korumalı olmasından kaynaklanıyormuş. Bu klasöre erişimi başarınca sorunsuz olarak eski dosyamı yeni dosyanın üzerine yazdırıp kayıtlı favorilerime erişimi başardım. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 15 Aralık 2010; 4:16:09 >
  • Teşekkürler bayugur bir de bunu deniyeceğim. Kurduktan ve denedikden sonra yorumlarımı paylaşıyor olacağım
  • Teşekkürler bayugur bir de bunu deniyeceğim. Kurduktan ve denedikden sonra yorumlarımı paylaşıyor olacağım

quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

Orijinalden alıntı: oz10

Merhaba Arkadaşlar ,
    Öncelikle Android in kurulumunu anlattığı için 1337 arkaşıma teşekkürler .
    Kurarken hiç bir sorunla karşılaşmadım hatta wm rom update i yaptıktan sonra klasörü koyup çalıştırmam yeterli oldu fakat şu ana kadar hangi romları denedi isem ses problemini gideremedim . Birileri ile konuşmaya çalıştığım zaman karşı taraf sesimi net alamıyor arada rüzgar uğultusu gibi bir ses var , Yada bazen ses tamamen boğuk boğuk gelmektedir. Android i başlatırken önce clrcad ardından haret i çalıştırmaktayım. Stabil bir versiyon bulsam direkt onda kalacağım . Sizlerden bu sorun ile karşılaşan oldu mu hiç ? Kullanığım rom MDJ_FroYo_HD_v._4.4_MDJ_S7.6HD .

darkstone super ram froyo (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518)
    Bazı problemleri olmasına rağmen, şimdiye kadar denediğim romların içerisinde hem gelen hem de giden ses olmak üzere en net konuşma sesini bu romda buldum. Ayrıca ram dan çalıştığı için de diğer romlara göre biraz daha hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337

@alimakgrav
    teoride çok vaktimiz var gibi gözüksede pratikte aslında yoğun insanlarız.
    belki diğer arkadaşlar teklifinle ilgilenir.

Yinede seni tanıdığım için ne kadar meraklı bir insan olduğunu biliyorum yardımcı olmaya çalışayım
    Genelde ROM lardaki özelliklerin hepsi çalışıyor gözüküyor. Benim kullandığım cihazda bir tek Internet başka birşey değil. Bir kaç ufak oyunum var çok sıkılırsamda onlara giriyorum.
    Şunu unutmamak gerek bu ROM Hafıza kartı üzerinden çalışıyor ve zaten kimsede mükemmel çalışıyor demiyor. Mükemmele yakın evet. daha iyisi olur ins amin
    ROM ları yüklerken SENSE veya Stock Android vs. gibi yapılarda olduğunu kontrol etmen lazım. Bazıları Sense sürümlerini çok beğenir bazıları ise CM li Stock Android i vs.
    Current Widget uygulaması ile log alarak denemek için yüklediğin ROM un batarya tüketim konusunda ne kadar iddialı olduğunu kontrol edebilirsin.

Hız içinde ben sana Quadrant.apk vereyim
    Quadrant

Üstad teşekkür ederim ilgin için. Stok ROM'lara alışamadım henüz. Sense-froyo romları gayet güzeldi.

Şu an en son MIUI ile DARKSTONE'un SuperROM'unu yükledim.

MIUI BETA4 yükleyince BETA 3'ü silecek miyiz? 2 side duruyor kartta! Bu romda çok güzel efektler var hoşuma gidiyor. Yalnız ilk beta 3'ü kurduğumda iphone gibi widgetler vardı. Şimdi beta 4'de o iphone gibi arayüzü bir daha yapamıyorum, neden acaba? Bu ROM'da uygulama sorununu nasıl çözüyorsunuz? Hiç uygulama yok. Hatta internet bile yok, google arama dışında. hepsini sıfırdan mı yükleyeceğiz? Ayrıca senin önerinle desire hd romdayken titanium backup ile yedekleme yapmıştım, ama şimdi MIUI romda titaniumu göremiyorum?? Nasıl restore yapacağım?

SuperROM da bana çok cazip gelmedi. Kartı formatlamadığımdan mı nedir, çok hızlı değil ve anasayfa ve diğer sayfakar bomboş!! ve hoş bir görünümü yok pek!. Nedir bu romu cazip yapan, sadece hızı mı?? Aynı şekilde uygulama sorunu bunda da var.Ayrıca anasayfadaki google sesli aramaya tıkladığınızda sizi markete yönlebdiriyor!! Burada da bir hata var.

Quadrant için teşekkürler, deneyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

1377 online sın heralde bana bi hafıza kartı önerebilirmisn ayrıca hafıza kartını değiştirdiğim zaman yapmam gereken birşeyler varmı değinirsen sevinirim.8 gb veya 16 gb olabilir ayrıca büyük boyutlarda performans sorunu olurmu

Team 8GB CLASS 6 LINK
    Verim alabilirsin bir sıkıntı yaratmaz

üstad 16gb class6 kartı almayı düşünüyorum da bu site güvenilirmi acaba bi sorun çıkarmı? fiyat olarak diğer siteerden daha cazip de o yuzden merak etttim...

• topsakalc
    Alabilirsin guvenilir.
  • arkadaşlar süper ram romunu otomatik boot edemiyor muyuz?
    Exceller Multiple Build Loader for Android programını yükledim ama android yok diyor. sürekli winmo da haret exe ile mi gireceğiz anlamadım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşlar süper ram romunu otomatik boot edemiyor muyuz?
    Exceller Multiple Build Loader for Android programını yükledim ama android yok diyor. sürekli winmo da haret exe ile mi gireceğiz anlamadım:S

dosya uzantılarını göstermeyi windows da aktif et.

dosyanın adını "haret.exe" olarak değiştir.
  • Merhaba, buradaki froyo sürümünü kullanıyorum telefonumda. Fakat son zamanlarda karşılaştıgım bir sorun var. Android marketten yüklediğim hemen hemen hiç bir uygulama çalışmamaya başladı. Verdiği hata " The application (xxxx) has stopped unexpectedly. Please try again." Daha önce bu hatayı alan oldu mu? Yardımlarınız için teşekkürler..
  • quote:

quote:

arkadaşlar süper ram romunu otomatik boot edemiyor muyuz?

dosya uzantılarını göstermeyi windows da aktif et.

dosyanın adını "haret.exe" olarak değiştir.

çok teşekkür ediyotm hocam oldu galiba:)
    bu arada markette setcpu yu bulamadım. quatrant ile de test yaptım bitti fln ama skoru görüntüleyemedim :S

• arkadaşlar bir türlü spb tv uygulamasını çalıştıramıyorum ses var görüntü yok bunun nedenı ne olabilir ...
  • Quadrant programında genel bir sorun var, DHD' de sonuçlar için siteye bağlanmak istediğinde bağlanamıyor siteye.

SPB Tv'nin 2. versiyonu çıktı, birde onu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android Team -- 15 Aralık 2010; 22:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Android Team

Quadrant programında genel bir sorun var, DHD' de sonuçlar için siteye bağlanmak istediğinde bağlanamıyor siteye.

SPB Tv'nin 2. versiyonu çıktı, birde onu deneyin.

2. versiyonunu kuruyorum marketten indiriyorum sitesinden indiriyorum kurulum başarılı oluyor programı çalıştırınca da her sey normal ama ses var görüntü gelmiyor
  • Fiyat uygun ben buradan almıştım 16 GB Team kartımdan da gayet memnunum. Site de son derece sorunsuz ve güvenilir:
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/hafiza-kartlari/team-16gb-class-6-ultra-yuksek-hizli-micro-sdhc-tmmsd16gc6-sd-donusturuculu_03.006.9338.0026.htm

Artı olarak. Arkadaşlar kurduğumu uygulamalar vs zaman içerisinde işletim sistemimizde bozulmalara, arızalara vs neden olabiliyor. Sonuç olarak biz bu işletim sistemini zaten SD kart üzerinden çalıştırıyoruz. Sisteminizin en stabil durumunu PC'nize yedek alın arada sırada. Daha sonra karşılaşabileceğiniz bir aksilikte yapmanız gereken tek şey. Teli kapatıp PC'de ki SD kart yedeğinizi formatladığınız SD kartınıza atıp çalıştırma. Bu açıdan bu tel Desire HD'den bile daha kolay kullanıma sahip diyebilirim.

• Güzel ve hızlı bir ram , diğer versiyonlara göre açılış hızı gayet güzel , özellikle robot voice bug kısmı diğer versiyonlara göre daha iyi fakat uygulamalar çalışırken kendini kapatıyor , marketten bir şey indiremedim . Tam stabil değil bence

quote:

Teşekkürler bayugur bir de bunu deniyeceğim. Kurduktan ve denedikden sonra yorumlarımı paylaşıyor olacağım

quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

Merhaba Arkadaşlar ,
    Öncelikle Android in kurulumunu anlattığı için 1337 arkaşıma teşekkürler .
    Kurarken hiç bir sorunla karşılaşmadım hatta wm rom update i yaptıktan sonra klasörü koyup çalıştırmam yeterli oldu fakat şu ana kadar hangi romları denedi isem ses problemini gideremedim . Birileri ile konuşmaya çalıştığım zaman karşı taraf sesimi net alamıyor arada rüzgar uğultusu gibi bir ses var , Yada bazen ses tamamen boğuk boğuk gelmektedir. Android i başlatırken önce clrcad ardından haret i çalıştırmaktayım. Stabil bir versiyon bulsam direkt onda kalacağım . Sizlerden bu sorun ile karşılaşan oldu mu hiç ? Kullanığım rom MDJ_FroYo_HD_v._4.4_MDJ_S7.6HD .

darkstone super ram froyo (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518)
    Bazı problemleri olmasına rağmen, şimdiye kadar denediğim romların içerisinde hem gelen hem de giden ses olmak üzere en net konuşma sesini bu romda buldum. Ayrıca ram dan çalıştığı için de diğer romlara göre biraz daha hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Fiyat uygun ben buradan almıştım 16 GB Team kartımdan da gayet memnunum. Site de son derece sorunsuz ve güvenilir:
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/hafiza-kartlari/team-16gb-class-6-ultra-yuksek-hizli-micro-sdhc-tmmsd16gc6-sd-donusturuculu_03.006.9338.0026.htm

Artı olarak. Arkadaşlar kurduğumu uygulamalar vs zaman içerisinde işletim sistemimizde bozulmalara, arızalara vs neden olabiliyor. Sonuç olarak biz bu işletim sistemini zaten SD kart üzerinden çalıştırıyoruz. Sisteminizin en stabil durumunu PC'nize yedek alın arada sırada. Daha sonra karşılaşabileceğiniz bir aksilikte yapmanız gereken tek şey. Teli kapatıp PC'de ki SD kart yedeğinizi formatladığınız SD kartınıza atıp çalıştırma. Bu açıdan bu tel Desire HD'den bile daha kolay kullanıma sahip diyebilirim.

Çok güzel bir noktaya değinmişsin, gerçekten sistemin yedeğini alma konusunda SD2 Android in üstüne yok

• quote:

bu arada markette setcpu yu bulamadım. quatrant ile de test yaptım bitti fln ama skoru görüntüleyemedim :S

SetCPU.apk
  • quote:

quote:

SetCPU.apk

hocam saygılar sevgiler :)
    yalnız şimdi bir soru daha sorucam:) htc pc sync yi indirdim pc donanım olarak teli gördü yüklendi ama htc sync görmüyor teli neden acaba ??

• Telefonununun PC'ye hangi yöntemle bağlanacağını seçtin mi ?

USB Kablosunu bağladığında normal de sana teli hangi modde PC'ye bağlayacağını sorar. Sadece şarj mı, HTCSync mi, Veri depolama mı vs buradan seçim yapacaksın. Bu sorgu ekranında sürekli belli bir seçimi otomatik olarak uygulamasını ve sana sormamasını sağlayan kutucuğu daha önce işaretlediysen o yüzden telefonu PC görmüyor olabilir. Android ayarlarına girip USB bağlantısı mı PC bağlantısı mı neydi, işte o adımdan o tiki kaldırıp HTCSync'yi seçmelisin.
  • Selamlar,

ilgilenenlere MCCM SE V3.4(FroyoStone Sense) rom'un 4. versiyonu çıkmış ve başka bir forumda devam ettiriliyor...

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=3507
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.