Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. hd2 cihazıma androit yükledim dün. ama zil sesi seçemiyorum yardım eden olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

bu arada başkalarınında işine yarar belki : 16 gb class4 tohiba garantili:

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=TOSHIBA-MICRO-SDHC-16GB-HAFIZA-KARTI-5-YIL-GARANTiLi&auction_id=477306

8GB veya 16GB Team marka Class6 kartlardan alın arkadaşlar adamın ne sattığı belli değil. Toshiba kartlardan çok çektim ben hepsi bir olacak diye birşey yok ama mağazada satılan kullanıcıların memnun olduğu Team marka Class 6 8 veya 16 GB lık kartlar varken heyecan yaşamaya gerek varmı sevgili Tuğrul

@ceyrek
    güzel özetlemişsin bende windows mobile 6.5 i yaklaşık 3 aydır hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 11 Aralık 2010; 11:36:32 >

• teşekkürler hocam uygun team 16 6 aramaya başlıyayım o zaman ben :) bu arada team 16gb yi 70tl nin altında gören duyan var mı:)
  • Merhaba arkadaslar Hafıza kartına android dosyarını attım CLRCAD dosyasını çaılıştıramıyorum malesef bu sekilde bi hata ile karsılasan oldumu ?
    Orjinal Rom a dönmek istiyorum direk htc nin siteden indirip yüklesem sorun olurmu HardSPL (HSPL) filan gereklimi yardımcı olursanız cok sevinirim selamlar...
  • CLRCAD.EXE yi ardından HARET.EXE yi çalıştırın. CLRCAD.EXE yi çalıştırdığında ekranda birşey görmeyeceksin sen haret.exe yi çalıştır yeter.
  • hocam hafıza kartını ayarladımda gelir gelmez androide geçicem inşallah :D
    bir sorum olucak.hiç wimo ile uğraşmadan direk otomatik adroidle boot edip açacak bir boot programı var mı?? :)
  • quote:

hocam hafıza kartını ayarladımda gelir gelmez androide geçicem inşallah :D
    bir sorum olucak.hiç wimo ile uğraşmadan direk otomatik adroidle boot edip açacak bir boot programı var mı?? :)

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

Exceller Multiple Build Loader for Android/Ubuntu

Autoboot a alırsan cihazı açtıktan sonra windows mobile çalışır çalışmaz otomatik geçiyor.

• Stock Android arayüzlü süper hızlı SuperRAM FroYo v1
    Ram üzerinden çalışıyormuş, denedim gerçekten çok hızlı ama bu projeyi biraz geliştirmeleri lazım. MDJ Revolution 1.2 Desire HD ye geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 13 Aralık 2010; 0:17:34 >
  • Arkadaşlar dün yeni bir rom yükledim super.
    [11-12-2010] GIPAQ MIUI BETA3 [12.3 Miui Release][Hastarin 8.5.3 EB KERNEL]
    link:http://www.multi__________upload.com/U5O6ADXGFW
    Çok hızlı ve efekler harika. Market youtube kamera herşey çalışıyor
    Denemenizi tavsiye ederim

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi

• flash pleyer sorunsuz yani di mi her türlü video vs izleniyor??
  • Arkadaşlar yukarıdaki miui romu ikonları arayüzü yapmak için :
    1. linki indirin.http://forum.jayceooi.com/download/file.php?id=214&sid=5fa653ae4353d19d60c1362f3c7b9a80
    2. zip dosyasını açmadan direct olarak sdcard'daki miui/theme klasörüne kopyalayın
    3. cihazınızdan settings sonra en alta personel icona tıklayın ordan da theme manager orda da frois-02 temasını göreceksiniz.
    4. seçtikten sonra telefonunuzu mutlaka kapatıp açın.
    5. Gülegüle kullanın

Pil göstergesini % yapmak için
    settings basın sonra aşağıda system iconu seçin sonra da battery settings.
    son olarak da battery indicator style den percentage'yi seçin
    iyi eğlenceler

• Orjinal Rom a dönmek istiyorum direk htc nin siteden indirip yüklesem sorun olurmu ? HardSPL (HSPL) filan gereklimi
    Teşekkürler
  • quote:

flash pleyer sorunsuz yani di mi her türlü video vs izleniyor??

marketten flash player 10.1 indirirsen sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

TEŞEKKÜRLER:)

arkadaşlar android kullanmak için wimo 5 falan yüklesek bir katkısı olabilir mi?
    daha önemlisi 6.5 dışında hd2 için wimo rom var mı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

TEŞEKKÜRLER:)

arkadaşlar android kullanmak için wimo 5 falan yüklesek bir katkısı olabilir mi?
    daha önemlisi 6.5 dışında hd2 için wimo rom var mı??

en güzeli wm titanium rom yada lite romlar

Buarada

Romun devamı arkadaşlar. Az önce kurdum. Quadrant skorum setcpu ile 2050. Çok hızlı ve stabil.
    [13-12-2010] GIPAQ MIUI BETA 4 S[11.12 Miui Release][Hastarin 8.5.3 EB KERNEL]
    http://www.multi___________upload.com/C0QHVYAHAL
    Bu miui romlar normal froyolardan biraz değişik fakat alışınca çok kullanışlı.Özellikle MIUI Music harika.
    Buarada home tuşuna basılı tutunca gelen menüden Appkiller basarsanız hafızayı boşaltır. Birde beta 4'de file explorer gelmiş onunla müzik,video,apk gibi dosyaları ayrı ayrı görebilirsiniz.
    kişiler için Outlook yerine gmaili kullanıyorum. Outlooktaki tüm kişileri gmaile otomatik aktardım, programın adını hatırlayamadım ama isteyen olursa bakarım. gmail çok kullanışlı oluyor çünkü gmailinizi tanıtınca tüm kişiler otomatik geliyor.

Şimdilik bukadar
    İyi eğlenceler

"Yaa birzamanlar WM vardı ne işkence çekiyormuşuz birde hd2 winphone desteklemiyecek diye çok üzülmüştüm..."

• 1337 ustad, gecen gun hd2min camına su kactıgı için kvk servise verdim komple dokunmatik ekran değişti. fakat bugun telefonu aldıgımda bi baktım ki spl versiyonu 3.03.0000 olmuş.. ve simdi hardspl uygulayamıyorum nasıl yukleyebilirim tekrar hdye androidi?
  • ygt_555
    SD karta atıp çalıştırmayı denedin mi?
    Arkadaşlarımız denedi bu şekilde çalışıyormuş. ben hiç deneyemedim maalesef

Yine de eski versiyona dönmek istersen ana başlık altında bi kutucuk lu bölüm var oraları bir okuyup sormak istediğini sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

ftd
    şunuda dener misin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867316

Denedim, hızlı çalışıyor fakat arayüzünü pek beğenmedim. Tabi tercih meselesi.
    Bu arada ilk sayfadaki çalışman çok güzel olmuş. Androidi paylaşmaya devam...

android markette bir uygulama buldum Shazam. Yabanc şarkıları (bazı türkçe şarkılar da ) telefonunuza dinletip şarkının ismini,söyleyeni... gösteriyor.İsterseniz youtubedeki klibini de gösteriyor.

• Ben cidden sıkıldım artık ROM denemekten, az biraz hantal ama aylar öncesine göre yine şükür
    MDJ Revolution 1.2 var kartta. bi gelişme olmazsa bunla devam edeceğim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.