Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atillahallac

quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşlar uygun fiyata hd2 sini satmayı düşünen var mı özellikle tmobile..
    bulamadımda buraya yazıyım dedim :) uygun fiyata...

PM attım!

SELAM BEN PM ATAMIYORUM NEDENİNİDE BİLMİYORUM BANADA HTC HD2 LAZIM VARSA SATAN ALMAK ISTERİM

T-MOBİL DİĞERİNDEN FARKI NEDİR___
  • Arkadaşlar Benim Bir sıkıntım var. Sizde de var mı bilmiyyorum. Telefon ile konuşurken Androidde telefonun hoparlarüden inanılmaz derecede ses yüksek çıkıyor. Kısıyorum anca düzeliyor. Video Kaydederken dışardan inanılmaz derecede ses alıyor ve ses çok bozuk çıkıyor. Ayrıca TOm talking cat gibi uygulamalarda Sesi dışardan inanılmaz derecede fazla aldığı için Konuşma sesi dışında acaip sesler çıkartıyor. Bu sorun ROM dan mı kaynaklanıyor yoksa telefondan mı anlamadım. Gerçi WİNMO da böyle bir sorun yoktu.
  • beyler numara çevirirken ve mesaj yazarken ki titreşimi kapatamıyorum yaw nasıl olacak bu ?
  • i8910 hd 16gb var hb den sıfır almıştım.
    bende rom kullanıyorm farklı bişeyler artık
    bayadır rom yüklemez oldum en stabil hali ile calışşın şimdiden sonra iyi geliyor.
    ama aradığım şeyler artık ipod larda 4g alıcam en kısa zamanda
  • Hocam bu yazdığınızın bura ile ne alakası var ki ne yazdığınız bile anlaşılmıyor .
    quote:

Orijinalden alıntı: ungood20

i8910 hd 16gb var hb den sıfır almıştım.
    bende rom kullanıyorm farklı bişeyler artık
    bayadır rom yüklemez oldum en stabil hali ile calışşın şimdiden sonra iyi geliyor.
    ama aradığım şeyler artık ipod larda 4g alıcam en kısa zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: bruer

beyler numara çevirirken ve mesaj yazarken ki titreşimi kapatamıyorum yaw nasıl olacak bu ?

1-settings bas
    2-language&keyboard
    3-touch input settings
    4-text input
    5-vibrate when typing seçeneğini kaldır.

mesaj yazarken titreşim iptal oluyor
  • arkadaşlar geçenlerde sanki data.img nin kopyalanmasının doğru olmadığı konusunda bişiler okumuştum bunun nedeni nedir? ve ya gerçekten sakıncalımıdır?
  • quote:

quote:

quote:

PM attım!

SELAM BEN PM ATAMIYORUM NEDENİNİDE BİLMİYORUM BANADA HTC HD2 LAZIM VARSA SATAN ALMAK ŞSTERİM

PM mesaj attım.
  • üstadlar titanium backup la yedek alıp yeni kurduğum android roma eski uygulamalarımı aktarma istedim ancak en sevdiğin angry birds oyunumu kopyalayamadım ne yapmam gerekiyor acaba başka bir yedek alma programı ile mi alsam yoksa eski datayı mı kopyalasam ? birde nu en son kurduğum desire hd romu kasma yapıyor üstadlar nedeni ne olabilir acaba?
  • değişik zamanlarda internet ayarları yapmıştım ama bir türlü olmamıştı...şimdi tekrar yaptım oldu:)
    pek bu problemi yaşayan yok anladığım kadarıyla ama yinede paylaşayım ...

Apn ayarları için ; Settings-> Wireless Controls -> Mobile networks - > Access Point Names” menüsünden aşağıdaki tanımı yapmamız yeterli:

New apn :
    Name : Avea
    APN : internet
    APN type : default

Mutlaka kaydet seçiyoruz .

Mms ayarları için ; Settings-> Wireless Controls -> Mobile networks - > Access Point Names” menüsünden aşağıdaki tanımı yapmamız yeterli:

New apn :
    Name : Avea MMS
    APN : mms
    MMCS :http://mms.avea.com.tr/ servlets/mms
    MMS Proxy : 213.161.151.201
    MMS Port : 8080
    APN type : mms

Mutlaka kaydet seçiyoruz .

(ctrlpda)

Bu arada pm le bunalttığım 1337'e de çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: topsakalc

üstadlar titanium backup la yedek alıp yeni kurduğum android roma eski uygulamalarımı aktarma istedim ancak en sevdiğin angry birds oyunumu kopyalayamadım ne yapmam gerekiyor acaba başka bir yedek alma programı ile mi alsam yoksa eski datayı mı kopyalasam ? birde nu en son kurduğum desire hd romu kasma yapıyor üstadlar nedeni ne olabilir acaba?

Yedek alacağına marketten 2 dakikada tekrar yükleyebilirsin. Tabi eski derecelerin çok önemli değilse..

Desire HD ROM'larda kasma, takılma var biraz! Bu normal, henüz tam randıman vermiyor. Youtube videolarında bazen takılıyor..arayüzda yavaşlık var biraz. İnternette de yavaşlık olabiliyor. Bazen de çok hızlı. Çok stabil değil yani..

Yalnız uygulamaları yükleme hızı müthiş. Genel olarak şimdilik idare eder yani..

HD video çekemiyor ve locations'ı yükleyemiyor. eREADER'da da sorun var!

• quote:

quote:

quote:

PM attım!

SELAM BEN PM ATAMIYORUM NEDENİNİDE BİLMİYORUM BANADA HTC HD2 LAZIM VARSA SATAN ALMAK ŞSTERİM

PM attım!

• G-sensor kalibre olmuyor düzeltmenin yolu varmı yoksa androidi silip tekrarmı yüklemekmi gerekiyor teşekkürler..
  • Orijinalden alıntı: alimakgrav

PM attım!

PM attım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillahallac -- 9 Aralık 2010; 11:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labros

G-sensor kalibre olmuyor düzeltmenin yolu varmı yoksa androidi silip tekrarmı yüklemekmi gerekiyor teşekkürler..

WinMO'da iken yap kalibrasyonu, o zaman oluyor..
  • slm arkadaşlar hd2 me android yükledim fakat telfonu pc ye bağlarken usb bağlantısı yapmıyor usb bağlantısı dedğim zman görmüyor fakat disk sürücüsü olarak görebiliyorum telefonda bunun dışında ekran kilidinn geç açılması ve donma gibi problemler var acaba rom mu değiştirmeliyim ayrıca hafıza kartım 2gb bunu değiştirsem faydası olurmu sd card tavsiyesinde bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

slm arkadaşlar hd2 me android yükledim fakat telfonu pc ye bağlarken usb bağlantısı yapmıyor usb bağlantısı dedğim zman görmüyor fakat disk sürücüsü olarak görebiliyorum telefonda bunun dışında ekran kilidinn geç açılması ve donma gibi problemler var acaba rom mu değiştirmeliyim ayrıca hafıza kartım 2gb bunu değiştirsem faydası olurmu sd card tavsiyesinde bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Desire HD(Karta desire_hd olarak kopyalanan) romu kur, fena değil. Ben memnunum. Bütün Desire HD romlarda sorun var zaten..sorunsuz yok. En başta HD video çalışmıyor, locations yüklenmiyor.. arayüzde bazen takılma oluyor.

USB bağlantı şıklarını soruyor. PC bağlantısı sekmesinden ayarlayabilirsin settings(ayarlar)de.

4 veya 8 GB fakat 4-6 CLASS kart işini görür ve tavsiye edilir..

• arkadaşlar android yüklemeye çalışıyorum linkdeki dosyaların hangisini yüklemem gerekiyor?

Skins for Desire HD/Z based builds/roms
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801928

bu var

DOWNLOAD v. 4.4:
    http://www.multiupload.com/MHL0CW0FB8

DOWNLOAD v. 4.3:
    http://www.multiupload.com/XPF96RIOQ7

bunlar var

Alternative kernels from Hastarin ->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588

bir de

1GB data.img ->http://www.multiupload.com/BJ2FXF9IRM
    512MB data.img ->http://www.multiupload.com/GZ1JUZBYJI

yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler.

• VBNROM Windows Mobile ROM (Android için geliştirilmiş Windows Mobile ROM Download

yüklenmiyor. hata veriyor arkadaşlar.
  • peki ben hafıza kartını değiştirdiğim zman kendi hafıza kartımdakileri yenisine kopyalarsam direk android kullanmaya dewam edebilirm değilmi. bu arada başka soru biraz önce hafıza kartımı çıkardım tekrar takınca ekrandaki hava durumu saat vs kayboldu tekrar getiremiyorum widget ile geliyor ama türkçe değil türkçe hava durumunu nasıl kullanabilirim giriş ekranında
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.