Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akinsan88

selam ben bugun forumunuzu bastan sona okudum benim tel 2.08 hspl sizin dediğinz gibi baktım tek fark acılıstaki radio dediğiniz yerde 2,06,51,07 yazıyor olmasıydı bende sıfır aldıgım sd karta wm den format attım ve dedıgınız gıbı androıd dosyasını olusturdum mdj froyo hd 4.3 kurdum karta fakat sırasıyla clrcad+haret dosyalarına tıkladım siyah ekran cıktı yukarıda yazılar vardı ama ole kaldı 40 dakika oldu nerdeyse beceremedim radio dan olabilirmi?

data.img yi indirip hafıza kartındaki android rom klasörünüzün içine atın. data.img yi her zaman indirdiğiniz rom ile birlikte koymuyorlar ayrıca download etmenizi isteyebilirler. örnek mdj froyo hd v4.3 ün orjinal başlığını kontrol ettiğinizde altta bi linkte 512MB ve 1GB lık data.img dosyalarını ayrıca upload etmişler. bu data.img olmazsa android ilk kurulum aşamasında 1GB data.img (genelde default 1GB) dosyasını kendi oluşturmaya çalışıyor ve android kurulum bu yüzden o siyah küçük yazıların yazdığı ekranda çok uzun bekliyor.

• hayır hayır, durum tam olarak öyle değil.. en stabil kurulum şekli img dosyasını kurulumda kendi oluşturması.. kendimden şöyle örnek veriyim. indirdiğim bir rom dosyasını (o kadar denedim ki artık hangisi bilemeyiyorum net olarak) önce kendi içindeki imj (data) dosyası ile kurdum.. çok kötü performans sergiledi hiç stabil değildi... daha sonra aynı romu data yani imaj dosyası olmadan kurduğumda ise android bu sefer stabil çalıştı. (şimdi bana başka data dosyası kullanmış olabilirmisin diye sormayın o kadar da acemi değilim :) ve ondan sonra hiçbir kurulumun içine data dosyasını koymadım.. Bu şekilde kesinlikle uyum sorununu düşünmüyorusunuz. Kurulum süresine gelince içince data dosyası olan bir kurulumdan hiçbir farkı yok süre olarak.. yani benim tüm kurulumlarım ortalama 10-15 dakika arası sürmüştür. 15dkyı bulmamıştır bile.. hatta 10dk bile.. class 6 kartın farkı oluyormudur bilmiyorum ama bende durum bu.. class 6 olmayan karttada aslında durum aynı sayılır.. kurulumunuz 20dkyı geçtiyse daha fazla beklemeye gerek yok direkt pili çıkarın. biryerlerde sorun var demektir..

ve dediğim gibi en sorunsuz yöntem kendi tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse data dosyasını (disk imaj dosyasını) android klasörünün içerisine koymamak (varsada çıkarın) bırakın kendi oluştursun ve süre olarak ise hiçbir fark görmedim ben..

• slm arkadailar bende asnunda androidi yükelyebildim:) genel olarak memnunum kullanışlı ah bide şu pil ömrü bukadar kısa olmasa (neredeyse 12 saat gidiyor) bunun dışında sorun yaşadığım bi kaç konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim
    1- ekranı kilitlediğim zman bidahaki açışımda yaklaşık 5 10 saniye donuyor sonra ekran açılıyor bu sorun çok gıcık etti buna acil çözüm lütfen
    2- exceller bootloader uygulamasını tam olarak indiremedim şu her açışımda clrcad+haret çalıştırmaktan bıktım
    3- custom rom kurduğumu hatırlıyırom ama bende chuckdroid die bişe yok nolcek şimdi
    4- bide telefeonu usb den bağladığm zman eski wndows mobile ile eşitleyemeiyorum nasıl eşitleyeceğim ltfn yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

hayır hayır, durum tam olarak öyle değil.. en stabil kurulum şekli img dosyasını kurulumda kendi oluşturması.. kendimden şöyle örnek veriyim. indirdiğim bir rom dosyasını (o kadar denedim ki artık hangisi bilemeyiyorum net olarak) önce kendi içindeki imj (data) dosyası ile kurdum.. çok kötü performans sergiledi hiç stabil değildi... daha sonra aynı romu data yani imaj dosyası olmadan kurduğumda ise android bu sefer stabil çalıştı. (şimdi bana başka data dosyası kullanmış olabilirmisin diye sormayın o kadar da acemi değilim :) ve ondan sonra hiçbir kurulumun içine data dosyasını koymadım.. Bu şekilde kesinlikle uyum sorununu düşünmüyorusunuz. Kurulum süresine gelince içince data dosyası olan bir kurulumdan hiçbir farkı yok süre olarak.. yani benim tüm kurulumlarım ortalama 10-15 dakika arası sürmüştür. 15dkyı bulmamıştır bile.. hatta 10dk bile.. class 6 kartın farkı oluyormudur bilmiyorum ama bende durum bu.. class 6 olmayan karttada aslında durum aynı sayılır.. kurulumunuz 20dkyı geçtiyse daha fazla beklemeye gerek yok direkt pili çıkarın. biryerlerde sorun var demektir..

ve dediğim gibi en sorunsuz yöntem kendi tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse data dosyasını (disk imaj dosyasını) android klasörünün içerisine koymamak (varsada çıkarın) bırakın kendi oluştursun ve süre olarak ise hiçbir fark görmedim ben..

haklı olabilirsin bu konuda

• slm arkadailar bende asnunda androidi yükelyebildim:) genel olarak memnunum kullanışlı ah bide şu pil ömrü bukadar kısa olmasa (neredeyse 12 saat gidiyor) bunun dışında sorun yaşadığım bi kaç konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim
    1- ekranı kilitlediğim zman bidahaki açışımda yaklaşık 5 10 saniye donuyor sonra ekran açılıyor bu sorun çok gıcık etti buna acil çözüm lütfen
    2- exceller bootloader uygulamasını tam olarak indiremedim şu her açışımda clrcad+haret çalıştırmaktan bıktım
    3- custom rom kurduğumu hatırlıyırom ama bende chuckdroid die bişe yok nolcek şimdi
    4- bide telefeonu usb den bağladığm zman eski wndows mobile ile eşitleyemeiyorum nasıl eşitleyeceğim ltfn yardım
  • 1,2,3 için adımların hepsini uygular isen bu sorunlarından kurtulursun. auto backlight ı kapatabilirsin kilit ekranının geç açılmasını engellemek için.
    4- android kullanırken windows mobile eşitlemesi sence de saçma değil mi? eşleme derken ne yapmak istiyorsun?
  • esleme derken pc ile telefon bağlantısı gerçekleştirmek ten bahsediyorum . pc ye indirdiğim bir uygulamayı yelefona nasıl atacağım mesela . auto baclıght ı nerdenkaldıracam denedim olmuyorrrr . 1 2 3 . adımlar sıfırdanmı yükleyeceğim mevcut sistemde değişiklik olmaz mı. ayrıca bıkmadan usanmadan verdiğini cvplar için teşekkürler
  • usb ile cihazı pc ye bağladın mı bağlantı türünü soruyor
    cihaz üzerinde hangisini varsa onu seçiyorsun.

aman sen birşeyi sıfırdan yükleme önce biraz bu telefonu kullanmaya çalış biraz konuya hakim oluncaya kadar
    wm yi nasıl kullanıyorsan bunuda öyle kullanacaksın bizim anlatmamızla destan yazılır buraya karıştır karıştır
  • yaf işte ben cihazı pcye bağlayınca hiç bişe olmuor onu diom yaaa ara kabloda sorun yok çünkü telfn şarj oluo annamadım gitti
  • Beyler tas29 uygulamasını yaptım, %100 olduktan sonra siyah ekranda telefon kapandı açıldı beyaz ekranda kaldı. telefona arkadaki reset tuşundan reset attım, pilini çıkardım her açtığımda tekrar beyaz ekran çıkıyor ve kalıyor öylece ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: thekopkopx

slmlar beyler aşamaları yapıp task29 uda yaptıktan sonra kapandı ve açılırken kalıyor öyle bakıştık 10 dk değişen olmadı pili çıkarıp taktığımda bi ilerleme göremiyorum ne yapmam lazım ??

task29 işlemi tamamlanırken volume down tuşuna basmanız gerekti. şimdi arka kapağı çıkarın kırmızı reset tuşu + volume down + cihaz açma kapama tuşlarına basılı tutarak bootloader ekranına girin (3 renkli)
    ardından kuracağınız windows mobile rom u yüklemeye çalışın.

1. sayfada resimli bir şekilde anlatmaya çalıştım sırf bu bölüm için ilgi çekecek flaşörler falan koyacağım artık.
    11. sayfadada arkadaşın biriyle bu şekilde yardımcı olmuştuk. bu başlık altındaki bilgileri ve yorumları önce bi dikkatli okuyalım

• haklısın kardeşim kusura bakma ama biraz heyecanlandım.. bu arada vbndroid-reloaded2 klasörünü 5 kere indirdim her seferinde yarım indi klasör o yüzden açarken winrar ile hata verdi. onun yerine 2.15.50 radio romla kullanabilecegim baska alternatif ve android işlemleri için uygun rom önerebilirmisiniz acaba? telefon şu anda 3renkli ekranda bekliyor yarım saattir, sabırsızlanıyorum.
  • hehehehehe ustad artık bana cvp vermyo bağlanamıyorum pcye bi tülü artık hafıza kartını pc ye takıp denemeya çalışıcm kart adaptörü alınca
    lakin şu sorun nasıl çzöülüer ben nasıl pcye bağlanabilrim anlamış değilim
  • AliCanTümay
    1 sayfa geriyi okur musun?
    yani sizin için bir kaynak aslında burası ama sormak daha kolay galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

hehehehehe ustad artık bana cvp vermyo bağlanamıyorum pcye bi tülü artık hafıza kartını pc ye takıp denemeya çalışıcm kart adaptörü alınca
    lakin şu sorun nasıl çzöülüer ben nasıl pcye bağlanabilrim anlamış değilim

alakası yok. bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. şu an senin kullandığın rom cihazımda olmadığı için ezbere cevap veremeyeceğim. usb connected yazıyorsa notification'da ana ekranda perde gibi birşey var onu aşağıya çek task bar dan tut aşşağı çek usb connected üzerine dokun.

yukardaki cümledende anlaşılacağı gibi android i nasıl kullanacağınızı burada birilerinin size öğretmesi zor cihazı kurcalayarak öğrenmeye çalışmalısınız. konu dışında bu tarz soruları sormasak daha iyi olur hatta sonra tonla kalabalık sayfa gözüküyor arkadaşlar okumuyor forumu.

• şuan android hafıza kartımda yüklü ve çok stabil bir şekilde kullanıyorum tek sorumun pil kullanım süresinin kısa olması. ama hafıza kartından kullandığım için bu durumu normal karşılıyorum. bir sorum olucak android rom'unu hd2'e windows 6,5 olmadan dahili hafızaya kurabileceğimiz bir rom çıkacakmı ? yoksa hep bu şekildemi kullanmamız gerekiyor ?
  • böyle bir çalışma var baya da ilerlemişler projede. 2011 kışının ilk aylarında hızlı ve stabil şekilde çalışan android 2.3 gingerbread sürümünün cihazımızda kullanmıyor olmamız için hiçbir neden yok
  • Benim telefonun şarjıda zamanla hep gerilere doğru gelmeye basladı ilk zamanlarda %100 şarj olurken 97 95 94 88 şimdi de en fazla 84 e kadar çıkıyor daha fazla şarj olmuyor usb den şarj etmiyorum fişten larj ediyorum. asıl sorum suan ki bataryam 1230 mah lık kendi bataryası eğer 2500 mah lık batarya alırsam şarj süresinde artış olurmu bu hafta almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSiriuSS

Benim telefonun şarjıda zamanla hep gerilere doğru gelmeye basladı ilk zamanlarda %100 şarj olurken 97 95 94 88 şimdi de en fazla 84 e kadar çıkıyor daha fazla şarj olmuyor usb den şarj etmiyorum fişten larj ediyorum. asıl sorum suan ki bataryam 1230 mah lık kendi bataryası eğer 2500 mah lık batarya alırsam şarj süresinde artış olurmu bu hafta almayı düşünüyorum

keşke biri alsada bizede söylese
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

böyle bir çalışma var baya da ilerlemişler projede. 2011 kışının ilk aylarında hızlı ve stabil şekilde çalışan android 2.3 gingerbread sürümünün cihazımızda kullanmıyor olmamız için hiçbir neden yok

çok iyi o zaman sabırsızlıkla bekliyorum :D o sürüm geldiğinde forumda paylaşırsın inş :D
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.