Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak dediklerini teker teker yaptım ama haret.exe tıklatığım an sol köşede 3-4 satır sarı yazı çıkıyo çıkar çıkmaz hemen ortada yeşil HTC yazısı ile birlikde siyah ekran çıkıyor ve böyle kalıyo :S:S:S az önce bu şekil 40 dakika bekledi hiç birşey olmadı eğer müsaitsen msn adresimi ekle oradan yardımcı ol gerçekden kafayı yiyicem yaw :S taekwon_do_cu@hotmail.com adresim 2 dakika el at şu duruma :S
  • olaya bakın:) efsane oluyor bizim telefon... benim gözümde zaten öyleydi...

Hd2 Leo ya Ubuntu 9.10 ve Desire Hd romu kurulumu (sd karttan)
    http://forum.donanimhaber.com/m_44930893/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülem

bak dediklerini teker teker yaptım ama haret.exe tıklatığım an sol köşede 3-4 satır sarı yazı çıkıyo çıkar çıkmaz hemen ortada yeşil HTC yazısı ile birlikde siyah ekran çıkıyor ve böyle kalıyo :S:S:S az önce bu şekil 40 dakika bekledi hiç birşey olmadı eğer müsaitsen msn adresimi ekle oradan yardımcı ol gerçekden kafayı yiyicem yaw :S taekwon_do_cu@hotmail.com adresim 2 dakika el at şu duruma :S

kusura bakma mesajını yeni gördüm.. şimdi şöyle söyliyim bütün romlar aynı performans ve şekilde çalışmıyor.. istersen birde başka romla dene.. artı sen hangi romu indirdin? 3.4 foryostone ise çok sorunsuz oldukça stabildir aslında.. birde sana başka link veriyim onu dene..

aşağıdaki linkten indir..

http://rapid-share.com/files/434459985/MDJ_FroYo_HD_v._4.1_MDJ_S7.3HD.7z tireyi kaldır :)

yalnız bunda birşey yapmanı isticem.. oda android klasörü içerisinde "data" dosyasının olmamasına özen göster... (zaten olmaması gerekiyor ama sen yinede dikkat et)

önce clrcad.exe sonra haret.exe kurulum biraz uzun sürebilir.. ama 15dkyıda geçmez sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

Ben de şimdilik şunu deneyeceğim [beta] desire hd2
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857261&page=9

deneyince yorumları yaz...

@zülem senden bir numara istemiştim bakmadın mı?? artı korkma kart içinden çalıştırdığın için birşey olmaz..

Bu romu kurdum, ancak kurulumu bir kaç kere tekrar etmeme rağmen, bana gerek internet hızı gerekse normal hızı çok yavaş geldiği için tekrar sildim.
    Şu an MCCM_SE_V3.4 e devam ediyorum.

• Arkadaşlar yeni çıkan bir rom yükledim [BUILD][03.12.10]-=MDJ FroYo HD v.4.2=-[kernel:MDJ S7.4HD] üstelik türkçe oluyor. Pil tüketimi iyi 6-7ma. Quadrant puanı 1650
    http://www.multi____upload.com/DFZ824QMPQ
    Türkçe için :
    1) Settingse girin
    2)Language & keyboard
    3) select language basın
    4) listenin en alt kısımlarda türkçe seçin
    artık androidiniz Türkçe

Bilgi paylaştıkça çoğalır

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 4 Aralık 2010; 0:37:04 >

• Verdiğimiz rom ların orjinal başlıklarınıda verirsek bi zahmet.

HD2ONE işlevsel bir cihaz olmasına rağmen kullanım rahatlığı yok + bataryayı bu kadar sömüren bir rom daha kurmamıştım ne yaptıysam düzelmedi

MDJ DesireHD 4.2 rom u kendi kernel i birlikte kurdum batarya tüketimi gayet iyi fakat pek akıcı değil gibi geldi şimdilik bundayız bakalım ne olacak

MDJ Froyo HD v4.2

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Verdiğimiz rom ların orjinal başlıklarınıda verirsek bi zahmet.

HD2ONE işlevsel bir cihaz olmasına rağmen kullanım rahatlığı yok + bataryayı bu kadar sömüren bir rom daha kurmamıştım ne yaptıysam düzelmedi

MDJ DesireHD 4.2 rom u kendi kernel i birlikte kurdum batarya tüketimi gayet iyi fakat pek akıcı değil gibi geldi şimdilik bundayız bakalım ne olacak

MDJ Froyo HD v4.2

Haklısın dostum yazmaya unutmuşum yukarıda yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

olaya bakın:) efsane oluyor bizim telefon... benim gözümde zaten öyleydi...

Hd2 Leo ya Ubuntu 9.10 ve Desire Hd romu kurulumu (sd karttan)
    http://forum.donanimhaber.com/m_44930893/tm.htm

üstadlar bizim kullandığımız romlardan ne farkı var bu desire hd nin bizim kullandığımız yani froyosotone zaten desire ehd romu değilmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

alimakgrav , arkadasim sen hangi android romu kullaniyorusun. Ben bataryanin birgun gitmesine bile raziyim.
    Arkadaslar suan android rom olarak motoman234 eVo carbom remix V0.3.2 kullaniyorum. Hersey guzel ama bu bataryanin uzun dayama isini halledemedim gitti. Onereceginiz yeni bir rom var mi?XDA da bircok rom var, insani kafasi karisiyor.

Bende seninle aynı romu kullanıyorum. Benim telefon kapalı yanlız, ve pek kurcalamadım. Beklemede çok az pil harcadı. eskiden daha çok harcıyordu, durduğu yerde azalıyordu.

Bu arada benim makina iyice sapıttı. İnternet çalışmıyor, youtube arama yapmıyor. arayüz sürekli takılıyor, kum saati çıkıp yüklüyor yazıyor!

Bir de internette gezinirken virüs girmiş! Nerden girdi anlamadım. En iyisi SD kartı formatlayım sıfırdan, yeni çıkan Desire HD romunu kuracağım şimdi..

• quote:

` Kağan sağol

araştırdım eski data.img yi kullanmamak gerekmiş kesinlikle bunu öneriyorlar.
    Titanium Backup uygulamasını kullanıyoruz bundan sonra ahali

Ben şimdi bi kombinasyon yapıyorum maç izlerken bi yandan, deneyeceğim yarın bakalım ne kadar başarılı olacak

Üstad titanium ile uygulamaları nasıl yedekliyoruz? Hiç kullanmadım daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav
    Üstad titanium ile uygulamaları nasıl yedekliyoruz? Hiç kullanmadım daha..

Market ten Titanium Backup uygulamasını indirip kuruyoruz.

Titanium Backup a girin ve Batch menüsünden Backup all user apps yi seçip backuplayın
    backup dosyalarını sd karta yedeklemiş olması gerek
    bunları daha sonra Restore ile geri yükleyebilirsiniz.
    restore yapmadan önce şu ayarı yapmanız gerekli

Ana menüde, Ayarlar>Uygulamalar> Bilinmeyen kaynaklar tik ini (market dışı uygulamaların yüklenmesine izin ver) seçiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: zülem

bak dediklerini teker teker yaptım ama haret.exe tıklatığım an sol köşede 3-4 satır sarı yazı çıkıyo çıkar çıkmaz hemen ortada yeşil HTC yazısı ile birlikde siyah ekran çıkıyor ve böyle kalıyo :S:S:S az önce bu şekil 40 dakika bekledi hiç birşey olmadı eğer müsaitsen msn adresimi ekle oradan yardımcı ol gerçekden kafayı yiyicem yaw :S taekwon_do_cu@hotmail.com adresim 2 dakika el at şu duruma :S

kusura bakma mesajını yeni gördüm.. şimdi şöyle söyliyim bütün romlar aynı performans ve şekilde çalışmıyor.. istersen birde başka romla dene.. artı sen hangi romu indirdin? 3.4 foryostone ise çok sorunsuz oldukça stabildir aslında.. birde sana başka link veriyim onu dene..

aşağıdaki linkten indir..

http://rapid-share.com/files/434459985/MDJ_FroYo_HD_v._4.1_MDJ_S7.3HD.7z tireyi kaldır :)

yalnız bunda birşey yapmanı isticem.. oda android klasörü içerisinde "data" dosyasının olmamasına özen göster... (zaten olmaması gerekiyor ama sen yinede dikkat et)

önce clrcad.exe sonra haret.exe kurulum biraz uzun sürebilir.. ama 15dkyıda geçmez sanırım...

kardeşim geçen gece yapmaya çalıştığımız rom'u çalıştırmayı başardım şuan kullanıyorum android olarak fakat normal internete (şebeke interneti) girmiyor. mesele şöyle söyliyim 0.facebook.com a giriş yapamıyorum internet tarayıcısında bekliyor bir türlü giriş yapmıyor ama onun dışında diğer programlar oldukca stabil çalışıyo..
    dün fazla kullanmadım pil 1 gün kadar dayandı. pildede şuanlık bir sıkıntım yok. tek sorun şebeke interneti onun için bir program indirmemiz lazım mı ?

• @zülem
    ayarlardan mobil internet açık değil mi?
  • [BUILD]UPD(04.12.2010)MCCM HD V1.2 beta3(DESIRE HD)[kernel hastarin r8.5]

MCCM Beta 3 çıkarmış kamera kayıt çalışıyo diyo altta çalışmadığını söylüyo bazı yeni özellikler varmış, MDJ 4.3 çıkarmış kameradan bahsetmiyo bunlar hergün yeni rom çıkarıyorlar..

Benim gördüğüm son HD Desire romlarda hafif takılmalar oluyor ve kamera sorunlu..
  • quote:

@zülem
    ayarlardan mobil internet açık değil mi?

açık ama veri geliri gideri yok pilin orada H yazıyo aşşağı yukarı oklar çıkıyor ama yukarı ok beyaz olurken aşşağı ok hep siyah şekilde kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

[BUILD]UPD(04.12.2010)MCCM HD V1.2 beta3(DESIRE HD)[kernel hastarin r8.5]

MCCM Beta 3 çıkarmış kamera kayıt çalışıyo diyo altta çalışmadığını söylüyo bazı yeni özellikler varmış, MDJ 4.3 çıkarmış kameradan bahsetmiyo bunlar hergün yeni rom çıkarıyorlar..

Benim gördüğüm son HD Desire romlarda hafif takılmalar oluyor ve kamera sorunlu..

Dün gece ressambdrm arkadaşın açmış olduğu konu başlığındaki orjinali http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857261 sayfasında olan DESIRE HD ROM'unu indirdim ve çok başarılı. Takılma yok gibi şu ana kadar. çok beğendim. Sadece HD video çekemiyor, ekran yemyeşil gösteriyor..

Sizin bahsettiğiniz romlar nasıl acaba? Şu ana kadarki en iyi DESIRE HD ROM hangisi, çoğunu deneyen var mı?

• _Dragon_

Şu linkteki HD rom u da deneyebilirsin kamera performansı çok iyi batarya tüketimide çok tasarruflu. default MDJ kernel ile kullanıyorum.

MDJ Froyo HD v4.3
  • quote:

_Dragon_

Şu linkteki HD rom u da deneyebilirsin kamera performansı çok iyi batarya tüketimide çok tasarruflu. default MDJ kernel ile kullanıyorum.

MDJ Froyo HD v4.3

bunun 4.1ini kurmuştum.. bazı performans sorunları vardı.. anlık takılmalar oluyordu.. wi-fi'den internete bağlı olduğu halde gösterge barı hiç bar göstermiyorduu.. şebekeden atıyordu.. hat kesiliyordu vs... yine en stabil froyostone'a döndüm..

sanırım böyle bir iki günlük değişiklikler fazla bir şey farkettirmiyor.. bir ay sonra yeni ne var yok bakmak lazım gibi.. artı krom denemekten her seferinde aynı ayarları yapmaktan gına geldi... zaten froyostoneda eksik birşey yok şimdilik...

• Bende froyostone a donecegim zaten deniyorum oyle
  • selam ben bugun forumunuzu bastan sona okudum benim tel 2.08 hspl sizin dediğinz gibi baktım tek fark acılıstaki radio dediğiniz yerde 2,06,51,07 yazıyor olmasıydı bende sıfır aldıgım sd karta wm den format attım ve dedıgınız gıbı androıd dosyasını olusturdum mdj froyo hd 4.3 kurdum karta fakat sırasıyla clrcad+haret dosyalarına tıkladım siyah ekran cıktı yukarıda yazılar vardı ama ole kaldı 40 dakika oldu nerdeyse beceremedim radio dan olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.