Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

android.hd2roms.com
  • ben bu romların hiçbirini yüklemedim kendi sitesindekini yükledim akşam bide sizin verdiğinizi yüklemiştim :D gerekli olanlardan indirip xD sorun olur mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Bu sorunu dunden bu yana bende yasiyorum (son soyledigimiz 3.4 ile)
    Network modunu 3g gsm auto ya aliyorum, mangelow un network uygulamasi var oradada auto ya aliyorum duzeliyor. Bu cozum sans eseri bana yardimci oluyorda diyebilirim, aksam daha iyi bir sekilde arastiracagim vakit bulabilirsem)

3.4 ü kurdum.daha önce yedeklediğim data image da kurduktan sonra içine attım.Fakat her şey çok stabil olmasına rağmen bir türlü internete bağlanamadım.Hep "şebeke taraması yapılamıyor "hatası aldım.Bende yedeklediğim data.image ı kaldırdım 3.4 ile gelen data imag ile yeniden kurdum şu anda herşey güzel.İlk defa bu rom da tam şarj lı pil ile 2Cİ GÜNÜN AKŞAMINDAYIM ( bitmek üzere)Şu an için bir tek sıkıntım (eski versiyonlarda da vardı) wifi den bağlı iken cihaz uyku moduna geçtikten sonra tekrar uyandığında her defasında yeniden el ile wifiyi açmak zorunda kalıyorum.Acaba bir yerlerde bir ayar varda ben mi bilemiyorum..?

Saygı ve sevgiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: zülem

kardeşim bir sorum olucak android'e çevirdiğimiz zaman telefonun performansında bir eksilme oluyormu örneğin kasıyormu cihaz ?
    ve pil durumu nasıl oluyor. çok çabuk mu bitiyor ?

eğer sd karttan çalıştırıyorsanız performans konusunda hiç endişeniz olmasın windowstan bile iyi çalışıyor.. telefon hafızasına kuruluyor mu bilmiyorum.. pl konusu ise windowsla hemen hemen aynı sayılır pil performansı benim gözlemim bu...

kaybedeğin hiçbirşey olmaz.. sd kartına at ve çalıştır beğenmezsen silersin.. windowsun yine yerinde duruyor..? yalnız program ve oyun için 2GBtan büyük ve class6 bir hafıza kartı tavsiye ederim.. ben sırf bunun için class6 8GB hafıza kartı aldım bugün ve gerçekten iyi de etim.. android kullanınca zaten bir daha windowsa bakmıyosun bile..

en güzel yanı da şu angrybird'ü oynuyorsun :))

sana 27.11.2010 tarihli romu öneririm. ilk mesajda var

anladım yani android yaptıkdan sonra beğenmessem hafıza kartından silince telefonu aynı eski hali ile kullana biliyormuyum ?

• quote:

quote:

quote:

kardeşim bir sorum olucak android'e çevirdiğimiz zaman telefonun performansında bir eksilme oluyormu örneğin kasıyormu cihaz ?

eğer sd karttan çalıştırıyorsanız performans konusunda hiç endişeniz olmasın windowstan bile iyi çalışıyor.. telefon hafızasına kuruluyor mu bilmiyorum.. pl konusu ise windowsla hemen hemen aynı sayılır pil performansı benim gözlemim bu...

kaybedeğin hiçbirşey olmaz.. sd kartına at ve çalıştır beğenmezsen silersin.. windowsun yine yerinde duruyor..? yalnız program ve oyun için 2GBtan büyük ve class6 bir hafıza kartı tavsiye ederim.. ben sırf bunun için class6 8GB hafıza kartı aldım bugün ve gerçekten iyi de etim.. android kullanınca zaten bir daha windowsa bakmıyosun bile..

anladım yani android yaptıkdan sonra beğenmessem hafıza kartından silince telefonu aynı eski hali ile kullana biliyormuyum ?

hafıza kartından bile silmeye gerek yok.. telefonu her açtığında windows çalışacak androide geçmek için hafıza kartına gidip iki dosya çalıştırman gerekiyor.. çalıştırmazsın olur biter.. istediğin zaman windowsu kullanırsın istediğin zaman android.. kaybedecek hiçbirşeyin yok..'' zaten androidi görünce bir daha windows kullanmazsın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hafıza kartından bile silmeye gerek yok.. telefonu her açtığında windows çalışacak androide geçmek için hafıza kartına gidip iki dosya çalıştırman gerekiyor.. çalıştırmazsın olur biter.. istediğin zaman windowsu kullanırsın istediğin zaman android.. kaybedecek hiçbirşeyin yok..'' zaten androidi görünce bir daha windows kullanmazsın..

eyw kardeşim buradaki kurulum dosyaları ile yapayım o zaman ben bu işlemi. umarım memnun kalırım :D

• yaw kardeş sen beni msnden eklesende bi kaç bişey sorsam olmaz mı baya acemiyim ben bu işlerde :D
  • Titanium back up ile uygulamalarimin yedegini alip sifir data.img ile tekrar android rom kuracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 2 Aralık 2010; 21:34:08 >
  • quote:

Eski data.img ile tam verim alamiyorum gibi geldi bana cihaz, bu arada dalginligima gelmis data baglantisi yapilamamasi hatasi wm yi ucak moduna almadan android calistirdigim icin oluyormus, bu benim icin gecerli tabi. Titanium back up ile uygulamalarimin yedegini alip sifir data.img ile tekrar android rom kuracagim.

Üstad benim için de aynı şey geçerli. Yeni android baya kasıyordu, karta format et tavsiyene uyarak format attım ve eski data.img yükledim. Youtube'da arama yapmak isteyince error 400 veriyor! ve arayüzde sayfa değştirince arada sürekli kum saati çıkıp yükleniyor yazısı çıkıyor 15 saniye açılmıyor arayüz!!

Yalnız yedeklediğim karttaki diğer dosyaları tekrar formatlanmış karta atmadım, sadece dta.img dosyasını androidin içine kopyaladım, ondan olabilir mi? Mesela IGO dosyası yok şu an ve IGO ve bazı diğer uygulamalar çalışmıyor!

En güzeli yeni android kurduktan sonra uygulamaları tekrar indirmek pazardan sanırım..

Bu arada pil ömründe baya düzelme oldu. Artık 2 günü çıkarıyoruz neredeyse. Tabi ortalama kullanımla! Çok kurcalansa de 1 günü tamamlıyor! Eskisine göre oldukça iyi.

• arkadaşlar internete girmeyi bir türlü başaramadım(wifi den bahsetmiyorum)
    son 3.4 yüklü.. daha önceki romlarda da girmemişti...winmo da internet problemsiz fakat android olmuyor... 3G aboneliğim var, Settings/Wireless-Network /Mobile Network ü işaretliyorum..Mobile Networks ten işaretlemeleri yapıyorum Avea görünüyor... Üst tarafta ''H'' sembolü ve altında yukarı aşağı ok işaretleri bazen yanıyor ama ne hava durumu güncelleme nede internet çalışmıyor. Winmo Uçak modunda...
    ne tavsiye edersiniz...
  • maksimu_s
    Sifirdan kurulum yapiyorsun ve internet e girmiyor ha?
    gercekten ilginc

Extended controls gibi bir uygulama kullanmiyorsun degil mi? Data alisverisini kapatan bir ayar var orada mobil internet tik in secili olsada bu ayar kapaliyken dedigin gibi internet yok.
  • alimakgrav
    Sanirim her rom un data.img si birbiri ile ortusmuyor, mdj revolution dan yedekledigim data.img ile baya sorunluyum aksam temiz kurulum yapacagim. Diger arkadaslar da bu durumdan nasibini alan var mi?
  • quote:

maksimu_s
    Sifirdan kurulum yapiyorsun ve internet e girmiyor ha?
    gercekten ilginc

Extended controls gibi bir uygulama kullanmiyorsun degil mi? Data alisverisini kapatan bir ayar var orada mobil internet tik in secili olsada bu ayar kapaliyken dedigin gibi internet yok.

ben extradan Extended Controls gibi bir şey yüklemedim,romla beraber geliyor mu bilmiyorum...Superuser yazılımı veya SetCpu ile alakalı olabilir mi bunları fonksiyonu ne bilmiyorum hiç oynamadım çünkü daha önceki romlarda biraz karıştırmıştım file explorer a bile gimiyordu izniniz yok diye pek olayı anlamamıştım...
  • alimakgrav , arkadasim sen hangi android romu kullaniyorusun. Ben bataryanin birgun gitmesine bile raziyim.
    Arkadaslar suan android rom olarak motoman234 eVo carbom remix V0.3.2 kullaniyorum. Hersey guzel ama bu bataryanin uzun dayama isini halledemedim gitti. Onereceginiz yeni bir rom var mi?XDA da bircok rom var, insani kafasi karisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 2 Aralık 2010; 17:06:50 >
  • Current Widget kurup 5-10 dk ile log alın ve daha sonra inceleyin. böylece güncel kullandığınız ayarların ne denli tasarruflu olduğunu ölçebilirsiniz.
  • HardSPL işlemini cihazımıza uygulayabilmemiz için bu 3 renkli (bootloader) ekranda yazan SPL versiyonumuzun kesinlikle aşağıda yazanlardan bir tanesi olması gerekmektedir. (Genelde bunlardan biridir zaten)

* SPL 1.42.0000
    * SPL 1.62.0000
    * SPL 1.66.0000
    * SPL 2.07.0000
    * SPL 2.08.0000
    * SPL 2.10.0000

Cihazınızın SPL versiyonunu öğrendikten sonra

* ÖRNEK: SPL -1.42.0000 veya yukarıdakilerden herhangi biri yazıyor ise HSPL uygulayabilirsiniz.

kardeşim bunu yazmışsın ama benim SPL-3.03.0000 XE olarak gözüküyor ne yapıcam ben ?
  • quote:

HardSPL işlemini cihazımıza uygulayabilmemiz için bu 3 renkli (bootloader) ekranda yazan SPL versiyonumuzun kesinlikle aşağıda yazanlardan bir tanesi olması gerekmektedir. (Genelde bunlardan biridir zaten)

* SPL 1.42.0000
    * SPL 1.62.0000
    * SPL 1.66.0000
    * SPL 2.07.0000
    * SPL 2.08.0000
    * SPL 2.10.0000

Cihazınızın SPL versiyonunu öğrendikten sonra

* ÖRNEK: SPL -1.42.0000 veya yukarıdakilerden herhangi biri yazıyor ise HSPL uygulayabilirsiniz.

kardeşim bunu yazmışsın ama benim SPL-3.03.0000 XE olarak gözüküyor ne yapıcam ben ?

tamam merak etme sen daha şanslısın..!! neden onlarla uğraşıyorsun... sen direkt romu netten inridip hafıza kartına kopyalayıp o iki dosyayı çalıştırsana.. bırak o ilk mesajda yazan tonla yazıyı okumayıda dediğimi yap!!

şu linkten indir.. bu şimdiye kadar kullandığım 4 romdan en iyisi.. denemelerim hala sürüyor.. şu an bir tane daha indiriyorum ama denemediğim için onu tavsiye edemicem.. güzelse ederim : )

hafıza karıtnda 2GBlık bir boş alan olsun!!

http://rapid-share.com/files/433366637/MCCM_SE_V3.4_FroyoStone_Sense.zip

"rapid-share" yazan yerdeki "-"yi kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 2 Aralık 2010; 19:06:29 >

• bunu yazdık ama biraz daha aşağıyada 3.03 için neler yapılması gerektiğini yazdık, dikkat lütfen
  • quote:

bunu yazdık ama biraz daha aşağıyada 3.03 için neler yapılması gerektiğini yazdık, dikkat lütfen

açıkcası ben başka hiçbirşey yapmadım ama yapılması gerek telefonlar olabilir.. o yüzden sizin sunumunuz gerçekten oldukça takdire şayandır. zaten sayenizde androidle tanıştım bu bir gerçek.. teşekür de etmiştim zamanında sanırım :S neyse en azından bunu bir borç bilirim kendime..

bu arada tecrübenize dayanarak bir soru sormak istiyorum. disk imaj dosyasını hafıza kartından değiştirmeden sadece diğerlerini değiştirirsek sorun olur mu?? normalde bu dosya şişirme bir dosya. yani sıkıştırılmamış boyutu 174KB olan bir dosyanın içinde işletim sistemi olamayacağına göre sanırım bu dosyanın kullanımı sistem ayarları vs. için gerekli bir rezerve gibi çalışıyor hafıza içinde.. sizin görüşünüz nedir??

artı bir soru artık indirdiğim romlardaki clrcad dosyasını telefon artık çalıştırmamaya başladı.. yani önce uyarı verirdi eminmisiniz diye artık o uyarıyı vermiyor.. sadece haret için o soruyu soruyor ve bende evet deyip çalıştırıyorum..neden clrcad çalışmıyor olabilir? varmı böyle birşeyle daha önce karşılaşan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 2 Aralık 2010; 19:31:43 >

• quote:

quote:

bunu yazdık ama biraz daha aşağıyada 3.03 için neler yapılması gerektiğini yazdık, dikkat lütfen

açıkcası ben başka hiçbirşey yapmadım ama yapılması gerek telefonlar olabilir.. o yüzden sizin sunumunuz gerçekten oldukça takdire şayandır. zaten sayenizde androidle tanıştım bu bir gerçek.. teşekür de etmiştim zamanında sanırım :S neyse en azından bunu bir borç bilirim kendime..

bu arada tecrübenize dayanarak bir soru sormak istiyorum. disk imaj dosyasını hafıza kartından değiştirmeden sadece diğerlerini değiştirirsek sorun olur mu?? normalde bu dosya şişirme bir dosya. yani sıkıştırılmamış boyutu 174KB olan bir dosyanın içinde işletim sistemi olamayacağına göre sanırım bu dosyanın kullanımı sistem ayarları vs. için gerekli bir rezerve gibi çalışıyor hafıza içinde.. sizin görüşünüz nedir??

artı bir soru artık indirdiğim romlardaki clrcad dosyasını telefon artık çalıştırmamaya başladı.. yani önce uyarı verirdi eminmisiniz diye artık o uyarıyı vermiyor.. sadece haret için o soruyu soruyor ve bende evet deyip çalıştırıyorum..neden clrcad çalışmıyor olabilir? varmı böyle birşeyle daha önce karşılaşan?

Batuist inan bana çokta farklı şeyler bilmiyoruz bende hergün yeni birşeyler öğreniyorum ama sağol ben teşekkür ederim

sorularına gelince,
    cihazda android çalışmıyorken sd kartın içindeki android rom klasörünün altında bulunan dosyalardan data.img hariç diğerlerini değiştirmen sonucu yine çalışacaktır. data img yi silsende çalışıyor zaten cihaz kendine bir data.img dosyası yaratıyor kurulumda. indirdiğin android rom altındaki data.img içinde herhangi birşey yok. fakat bugün yine eski bir tecrübeyle karşılaştım ki her data.img yeni yüklediğiniz rom ile uyumlu ya da stabil bir şekilde çalışacak diye bir şey yok.
    şöyle söyleyebilir miyiz froyostone 3.2 deki data.img niz ile mccse 3.4 ü rahat kullanabilirsiniz?
    ben evo based rom data.img si ile desire based e geçtim böyle oldu. daha önce de olmuştu başka rom yapılarıyla uyumsuzluklarım. ah bi bilen olsada mantıken anlatsa damarımız çatlıyor neden olduğunu anlamaya çalışana kadar

clrcad.exe yi açınca bir şeylerin çalışır duruma geçtiği gözükmesi gerekmiyor zaten, tepkisiz olması normal. clrcad i çalıştırmadan haret le başla istersen biraz dene neyin eksik olduğunu fark edeceksin. bu dosya gizemli bir şekilde sesi aktif hale getiriyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.