Aah ah. Yorum yapmayacagim Wm i Iyi gunlerde kullanin
quote:
Orijinalden alıntı: 1337
Aah ah. Yorum yapmayacagim Wm i Iyi gunlerde kullanin
değerli kumandanım wallayi beceremiyom. yoksa sen niye serzenişte bulunuyosun. sen annatmışsın işte ne güzel. bi tek bende orda sorun çıkıyor işte belli ki... ne yapalım kısmet.. arıyorum başka 3.4 versiyonları için ama bakalım. bulabilirsem denicem bi daha...
Haklısın, HD2 de rom yükleme ile ilgili bir rehbere ihtiyaç var önce, hd2 kullanıcılarının bu işlemleri kavrayabilmesi için bu gerekli konu belli bi seviye cihaza hakim olmayı gerektiriyor. Önce biraz cihazın yazılımsal konuda tanınması ve cihaz ile neler yapabileceği araştırılmalı zaman ayırabilene tabi...
quote:
Orijinalden alıntı: nickelaj
merhaba yukarıda bahsettiğin sorunu nasıl çözdün peki ? ben de android yükledim, süperdi. demin resetledikten sonra cihazı hafıza kartımda yüklü hangi programı çalıştırmaya kalksam aynı güvenli bi sertifika hatası alıyorum. (windowsta alıyorum, android dosyalarında da aynı hata verdiğinden ona da geçemiyorum) wm ile yüklü karttan çalışan hiçbir program açılmıyor
Malesef ben sorunun kaynağını bulamadığım için, problemi wm romu tekrar kurarak aşabildim.
@ 1337 ve diğer arkadaşlar son çıkan ROM ile Şarj süreniz ne kadar? SetCPU yapıyorum telefonun şarjı anca 12 saat gidiyor. Şu Batarya 1 Gün sallasa Hep android kullanacağım valla..!
VBN ROm+ MCCM V3,4 Ne kadar Başarılı ?
slmlar androidi şimdi kurmaya çaşıyorum fakay radio rom yüklerken birden 3 renkli ekranaçılıyor ve activesync bağlantısı kesiliyor dolayısıyla rom yüklenemiyor ne yapcam lütfen acil yardım
kimse yokmu yaaa acl yardıma ihtiyacım var
hangi adımları uyguladın? radio rom yüklemesi devam etmiyor mu pc de hata mı alıyorsun?
rehberdeki adımları takip ediyorum hspl 2.08 yaptım radio raom yüklemeye başlıyorum bütün adımları atamamlıyorum update diyorum yüklemeye başlayacakken 3 renkli ekranaçılıo telfnda sonra bağlantı kopuyor error266 kodlu update error çıkıo
cihazını kapat sonra volume down tuşuna basılı tutarak aç 3 renkli bootloader ekranda açılacak 3 renkli ekrana gelince radio rom yükleme işlemini başlatıp dener misin?
iyide bu durumda mobil aygıt merkezine bağlanmıyorki active sync çalışmıyor ckayro@html ekleyebilirmisin ltfn
haklısın artık ezberimden uçtuğu için bazı şeyler yanlış önerilerde bulunuyorum ezbere Windows Mobile da iken USB bağlantı türünü Activesync olarak seçiyor musun? sanırım sorun burada
ewt seçiyorum telfnda 3 secenek çıkıor active seçiorum bu adımıatlarsam ne olur
üstad benim anlamadığım şu rm güncellemesi yaparken bootloader ekranın açılması normalmi bu durumda bağlantının kopması normal bi durum
quote:
Orijinalden alıntı: ckayro
üstad benim anlamadığım şu rm güncellemesi yaparken bootloader ekranın açılması normalmi bu durumda bağlantının kopması normal bi durum
Normal, sonra yükleme ilerleme ekranı çıkması gerekli
Başka usb portlara takıp denedin mi?
slmlar beyler aşamaları yapıp task29 uda yaptıktan sonra kapandı ve açılırken kalıyor öyle bakıştık 10 dk değişen olmadı pili çıkarıp taktığımda bi ilerleme göremiyorum ne yapmam lazım ??
quote:
Orijinalden alıntı: thekopkopx
slmlar beyler aşamaları yapıp task29 uda yaptıktan sonra kapandı ve açılırken kalıyor öyle bakıştık 10 dk değişen olmadı pili çıkarıp taktığımda bi ilerleme göremiyorum ne yapmam lazım ??
task29 işlemi tamamlanırken volume down tuşuna basmanız gerekti. şimdi arka kapağı çıkarın kırmızı reset tuşu + volume down + cihaz açma kapama tuşlarına basılı tutarak bootloader ekranına girin (3 renkli) ardından kuracağınız windows mobile rom u yüklemeye çalışın.
telefonun açılması gerekmiyormU ? :D açamadım da xD
cihazın hafızasını sildin şimdi arka kapağı çıkar bataryayı çıkarıp takıp kombinasyonu dene
tmm dediğini yaptım bu işlem war sayılanı geri yüklemek için dedi ve volume tuşuna tıkladım HTC yazısında kaldı tekrar bekliyorum...