Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanaytac

VBNROM Windows Mobile ROM (Android için geliştirilmiş Windows Mobile ROM Download

yüklenmiyor. hata veriyor arkadaşlar.

Orjinal basliga goz gezdirdin mi?
    Bu romlarin sahibi ben degilim, orjinal forum basligina goz atin linkinide koydum.
  • tamam bakıyorum şimdi sağol kardeş.
  • 1377 online sın heralde bana bi hafıza kartı önerebilirmisn ayrıca hafıza kartını değiştirdiğim zaman yapmam gereken birşeyler varmı değinirsen sevinirim.8 gb veya 16 gb olabilir ayrıca büyük boyutlarda performans sorunu olurmu
  • 1337 telefondan programları kaldırıyordum windows mobile aygıt merkezi ile. yanlışlıkla 2 adet program kaldırdım telefon kapanıp açıldı ve şuan ingilizce. ne yapmam gerekiyor? adroid kurmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim. msn adresimi versem takıldığım yerlerde yardımcı olabilirmisin? erhanaytac@windowslive.com
  • şuan ekran beyaz ve htc yazıyor. usb de bağlı iken yaptım bu işlemi acaba bi sorun çıkar mı? şimdi çıkartsam usb den olur mu?
  • 1337 arkadaş şuan android telefonum. emegine sağlık çok sağol. bakalım şarjı kac gün gidecek :) diller bölümünden türkçeyi seçtim marketten indirmeme gerek kalmadan türkçe oldu telefonum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

1377 online sın heralde bana bi hafıza kartı önerebilirmisn ayrıca hafıza kartını değiştirdiğim zaman yapmam gereken birşeyler varmı değinirsen sevinirim.8 gb veya 16 gb olabilir ayrıca büyük boyutlarda performans sorunu olurmu

Team 8GB CLASS 6 LINK
    Verim alabilirsin bir sıkıntı yaratmaz

• arkadaşlar özür diliyerek bir soru sorucamda...
    32 gb lik bir hafıza kartı aldım ancak telefona takınca telefon direk takılıyor neden olabilir acaba???
  • Selamlar,
    Özellikle 1337 :)..
    ilk kurduğum ROM 'da (Froyo 2.2) klavyenin altındaki yön tuşları yoktu diye hatırlıyorum.. şimdi kullanmakta olduğum MCCM_SE_V3.4_FroyoStone_Sense de ise var. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bunun yanında Türkçe desteğinide kaybetmeden yüklenebilecek klavyeler nelerdir?
    Birde MyPhone explorer 'ı kullanabilmek için HTCsync yüklü mü olmalı? HTC sync yüklenemeden cihazı görmedi de..
  • Ha işte okumadan yapınca böyle oluyor.. "kullanmaman" lazım demişsiniz ama ben kullandım bişi olmadı? sonradan bişi olabilirmi ki?
  • Pardon eksik yazmışım..
    1337 :
    MCCM SE V3.4 hastarin kernel 8.5 i içeriyor.
    Bir önceki android rom da kullandığın Data.img yi kullanmaman gerekli
    Titanium Backup uygulamasını kullanabilirsiniz uygulamalarınızı yedekleyip tekrar yükleyebilmek için

Bense Froyo 2.2 deki eski Data img 'yi kullandım. bi problem çıkmadı.. sorun olurmu sonra?..
  • lag donma vs. gibi sıkıntıların yoksa kalabilir. froyostone serisindeki data.img ni kullandın diye sorun yaşamıyor olabilirsin. darkstone daha önceki versiyonlarında eski data.img yi kullanabileceğimizi söylemişti. Batuist in tavsiyesi üzerine en sağlıklı yolun kendi data.img sini oluşturmasına izin vermekte bulduk. Yinede yükleyeceğin rom un sayfasında veya romla birlikte data.img verilmişse kullanabilirsin bu şekilde ben bir sıkıntı yaşamadım.
    Deneme amaçlı MDJ in HD rom u ile kullanmayı denersen seninde durumu anlayacağına eminim

MDJ REVOLUTION HD1.1 i deneyen oldu mu?

tam istediğim gibi olduğunu söylemeliyim gerçekten hızlı bir rom.batarya dayanıklılığı durumunu tam netleştiremedim ama genelde sık sık şarj etme fırsatı buluyorum. cihaz saniyelik takılsa hepimizin şarteller atıyordur şarji bitsin canımı yesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 9 Aralık 2010; 22:45:54 >

• Teşekkürler..
    Klavyeye bir yorum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanaytac

1337 telefondan programları kaldırıyordum windows mobile aygıt merkezi ile. yanlışlıkla 2 adet program kaldırdım telefon kapanıp açıldı ve şuan ingilizce. ne yapmam gerekiyor? adroid kurmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim. msn adresimi versem takıldığım yerlerde yardımcı olabilirmisin? erhanaytac@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillahallac -- 10 Aralık 2010; 8:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

1377 online sın heralde bana bi hafıza kartı önerebilirmisn ayrıca hafıza kartını değiştirdiğim zaman yapmam gereken birşeyler varmı değinirsen sevinirim.8 gb veya 16 gb olabilir ayrıca büyük boyutlarda performans sorunu olurmu

Team 8GB CLASS 6 LINK
    Verim alabilirsin bir sıkıntı yaratmaz

hocam merhaba sizin elinizdeki telefon yurt dışımı bilmiyorum tabii oyüzden soruyorum bende almak istiyorum satan arkadaşlar var tabi ama neye dikkat etmeliyim doğubanktan bir arkadaşa alması için rica ettim ama acemisi olduğum için nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum yurt dışı genelde anladığıma göre bana yardımcı olursanız çok sevinirim tyeşekkürler

• bende dün itibariyle 1337 nin katkılarıyla androide geçtim. geçip geçmemekte kararsız kalmıştım ama benim gibi düşünen varsa mutlaka denesin. uygulamaları bile yeter. şarj sorunum var sabah 6.30 da 100% şarjla çıkardım saat 10.41 46% da. çok karıştırıyorum öğrenmek için belki ondandır. set cpu da kurulu. indirdiğimiz uygulamaları hafıza kartınamı yoksa cihazamı atıyor böyle bi ayar varmı ? yardımcı olursanız sevinirim. bide girdiğim uygulamalardan geri tuşuyla çıkıyorum heralde onlar arka planda çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

lag donma vs. gibi sıkıntıların yoksa kalabilir. froyostone serisindeki data.img ni kullandın diye sorun yaşamıyor olabilirsin. darkstone daha önceki versiyonlarında eski data.img yi kullanabileceğimizi söylemişti. Batuist in tavsiyesi üzerine en sağlıklı yolun kendi data.img sini oluşturmasına izin vermekte bulduk. Yinede yükleyeceğin rom un sayfasında veya romla birlikte data.img verilmişse kullanabilirsin bu şekilde ben bir sıkıntı yaşamadım.
    Deneme amaçlı MDJ in HD rom u ile kullanmayı denersen seninde durumu anlayacağına eminim

MDJ REVOLUTION HD1.1 i deneyen oldu mu?

tam istediğim gibi olduğunu söylemeliyim gerçekten hızlı bir rom.batarya dayanıklılığı durumunu tam netleştiremedim ama genelde sık sık şarj etme fırsatı buluyorum. cihaz saniyelik takılsa hepimizin şarteller atıyordur şarji bitsin canımı yesin

Şu an HD1.0ı kullanıyorum, tam ben yükledikten biraz sonra 1.1i upload etti, pek farkedecek bi değişiklik görmediğim için yüklemedim.

1.0 çok hızlı. takılma vs. gibi sorun yaşamadım. ayrıca ekran geçiş efektlerini ben baya bi sevdim. Açılırkenki patlama ekranı da hoş :)
    data.img'ı kendisinin oluşturmasını tercih ediyorum, o yüzden ilk kurduğumda wireless olmasına dikkat ediyorum, marketten bütün programları indiriyor. hatta çok sevdiğim bir özelliği; t9 sözlüğüm bile aynen geri geliyor.
    htcsense.com'a üye oldum fakat telefonu çaldırma olayı olmadı niyeyse. bana gerekli bir özellik olmamasından ve zamansızlıktan dolayı fazla kurcalamadım.
    GPS için igo kurdum, daha önceki denemelerimde hiç gps uydusuna bağlanamamıştım(15 dakika kadar beklediğim oldu), nerede okuduğumu hatırlamıyorum, bir tavsiye üzerine windows mobile içinden quick gps ile dataları indirip androidde igo çalıştırınca 2-3 dakika içinde bağlandı. Benim için en önemli sorun buydu.
    pil kullanımı; bluetooth açık, 3g/2g otomatik, data devamlı bağlı, 6-8mA civarında yine. wireless ile bağlı olduğu zaman tam anlamıyla deneyemedim, oynak rakamlar çıkıyor. bazen 20mA, bazen 10, bazen 80 falan. çoğunlukla 20 veya 10mA. bikaç gün sonra daha netleşir rakamlar.
    HTC Locations yüklenemiyor (ya da ben yükleyemedim. Gerçi HD romların herhangi birisinde yüklemeyi başaramadım :) htcsense.com ile olan kopukluk da buradan kaynaklanıyo olabilir diye düşünüyorum. bir boşluk bulursam araştırırım.
    İlk defa Anroid rom konusunda bişey yazıyorum ama şunu söylemem lazım; Androidle ilk tanıştığımdan beri (2 ayı geçti galiba) bir daha windowsu hiç kullanmadım. Yüklemeyen hd2 kullanıcısı varsa muhakkak denemeli. karta 1 klasör kopyalayıp iki tane dosyayı açmak bu kadar zor olmamalı.
    Edit: mesajı yazdıktan sonra revoluiton hd1.2'nin sunulduğunu gördüm, onu deneyeceğim, şu anda indiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrek -- 10 Aralık 2010; 13:34:39 >

• Arkadaşlar,
    alternatif klavyeler konusunda kim ne önerebilir?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşlar özür diliyerek bir soru sorucamda...
    32 gb lik bir hafıza kartı aldım ancak telefona takınca telefon direk takılıyor neden olabilir acaba???

arkadaşlar gitti gidiyordan aldığım kart sahte çıktı. satan kişi h2testw programını bile referans göstererek satıyordu ki bende test ettim sorun yoktu ancak normal veri attığımda 32 gb veri atıldı sonra ise 8 gb den irtibaren kendi kendine silindi. 100 de 100 kesin sonuç veren programı bile kandırmayı başarmışlar çok dikkatli olun arkadaşlar ve asla garantisiz hafıza kartı almayın... hepsi sahte ve bu işi bilerek yapıyor bu nsanlar. bilmemezliğe yatmalarına bakmayın çünkü bu sahte kartların gelişi 5-10 lira en fazla. ben 80 e aldım.

duyanlar duymayanlara iletsin arkadaşlar

• bu arada başkalarınında işine yarar belki : 16 gb class4 tohiba garantili:

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=TOSHIBA-MICRO-SDHC-16GB-HAFIZA-KARTI-5-YIL-GARANTiLi&auction_id=477306
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.