Kazada %100 kusurlu çıktım.
|
Kazada %100 kusurlu çıkmak.
|
God Of War Ragnarök - CD - Dijital Sorunu
Merhaba arkadaşlar, God Of War Ragnarök oyununu CD'li olarak bitirmiştim. Fakat yan görevler vs oynamamıştım. Bu ay Ps Plus kataloğuna eklendi. Eklenmişken oyunu indireyim kalan yerden devam edeyim yan görevleri vs yapayım istedim. Lakin CD'li sürüm ile dijital sürümü cihaz farklı algılıyor ve CD sürümündeki ki save dosyasını görmüyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor.
Oturmakta olduğum evin sahibinin 12 tane dairesi aktif 7 tane kiracısı var. Oğlum oturacak, ihtiyacım var diye bana tahliye davası açmak istiyor. Süreç arabulucu da. Böyle bir durumda ne yapılması gerekiyor ?
Tecil bitişi, bedelli askerlik, memurluk
Hepinize selamlar. 18.06.1996 doğumluyum. Aktif olarak Aöf'ten Adalet bölümü okuyorum. (ikinci üniversite) Tecilim 31.12.2024 tarihinde sona eriyor. Kafamı kurcalayan birkaç soru var;
- Tecilim bittiğinde 1 Ocak itibariyle yoklama kaçağı mı sayılacağım?
- 2024 Kpss puanım var. 2025 yılında olası bir Adalet Bakanlığı katip alımında memur olmak istiyorum. Fakat tecil sürem bittiği için memurluğa başvurabilir miyim?
- Askerliğimi bedelli yapmayı düşünüyorum. Tahminime göre Şubat - Mart gibi ücreti yatırabiliyorum. Ücreti yatırdığım tarih itibariyle örneğin yaz ayındaki bir memur alımına başvuru yapabilir miyim? Daha yalın haliyle bedelliyi yatırdığım andan itibaren kaçak durumum temize çıkıyor mu? Bedelli olarak askere gitmemiş olsam bile?
OnePlus 7t yakınlık sensörü problemi.
|
Netspeed mi Millenicom mu?
|
Ttnet Akn (Resmen dolandırıcılık)
|
Hat değerlerim ve Netspeed
Son zamanlarda fps düşmesi ve ekran kartı ısınması
|
Meslek: Devlet Memuru
İlgi Alanları: Futbol, Sinema
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 11.328 (Bu ay: 2.104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El