Şimdi Ara

Kazada %100 kusurlu çıkmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce bir kaza yaptım. Çift şeritli yolda hafif eğimli yukarı yönde giderken önümdeki aracın yavaş gitmesi üzerine hızlıca sollama yapayım derken aracın teki sinyal vermeden direk sola döndü, tesadüf ki döndüğü yerde yaya geçidi var. Bende doğal olarak sinyal vermeden sola dönen araca vurdum. Bana %100 kusur vermişler. Bu konuda ben hatamı kabul ediyorum fakat diğer aracın sinyal vereceğini görsem zaten yavaşlayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• araçta kamera varsa belki sinyal vermediğini kanıtlayabilirsin 50-50 bölüştürürler ama yolu da bilmek lazım sollama yasağı olan bir yerse direkt kusurlusunuz. tabela vardır o yolda

• aynen aynen benim gibi, ben böyle önümde yavaş bir araba vardı ve tabakhaneye teslimatım vardı milleti makaslarken, yolunda giden araca vurdum, yüzde yüz kusur verdiler, yüzde yüz kusurlu çıkmak diye konu oluşturdum   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 13:32:34 >
  • 6 sene evvel kavşakta aniden trafik durdu ve zamanında fren yapamayınca önümdeki Volvo S80’ e vurdum.

Çarpmanın etkidiyle Volvo da önünde duran Clio’ ya vurdu.
    İnip özür diledim, ardından tutanak tuttuk,

Volvo’ da ve benim araçta görünürde hasar yoktu a a Clio’ nun bagaj kapağı içe göçmüştü.

Yüzde 100 kusur bendeydi.
    Kasko yenilemeden evvel aracı ihtiyar anama devrettim ve hasarsızlık indirimi de bozulmadı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.