Şimdi Ara

sd kart hasarlı sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar konusunda acemi bir insan değilim. 8 gb lik bir hafıza kartım vardı. Minitoll programı ile 5 gb fat35 2 gb kadar da exs3 bölümü oluşturup 6 ay sorunsuz bir şekilde kullandım. Geçen telefonu şarja takıp bıraktım telefonu açınca sd kart hasarlı uyarısı aldım. Biçimlendir dedim yapmadı. Pc ye USB kart okuyucu ile takınca sorunsuz çalıştı. Pc de Fat32 olarak biçimlendirdim yine aynı sorun. Acaba telefonda mı aynı sorun var diye düşündüm başka android telefona taktım aynı sorun. Symbian bir nokia telefona taktım onda da sorun verdi. Minitoll programı ile exs3 alanını iptal ettim kartı silip yeniden bütün olarak fat32 olarak format attım yine aynı sorun. Ne yaptımsa olmadı. Sd formatter 4.0 programı ile overwite formatı attım yine aynı sorun. Pc de chksdk kodunu denedim olmadı. Bu lanet kart pc de USB kart okuyucu ile normal çalışıyor ama telefonlarda çalışmıyor kafayı yiyeceğim. Bana bir fikir verecek olan varmı tecrübesi olan. Saçma sapan fikirler vermeyin. Lütfen acil yardım şimdiden çok teşekkür ederimğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.