Şimdi Ara

sd kart mı multimedya kart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende motorola var her iki kartıda denedim ikiside oluyo hangisini alim?
    telefon ex-200 smart phone motorola?

• sd kart ın mmc den tek farkı disket gibi yazma kilidi için bişeyi var onu kapatırsan yazılmıyor açarsan yazılıyor..performans ve diğer özellikleri aynı tamamen
  • SD kart daha kaliteli geliyo bana yazma kilidi felan
  • sd yazma hızı daha yüksek.
  • sd ile mmc nin yazma okuma hızı diyenler hiç bi şey bilmeden yorum yaptıklarını ispatlıyolar galiba sd daha hızlıdır daha az enerji tüketir yani sd daha iyidir
  • bence mmc kart al eğer nokia marka bir telefon alacak olursan sd kart ı kullanamazsın
  • teşekkürler hepinize, peki mmc kart fotoğraf makinalarında falan kullanılabiliyomu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SD kullanan bütün makinalar MMC de kullanabilir ama MMC kullananlar, SD kullanmayabilir.
    Ama yukarıda da yazıldığı gibi SD'ler güvenlik ve performans bakımından daha iyidir.
    Yani karar sana kalmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: crein

SD kullanan bütün makinalar MMC de kullanabilir ama MMC kullananlar, SD kullanmayabilir.
    Ama yukarıda da yazıldığı gibi SD'ler güvenlik ve performans bakımından daha iyidir.

• Bu arada ben SD almıştım mpx200 için.
    Zaten hayatta nokia almayı düşünmediğim için karar vermek zor olmadı
  • SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sd alim ozaman hepinize teşekkür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ultrAslan__ -- 31 Ocak 2005, 6:25:29 >
  • buda soru mu yani telefonu hangisine uyumlu ise onu kullanırsın
  • ama yinede soyliyelim en iyisi sd
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

SD kullanan bütün makinalar MMC de kullanabilir ama MMC kullananlar, SD kullanmayabilir.

sd kullanan her makina mmc kullanamaz. kartı görür ama üstünü fotoğraf çekemez. aman dikkat. ama genelde ikisinide destekliyo artık makineler.
  • ben tam bunun için bir topic açacaktım mpx200 de kingstom 256 sd kart var samsung 512 mb mmc kartı öneririrmisiniz
  • evet arkadaşlar üstteki soru için bir cevap bekliyroum mümkünse tabi ki
  • niye önermeyelim. olur.
  • harbiden niye önermeyelim ki tamam sd ile mmc arasında fark var ama iki kart hafıza kadar değil
  • sd iyidir yarın bigün başın ağrımasın al sd rahat rahat kullan mpx200 ünde bnde yarın almaya gidicem ultra2 sd 1gb mpx200 için bulabilirsem yazarım buraya performansını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.