merhaba hep basşım sıkıştığı zaman yazıyorum kusra bakamayın...
şimdi benım bir projem var bu proje gereği pc ile ses kaydı yapmama gerek fakat 4-5 kanal kaydı aynı anda yapmama gerek bunu için pc nın micrafon girişini bir doananım vb. bir devre ile çoğaltıp aynı anda birden fazla kanalda ses kaydı yapmak mumkunmu ilk bunu sorım dedim..eğer böyle bir şeyvarsa nerde bulurum nasıl birşeydir...eğer yoksa pc ile usb den aynı anda kaydedilen sesi pc ye gönderebilirmiyiz...yada şöyle yapsak sd hafıza kartları varya sesi onlara kaydetsek ve pc'ye taktığımızda bu kart flash disk gibi gözükse olurmu..veya sadece karta kaydedebilme şansımız varmı ve kayıt bittikten sorna bu kaydı dınlemek olanığı nedir...veya aklında başka düşünceleri olanlar varsa paylşsın lütfen!!
Konuyu biraz daha açar mısın. Kayıtlar eşzamanlımı olmalı. Ayrı ayrı kaydedip sonra birleştirme mi istiyorsun. Tam olarak ne yapmak istediğini anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. keremasal@msn.com bu adresten yardım ederim...
birden fazla ses kartı takıp bunu yapabilirsin. diyelim mono 4 kanalın var. iki ses kartı yeterli olacaktır. line in'lere L-R olarak çift çift girebilirsin.