Arkadaşlar oku oku kafa karıştı, SD performansı iyi olan HD performansı kötü, yada tam tersi diyorlar, varmı böyle bir şey yoksa internet efsanesimi,
Bana her iki yayınıda mükemmele yakın gösterecek (mükemmel varsa iyi olur) paylaşımda sorun çıkarmayacak bir cihaz önerirseniz sevinirim para çokda önemli değil ucuz diye aldıgımız çöp oluyor bir daha şınca daha pahalıya geliyor sonra.
Kayıt yaparsa, MKV gösterirsede iyi olur. Teşekkürler.
Konu açılmışken ben de kafamdaki soruları sorayım haftaya lg 42lv4500 tv alıcam (tabi vatanda bitmezse biterse 100 lira daha pahalıya teknosadan alıcam artık ) yanına da next 2010 tiger veya korax full x hd düşünüyorum. Serkan bey sayesinde işlemciler arasındaki farkları öğrendim sağolsun. next tiger'ın donanımı güzel st40 işlemci 256 mb ram mevcut fakat yazılım problemleri varmış baya. Şu anki 1.08 boot ve 4.04 yazılımda durum nedir bilmiyorum. Korax ise nec işlemci 128 mb ram atlanta hd box ile aynı tabanlı. Her iki cihazda da 8 mb flash mevcut. Server olayında enigma image çalıştıran linuxlu cihazlar en stabili sanırım yanlışım varsa düzeltin.
selamlar hocam şuan için sattığımız cihazlar arasında en çok giden ve sd , hd kalitesi en iyi cihaz dreambox 800hd pvr ve yeni çıkan Dreambox 800 hd se modeli çok kaliteli cihazlar içine hdd takıp kayıt yapabilme özelliğine sahipler.Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler özel msj atabilir. Herkeze saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: ekouydu
selamlar hocam şuan için sattığımız cihazlar arasında en çok giden ve sd , hd kalitesi en iyi cihaz dreambox 800hd pvr ve yeni çıkan Dreambox 800 hd se modeli çok kaliteli cihazlar içine hdd takıp kayıt yapabilme özelliğine sahipler.Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler özel msj atabilir. Herkeze saygılar..
PM atamıyorum,
MKV oynatma durumu varmı, vede mükemmel dediginiz dream kaç para orjinali, varsa klonu.
Gigablue HD 800 solo modelini inceleyin 2 yıl garantisi vardır. Dreambox 800 hd modeli artık üretilmiyor piyasadakilerin hepsi kopya çin malı garantisiz bilginiz olsun. Garantili cihazlar varken klon mallara üstelik aynı paraya. yazık olur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: hasancp
Gigablue HD 800 solo modelini inceleyin 2 yıl garantisi vardır. Dreambox 800 hd modeli artık üretilmiyor piyasadakilerin hepsi kopya çin malı garantisiz bilginiz olsun. Garantili cihazlar varken klon mallara üstelik aynı paraya. yazık olur bence.
Sayın arkadaşım bu forumdada okudum o önerdiğiniz markayı acaba Dreambox 800 hd se yoksa Gigablue HD 800 bumu hangisini almalıyım.
Alacaksan Dreambox 800 HD SE alabilirsin. Ama dreambox 800 hd (SE olmayan) modelleri artık üretilmiyor. piyasada çin mallarıdır satılan garantisi yoktur parayı çöpe atarsınız. Eğer dreambox 800 SE orjinal almazsanız ki fiyatı 1300 tl lerde onun yerine garantili cihaz alın derim. Gigablue HD 800 solo modeli alabilirsiniz. Dreambox 800 den gigablue nin avantajı modül yuvası var d-smart aboneliği düşünürsen ilerde malum paylaşım yok o orada, işine yarar.
Alacaksan Dreambox 800 HD SE alabilirsin. Ama dreambox 800 hd (SE olmayan) modelleri artık üretilmiyor. piyasada çin mallarıdır satılan garantisi yoktur parayı çöpe atarsınız. Eğer dreambox 800 SE orjinal almazsanız ki fiyatı 1300 tl lerde onun yerine garantili cihaz alın derim. Gigablue HD 800 solo modeli alabilirsiniz. Dreambox 800 den gigablue nin avantajı modül yuvası var d-smart aboneliği düşünürsen ilerde malum paylaşım yok o orada, işine yarar.
Anladım,
kalite SD - HD performans olarak aralarında çok fark var mı? acaba, fiyat olarak aralarında uçurum var ama ben her ikiside görmediğim için bilemiyorum, siz aynı derseniz görüntü, paylaşım kalitesi pazartesi günü bakayım önerdiğinize.
K.R.D.Z.19 arkadaşım eko_uydu@hotmail.com ekle ordan yardımcı olurum tüm cihazlarla ilgili saygılar. dreambox ve diğer uydu alıcıları ile ilgili soru sormak isteyen herkes ekleyebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme