Viewsonic VX3211 4K 60 HZ bir monitörüm var. Dahilinde 2 adet 2.5 watt gücünde hoparlörü bulunuyor. Goldmaster Ranger Plus uydu alıcısını monitörüme bağladığımda görüntü alabiliyorum fakat hiçbir türlü ses alamıyorum. -HDMI kablosu ses ileten cinsten başka cihazlara bağlayınca sesi iletiyor. -Uydu alcısını başka TV'ye bağladığımızda sesi alıyoruz. -Monitörü bilgisayara bağladığımızda sesi alıyoruz. Sorun nerede acaba, yardımcı olabilecek biri var mı? |
Monitör + Uydu alıcısı ikilisinde görüntü var ama ses yok
-
-
çözüm hdmi to vga satın almak 2016'da 20 tl'ye n11'den almıştım halen kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 22 Aralık 2021; 15:27:53 >
-
Bende almayı düşünüyorum ama çok şikayet var birkaç ay sonra bozuldu diye sizinki ne marka acaba
-
markası falan yok çata pat naylona sarmış göndermiş adam 5 yıldır kullanıyorum bozulma falan olmadı
-
merhaba,ses için aux kablo kullanın mönitörde özellik olarak var.aux un bir ucunu uydu alıcının av soketine diğer ucunu mönitörün aux soketine bağlayın.işlem tamamdır.
saygılar......................................
-
Onu pc ye yapıyoruz. Pc nin ses çıkışını oraya takıyoruz. İki cihaz bağlanmıyor. Bize uydudan ses vermesi lazım
-
bilgisayardakini çıkartıp öyle deneyin hocam.
saygılar................................
-
bir deneyeyim bakalım. umarım uydudan ses alırım.
-
saygılar................................
-
sağolasın. sonunda 6 adet hdmi nin 2 sinden ses aldım. demek ki monitör, hdmi seçiyor.
ses gelmesi iyi oldu . bir de ses için uğraşmayacağım artık.
tekrar teşekürler...
-
sorununuzun çözülmesi beni çok mutlu etti,asıl ben teşekkür ederim.
saygılar.....................................
-
ne marka kablo aldın aynı sorun bendede var 5 adet hdmı kablo denedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X