arkadaşlar ebaydan aldım yaklaşık 70ytl ye maal oldu şuan gemide singapurdan yola çıktı.10 veya 15 gunde elimde olucak fiyata kargo dahil herşey dahil isteyen olursa linkte verebilirim ebay gerçekter süper 70 dolara bluettooth gps almayı düşünüyorum şimdide tabi bufiyatada herşey dahil card Spectec 802.11b Wireless SDIO WiFi WLAN SD Card ve 1 milim gibi bir fazlalık kalıyo dışarda
özelikleri: · OS Compatibility: PPC 2003, Windows Mobile 2003 2nd edition for PPC & Smartphone. Mobile 5.0 for PPC & Smartphone. Windows CE 4.X · Interface: Support SDIO 1.0 · Operating Voltage: 3.0-3.5V · Receive Mode: 60mA · Transmit Mode: 116mA for 15dBm pout · Avg Operation: 185mA · Radio Type: IEEE 802.11b support Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS) system · Frequency: Fully integrated, 2.4GHz band direct conversion transceiver · Operating Channels: 1-14 channels · Operating Range: Outdoor 200 - 400m, Indoor - 100m · Card Dimensions: 38.3 x 24 x 2.1 mm · Weight: approx. 3.5g Package includes: SD wireless card, protective card casing, driver/installation CD
Hayırlı olsun bi arkadaşım istiyordu bundan alacak olan arakdaşlar varsa hep birlikte alalım. Ne dersiniz hem kargoyu da bölüşürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: igidu
Hayırlı olsun bi arkadaşım istiyordu bundan alacak olan arakdaşlar varsa hep birlikte alalım. Ne dersiniz hem kargoyu da bölüşürüz.
neden olmasın beyler, fiyat durumu uygun olursa ben varım. Yanlız bu wi-fi card ların hepsindemi yoksa bazılarındamı storage pozisyonu var.. Yani hem 512 SD + wifi card iki gorev bi anda..??
quote:
Orjinalden alıntı: igidu
quote:
Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n
neden olmasın beyler, fiyat durumu uygun olursa ben varım. Yanlız bu wi-fi card ların hepsindemi yoksa bazılarındamı storage pozisyonu var.. Yani hem 512 SD + wifi card iki gorev bi anda..??
quote:
Orjinalden alıntı: igidu
Alıntıları Göster
Arkadaslar, Bende almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: m_dogan06
Arkadaslar, Bende almak istiyorum.
Alıntıları Göster
demek herkes almak istiyor hmmmm
ya aslında yurtdışına çıkıp bi 50 tane getirip forumda satmak lazım.
quote:
demek herkes almak istiyor hmmmm
ya aslında yurtdışına çıkıp bi 50 tane getirip forumda satmak lazım.
Alıntıları Göster
valla arkadaşlar şirket kurmanıza gerek yok genelde yalan oluyo ole işler bu arada hafızalı olanları çok pahalı diye tercih etmedim ve alttarafı 256 mb hafızayada okadar fark veremezdim aynı paraya 1gb alınıyo o farklada bluetooth gps alabilirsiniz mesela..
quote:
Orijinalden alıntı: burakaltun
valla arkadaşlar şirket kurmanıza gerek yok genelde yalan oluyo ole işler bu arada hafızalı olanları çok pahalı diye tercih etmedim ve alttarafı 256 mb hafızayada okadar fark veremezdim aynı paraya 1gb alınıyo o farklada bluetooth gps alabilirsiniz mesela..
Alıntıları Göster
beyler siz bilirsiniz sadece sunu ekliyeyim istedim eger icinizde istanbulda oturan varsa dogubankin girisinde hemen solda bi dukkan var bn gecen hafta sormustum 75 dolar der adam icinde de 1 gb hafiza vr bilginize ancak kartin markasini bilmiyorum orasi bi cok wireless card satiyo
beyler siz bilirsiniz sadece sunu ekliyeyim istedim eger icinizde istanbulda oturan varsa dogubankin girisinde hemen solda bi dukkan var bn gecen hafta sormustum 75 dolar der adam icinde de 1 gb hafiza vr bilginize ancak kartin markasini bilmiyorum orasi bi cok wireless card satiyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gokhantosun
ben dün gittim oraya 70 dolar dediler markası eagletec çin malı yani. ama içinde 1 gb falan da yokmuş. nese iyi geceler herkese.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gokhantosun
ben dün gittim oraya 70 dolar dediler markası eagletec çin malı yani. ama içinde 1 gb falan da yokmuş. nese iyi geceler herkese.
Alıntıları Göster
igudu;
baba eyvallah bana 75 dolar dedi adam ama eminim 1gb hafizada veriyodu hatta kasitli sordum ne kadar kart kapasitesi diye sorup ogrenmissin guncel halini iptal edelim o zaman bn sordugumdada 256 mb lik hafizasi olanlardan da bahsetmisti fiayt iyiydi yukardaki arkadasinkine yonelin o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: gokhantosun
igudu;
baba eyvallah bana 75 dolar dedi adam ama eminim 1gb hafizada veriyodu hatta kasitli sordum ne kadar kart kapasitesi diye sorup ogrenmissin guncel halini iptal edelim o zaman bn sordugumdada 256 mb lik hafizasi olanlardan da bahsetmisti fiayt iyiydi yukardaki arkadasinkine yonelin o zaman
Alıntıları Göster
beyler bende ebay e sonunda kaydoldum.Su son iki uc gundur elemanın birinden almaya calisiyiorum Hongkong tan... ama bi turlu ihale bende kalmıyo :( 3-5 kurusa daha kıymam lazım ama, inat oldu... son dakikada teklif veriorm gene altta kalıo.Boyl boyle sanırım son sattıgı 5 kart ta toplam 10 dolar gibi bi yararım oldu cocuga.. Acaba msj atsam 5 dolar discount yaparmı bana sizce :D
Neyse, azimle teklif vermey devam ediyorum. Isallah Tr teslimi alicam karti yakinda..
Bu arada kartın markası spectec olacak. En kucuk boyutlu olan bu olmalı ve aynı zamanda b/g olan. elime gecerse yorum yazarim burda bi yerlere.. Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n
beyler bende ebay e sonunda kaydoldum.Su son iki uc gundur elemanın birinden almaya calisiyiorum Hongkong tan... ama bi turlu ihale bende kalmıyo :( 3-5 kurusa daha kıymam lazım ama, inat oldu... son dakikada teklif veriorm gene altta kalıo.Boyl boyle sanırım son sattıgı 5 kart ta toplam 10 dolar gibi bi yararım oldu cocuga.. Acaba msj atsam 5 dolar discount yaparmı bana sizce :D
Neyse, azimle teklif vermey devam ediyorum. Isallah Tr teslimi alicam karti yakinda..
Bu arada kartın markası spectec olacak. En kucuk boyutlu olan bu olmalı ve aynı zamanda b/g olan. elime gecerse yorum yazarim burda bi yerlere.. Kolay gelsin..
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben ara sıra yurt dışına çıkıyorum isteyen olursa getirebilirim kendime hongkoktan aldım dopod marka oldukça başarılı bana yaklaşık 85 ytl ye mal oldu
quote:
Orijinalden alıntı: meraklı_ilker
arkadaşlar ben ara sıra yurt dışına çıkıyorum isteyen olursa getirebilirim kendime hongkoktan aldım dopod marka oldukça başarılı bana yaklaşık 85 ytl ye mal oldu
Alıntıları Göster
merhaba bende i-öate jam var ve bu karttan aldım wireless olan bir yere gittim ama internete nasıl bağlanacağımı bulamadım.. ne yapmam gerekiyor???? yardımcı olursanız sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: onurcelik
merhaba bende i-öate jam var ve bu karttan aldım wireless olan bir yere gittim ama internete nasıl bağlanacağımı bulamadım.. ne yapmam gerekiyor???? yardımcı olursanız sevinirim..
Alıntıları Göster
arkadaşlar mpx220 de çalışırmı bu alet?
quote:
Orijinalden alıntı: intifada54
Alıntıları Göster
arkadaşlar..hp 3950 ye hangi wi fi kart uyar.sd , mmc ,cf mi sağolun şimdiden birde nereden alabilirim link olursa memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: intifada54
Alıntıları Göster
geçenlerde ya bimeks ya da eskort'tu, öylesine gezerken wi-fi sd kart gördüm. pretec marka ve yaklaşık 2-3 mm taşma yapıyor. 70-80 YTL civarındaydı. Maslakta kağıthaneye doğru inerken gayet sakin bir alışveriş merkezi var, orada...
quote:
Orijinalden alıntı: y_silhouette
geçenlerde ya bimeks ya da eskort'tu, öylesine gezerken wi-fi sd kart gördüm. pretec marka ve yaklaşık 2-3 mm taşma yapıyor. 70-80 YTL civarındaydı. Maslakta kağıthaneye doğru inerken gayet sakin bir alışveriş merkezi var, orada...
bu wi-fi kartın mini-sd seklinde olanı varmı arkadaslar bilginiz varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: tibuk
bu wi-fi kartın mini-sd seklinde olanı varmı arkadaslar bilginiz varmı?
Alıntıları Göster
mini sd şeklinde olanları ebay sitesinde gördüm. ama Türkiyede yok. Dün Motorola yetkilileri ile yaptığım görüşmede çok kısa zaman sonra "Teknosa da bulabileceğimi" söylediler. Şu anda mini sd wifi kartları teknosa getirtmeye çalışıyor onları izleyin. derim. AMA BAŞKA Bİ KANALDAN BULAN OLURSA BENDE BİR TANE İSTERİM
arkadaşlar elimde satılıkaçilmamış kutusunda spectec mini sd wifi kart var düşünenler mail atabilir