Şimdi Ara

sd wifi kart ihtiyacı olanlar buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
16.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bimekslerde pretec sd-wifi kart var, spectec kadar kısa değil (1-2 mm fark var) ama gene de iş görür bence.
  • satiyorum
    wifi SD ihityaci olan arkadaslar bakarsa sevinirim
    markasi pretec...
    hic kullanilmais
    piyasada bulabiliceginiz en dusuk fiyatin altina vericem!!

elimde bos durucagina cebime harclik olsun..
    kar amaclisatmiyorum zaten daha pahaliya mal oldu..
    ilan:
    http://forum.donanimhaber.com/m_20259900/tm.htm

fiyat suan 70ytl
    ama daha ucuza bulursaniz piayasada o fiyatin altina vericem....
    ilana gozatin

• selamlar. mini sd wifi kart arıyorum.elinde olan satmak isteyen varmı.saygılar
  • bu kartin daha uzunu var ama daha kucugu yok bildigim kadariyla istersen verebilirim...
    cihazdan sarkmiyor normal sd karttan cok az daha uzun...
  • simbian telefonlarda sd wifi kartı kullanabiliyormuyuz birde mini sd varmı bu kartlardan almak isteriz
  • g.ttigidiyor'da 60Ytl civarında satılıyor,
    en son bu öglen bitane vardı,
    isteyen takip edebilir

bence 50Ytl üstü bu kartlar için pahalı, kaldıki bütün yeni modellerde wireless var ve yeni pda aldıgınızda bu kart elinizde kalacak,

Not: Amazon.com'da pretec'ler 20$'dı ben abimin gelmesini bekliyorum :)
  • 802.11b olması kötü bence ileriye yatırım için b/g alın..
  • arkadaşlar çok yakında türkiyeye getireceğiz eger almak isteyen arkadaş olursa mailler bana ulaşabilir.70 ytlden daha uygun fiyata olursa getirteceğim tabiki.ancak adet çoğalırsa mailyet azalacağı için önce kaç kişinin alacağını tespit etmem lazım saygılar
    evwt@mynet.com
    evwt@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: evwt

arkadaşlar çok yakında türkiyeye getireceğiz eger almak isteyen arkadaş olursa mailler bana ulaşabilir.70 ytlden daha uygun fiyata olursa getirteceğim tabiki.ancak adet çoğalırsa mailyet azalacağı için önce kaç kişinin alacağını tespit etmem lazım saygılar
    evwt@mynet.com
    evwt@hotmail.com

Getireceğiniz model mini sd mi olacak? Eğer micro sd wifi ise o zaman bende alırım.
  • arkadaşlar micro sd wifi kart bulan varmı minileri var ama microlar yok sanırım
  • arkadaşlar mini sd wlan card satan varsa yada getittiren 70-90 ytl arası ise alırım n73 te kullanıcam bide telefonda olurmu

msnm bjk-genc_@hotmail.com lütfen msnm ekleyin konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha_5858 -- 27 Temmuz 2008; 19:40:32 >
  • Nasıl birşey bu ya anlamadım
  • HAFIZA KART YUVASI SDIO uyumlu olan tum cihazlara takilabilen bir modul.
    SD KART yuvalarına takılıyor. Ama kartın özelliği WiFi (kablosuz erişim) çipi ile
    birlikte geldiği için WiFi özelliği olmayan cep telefonlarını wifi ozellikli yapıyor.
    Kablosuz internet olan her yerden cihazını tanıtıp ücretsiz internete girip çıkarsın.

quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

Nasıl birşey bu ya anlamadım
  • Paylaşım için saol kardeş bu alet sadece PDA lara mı uyumlu yoksa herhangi bi sd ya da mini hafıza kartı destekleyen bi telefona da uyumlu mu??
  • bu kartlar n73 e olurmu acaba
  • arkadaşlar ben micro sd wi-fi aıyorum nereden bulurum.

flotte@mynet.com
  • konu 2006 da acılmıs fakat hala daha yaygınlasmadı bu micro sd wifi kartlar. ebay ve amazon da spectec marka sd ve mini sd var ama. micro sd pek bulunmuyor.
    http://www.spectec.com.tw/sdw823.htm ürün linki bu kullanan arkadaslar varsa nerden bulduklarını ve kullanım kolaylıgı ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.