Şimdi Ara

SD Yayin icin Plazma/LCD Onerisi (max3000ytl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu cok uzun suredir takip ediyorum ve bugune kadar buradan aldigim oneriler ile aldigim hic bir elektronik esyada yanilmadim.. bu sefer biraz daha kisisel yardima ihtiyacim var, yardimlarinizi esirgemeyiniz lutfen..

1 haftadir forumda yazilanlari bastan sona herseyi okumama ragmen bir turlu karar veremedim. SD yayinlarda plasma tv lerin ustunlugunden bahsediliyor fakat 40''-42'' altinda pekde fazla plasma seceneginin olmamasi izleme mesafemizinde 3 metre civarinda olmasi secim yapmami zorlastiriyor.

-) Yaklasik 3-3,5 metreden ve hep Digiturk/Uydu izlenilecek.

Bazi sorularim var eger yardimci olabilirseniz cok sevinirm

1) 40'' - 42'' bir tv yi izlemek icin 3 metre yeterli bir mesafe midir?

2) Hep SD yayinlar izlenecegine gore Plasma ve HD Ready dogru bir tercih midir?

3) Cok ciddi bir marka tercihim yok sadece butcem 3000ytl.. marka ve model onerilerinde bulunabilir misinz?

4) Eger 40'' icin 3 metre yakin ise daha kucuk ekran net bir sekilde izleyebilecegim bir LCD onerisi?

Ilgilenen herkese simdiden tesekkur ederim

• Öncelikle sunu söyleyebilirim seyir mesafen 42" bir plazma için kesinlikle yeterli ama 40" ve üstü lcd için değil. eger büyük ekran bir tv sahibi olmak istiyorsan kesinlikle tercihin plazma olsun.

Sana panasonic 42PX80 modelini gönül rahatlığıyla alabileceğini garantii ederim. 15000:1 statik kontrast, 1024x768 çözünürlük, G11 panel, 100 hz, 24p sinema modu, 100 000 saat panel ömrü, sd kart ve DVB (karasal yayın) modül girişi, ve 1080P görüntü işlemcisi. tv de yok yok anlıcağın.

Küçük ekran tv önermem sonuçta hd yayınlar büyük ekranda cok daha keyifli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldız82

Sana panasonic 42PX80 modelini gönül rahatlığıyla alabileceğini garantii ederim. 15000:1 statik kontrast, 1024x768 çözünürlük, G11 panel, 100 hz, 24p sinema modu, 100 000 saat panel ömrü, sd kart ve DVB (karasal yayın) modül girişi, ve 1080P görüntü işlemcisi. tv de yok yok anlıcağın.

+1
  • 42px8 2100 ytl
    PS3 900 ytl

EŞİTTİR 3000 ytl

• ben sana o mesafeden iyi görüntü alacağın plazma olarak yeni çıkan ve fiyatlarıda uygun olan 42px80 önerebilirim.
  • panasonic 42px80 ile teknosa'da 42pv80 diye satılan plazma aynı mıdır?
    42px8'de ayrı herhalde..
    bu nasıldır? bu da pv7'in yeni karşılığı mı oluyor??
  • panasonic 42PX80 açıkçası benim de çok hoşuma gidiyor sanirim ya panasonic plazma ya sony d3550 lcd alıcam
    metro markette bursa da gördüğüm tvler gerçekten lcd lerden bariz olarak çok iyi idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ozellikleri de soyle bu tv nin

PANASONİC 42PX-80 PLAZMA T.V
    Teknik Özellikler :
    Ekran : , 42” (106 ekran)
    Panel : G11 Progresif HD Plazma Panel
    Kontrast : 15,000:1 Statik, 500,000:1 Dinamik
    Çözünürlük : 1,024 x 720 piksel (37”) , 1024 x 768 piksel (42”)
    Tarama : 100Hz Çift Tarama
    Tep. Süresi : 0.001 ms.
    Tonlama : 4,096 adım , 68 Milyar Renk
    Panel Ömrü : 100,000 saat , 34Yıl (günlük 8 saat ortalama izleme süresi ile)
    Tuner : Analog + DVB-T (Mpeg2 SD)
    Maks. Sinyal : 1080P ve 1080P Up-conversion
    Ekran Oranları : Auto/16:9/14:9/Just/4:3/Zum1/Zum2/Zum3
    Görüntü Modu : Dinamik/Normal/Sinema/Eco
    Bağlantılar : SDHC Kart, HDMIx3, Scart x2, Komponent, AV-giriş/çıkış, Monitor-out, Audio-out, S-video, Kulaklık
    Ölçüler : 42” / 1,020 x 679 x 95 mm (sehpa hariç), 1,020 x 727 x 327 mm (sehpa dahil)
    37” / 917 x 616.5 x 95 mm (sehpa hariç), 917 x 665 x 327 mm (sehpa dahil)
    Ağırlık : 42” / 26kg (sehpa hariç), 28kg (sehpa dahil), 37” / 22.5kg (sehpa hariç), 24.5kg (sehpa dahil)
    Diğer : 24P Playback, 3 Boyutlu Renk Yönetimi, Alt Piksel Kontrolörü, Hareket Deseni Gürültü Azaltma,
    CATS, 3D Comb Filtre, Ekran Koruyucu, PAT, Viera Link, Eco mod, Natural Vision Filter, V-Audio,
    Ambians, 20W Ses Gücü(2x10w), Kurşunsuz PaneL

Şurda da resimleri var gerçekten çok iyi

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=416878

• Merhaba aytacersin arkadaşım,

Bende almadan önce bayağı bir araştırmıştım. Benim izleme mesafem de 3-3.5 metre ve satın aldıktan sonra 4-5 gün acayip büyük geldi ama, sonra gözüm alıştı. Şimdi ise keşke 50" (tabii bütçe meselesi bu) alabilseydim diyorum. Genede 42" panel bu mesafe için yeterli ve seyretmesi çok keyifli. Hiç de büyük değil.

Ben pioneer Kuro 4280XA satın aldım. Bence her kuruşunu hak ediyor. Tabii bu görüş meselesi.

Ben de panasonic ve pioneer arasında kalmıştım. Panasonic in full hd plazması ile pioneer kuro aynı fiyatta idi (ben satın alırken). panasonic bana fulu-bulanık gelmişti. Panel fitrelenmiş-cansızlaştırılmış gibi gelmişti bana. Tabii bu sadece benim görüşüm, amacım bir markayı kötülemek değil.

Gidip yan yana izledim, inceledim ve tercihimi pioneer dan yana kullandım.

Bence sen de git incele kendi gözünle gör. Bütün teknik verilerden daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Tabii incelerken tv yayını-dvd-bluray formatlarını izle, bazıları bizde tv yayını hatta dvd yayınımız yok diyen bile çıkıyor. Aldanma bu yayınları gösterecek bir yer bulursun ve mutlaka kendi gözünle gör. Sonuçta senin gözüne güzel görünen senin için en iyi paneldir.

Not: Panasonic in yeni serisini inceleme ve görme şansım olmadı. Bu yüzden panasonic in yeni serisi hakkında yorum yapamayacağım.

Kolay gelsin.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: aytacersin

Forumu cok uzun suredir takip ediyorum ve bugune kadar buradan aldigim oneriler ile aldigim hic bir elektronik esyada yanilmadim.. bu sefer biraz daha kisisel yardima ihtiyacim var, yardimlarinizi esirgemeyiniz lutfen..

1 haftadir forumda yazilanlari bastan sona herseyi okumama ragmen bir turlu karar veremedim. SD yayinlarda plasma tv lerin ustunlugunden bahsediliyor fakat 40''-42'' altinda pekde fazla plasma seceneginin olmamasi izleme mesafemizinde 3 metre civarinda olmasi secim yapmami zorlastiriyor.

-) Yaklasik 3-3,5 metreden ve hep Digiturk/Uydu izlenilecek.

Bazi sorularim var eger yardimci olabilirseniz cok sevinirm

1) 40'' - 42'' bir tv yi izlemek icin 3 metre yeterli bir mesafe midir?

2) Hep SD yayinlar izlenecegine gore Plasma ve HD Ready dogru bir tercih midir?

3) Cok ciddi bir marka tercihim yok sadece butcem 3000ytl.. marka ve model onerilerinde bulunabilir misinz?

4) Eger 40'' icin 3 metre yakin ise daha kucuk ekran net bir sekilde izleyebilecegim bir LCD onerisi?

Ilgilenen herkese simdiden tesekkur ederim

• tekrar merhaba herkese

herkese cevaplari icin cok tesekkur ederim. bir kac tane daha aklima takilan soru var,

samsung 42Q91 ve 42C91 modellerinin panasonic 42PX80 modeline gore bir eksikligi var midir?

sadece uydu ve digiturk izlenicegine icin herhangi bir lcd tv oneriniz olur mu yoksa hic lcd ye yaklasma plasma al mi dersiniz?

Acikcasi hafta sonu gidip hepsini birebir izlemek istiyorum ama tek bir model yerine elimde bir kac alternatif olursa iclerinden kendime iyi geleni secip almak istiyorum.

ilgilenen herkese tekrar tesekkurler
  • Afterimage arkadaşım panasonic in fullhd panelleri konusunda kesinlikle haklısın yansıma engelleyici kullandıkları için görüntüü çok mat ama bu yeni seriler harika. Aytaç arkadaşım sanada şunu sölim pıoneer panasonic ayrı diğer markalar ayrı bence ve panasonic in istediğin fiyatlarda ürünleri varken diğer markalara yanaşma derim. Eger aradığın fiyatlarda pıoneer varsa onuda kaçırma derim yanlız şunuda belirteyim pıoneer ın kuro serisinden önceki panellerde logo yanması bildiğim kadarıyla giderilemiyor..
  • samsung Q91 kesinlikle çok iyi bir plazma 3000ytlye biraz eklersen 50 inç rahatlıkla alabilirsin. Ömrün boyunca mutlu kalırsın bu benim görüşüm. Samsung Plazma Kitabı 42 sayfada göz gezdir digitürk yayını fotoları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 8 Mayıs 2008; 17:29:07 >
  • Şimdi bu Q91 panasonic px80 ile kıyaslanabilecek bir cihaz değil birkere. Ayrıca arkadaşın seyir mesafesi 3 metreyken 127 fazla büyük kalır diye düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.