Şimdi Ara

Strong marka 32' LCD....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya burda SONY, Philips, Pioneer, Samsung; Panasonic, alayım, onun da en iyisi alayım diye uğraşırken dün akşam gittiğim bir arkadaşımın evinde Strong marka 32" bir LCD gördüm, daha önce bu markayı ne duydum ne gördüm, yaklaşık 1 yıl önce 1.500 YTL'ye almış, tasarım falan iğrenç fakat yaklaşık 2 mt.'den kablolu TV görüntüsü izledik, ne flulaşma, ne titreme, ne kayma, ne noktalanma hiçbirşey yoktu gördüğüm en net görüntülerden biriydi ve sadece uyduruk bir kablolu TV yayınıyla ...şu anda bedava verseler alacağım bir TV değil ama, biz galiba bu işi fazla abartıyoruz, biz en iyisini alacağız aman 100 hz olsun, Full HD olsun, DVB-T olsun, 5 HDMI girişi, 8 scart girişi olsun diye kıvranıp dururken adam almış ve 1 yıldır izliyor...valla çok incelememek lazım herhalde en iyisini alacağım diye bu zevkten ve teknolojiden 1 yıl geri kaldım bile...(arkadaşa göre)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Strong TV: Markası, Üretimi ve Güçlü Özellikleri

Strong TV'ler, güçlü ve güvenilir görüntüleme deneyimleri sunan bir televizyon markasıdır. Bu markanın hangi şirkete ait olduğunu ve ürünlerinin nerelerde üretildiğini merak ediyor olabilirsiniz.

Strong TV Hangi Markanın Yan Ürünü?

Strong TV, güçlü elektronik cihazlar üreten Çin merkezli bir şirket olan STRONG International'ın bir yan ürünüdür.

Strong TV Kimin Markası?

Strong TV, tamamen STRONG International'a ait olan bir markadır.

Strong TV Hangi Ülkenin?

STRONG International bir Çin şirketi olduğundan, Strong TV de Çin malıdır.

Strong TV Nerede Üretiliyor?

Strong TV'ler, Çin'deki STRONG International tesislerinde üretilmektedir.

Strong TV'lerin Özellikleri

Strong TV'ler, 32 inç LCD ekranlarından güçlü ses sistemlerine kadar çeşitli özelliklere sahiptir. Mevcut özellikler modele bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle şunları içerir:

• Yüksek çözünürlüklü (HD) veya Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) ekran
    • Geniş görüş açısı
    • Akıllı TV özellikleri (bazı modellerde)
    • Dahili hoparlörler
    • Çoklu bağlantı noktaları (HDMI, USB)

Strong TV'ler, bütçe dostu fiyatlarla kaliteli görüntüleme deneyimleri arayanlar için uygun bir seçenektir. Markanın güçlü itibarı ve geniş ürün yelpazesi, müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.