selam arkadaşlar. teledunya yayını için en uygun televizyonların 40 inch seviyesinde plasmalar olduğunu öğrendim. panasonic plasmalar çok güzel ama 3d , smart tv gibi bir çok özelliklere sahipler. televizyonu aileme almak istiyorum smart tv ve 3d gibi özellikleri kullanabileceklerini sanmıyorum. 1200 1500 fiyat aralığındaki hangi plasmayı almalıyım acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: frukfruk
selam arkadaşlar. teledunya yayını için en uygun televizyonların 40 inch seviyesinde plasmalar olduğunu öğrendim. panasonic plasmalar çok güzel ama 3d , smart tv gibi bir çok özelliklere sahipler. televizyonu aileme almak istiyorum smart tv ve 3d gibi özellikleri kullanabileceklerini sanmıyorum. 1200 1500 fiyat aralığındaki hangi plasmayı almalıyım acaba?
Selam hocam. Yazdıklarını okudumda, sana bir tavsiye verebilirim. Dediklerin doğru sd yayınlar için alıcaksan plasma alabilirsin. Sana panasonic TX-P42UT50E öneriyorum. 3D si var ama fazla mal göz çıkarmaz. Ayrıca istediğin özelliklere sahip alabileceğin tek tv bana göre budur.
idda ediyorum TR'deki tüm pana plazma stoklarını DH alıyor. Bu forumu takip eden harici pany plazma alan yoktur. Stok kalmadı artık
quote:
Orijinalden alıntı: stormeagle2
idda ediyorum TR'deki tüm pana plazma stoklarını DH alıyor. Bu forumu takip eden harici pany plazma alan yoktur. Stok kalmadı artık
aynen hocam doğrudur.
TX-P42ST50E yi klilksadan alacaktım worldcard wp ile ama stok kalmamış :) abi nereye baksam 3 5 tane plasma satılıyor gerisi led lcv anlamadım gitti. bir de UT ile ST arasında smart tv farkı mı var sadece panel kalitesi nasıl ? ST deki s sanırım smart tv anlamına geliyor yahut fena salladım :)
Ya sorma zaten panasonic 10milyar dolar zarar açıklamış. Böle kaliteli mazeme üreten firmalar batıyor hep. Ama suç onlarda kesinlikle iyi tanıtamıyorlar iyi reklam yapamıyorlar. Hala insanlar plazmanın çağ dışı teknoloji olduğunu burn-in sorununun tavan yaptığını sanıyorlar. Satıcılarda led leri poh pohluyorlar.
ST-GT-VT kalite sıralaması bu şekilde. UT'nin yeri tam neresi fikrim yok. ama ST serisi ekonomik seri ucuz olması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme