Şimdi Ara

SD yayınları en iyi vericek ekonomik receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pionerr 4280xa plazma aldım.Sd yayınları ızlemek ıcın kullanıcagım ...goruntu kalıtesınde dusus olmıyacak bır receiver.... Kullanan arkadaslar marka ve modelı yazarsanız sevinirim.

• samsung tuner lı cı sız next modelleri olabilir 120-150 ytl civarı. Tuner en mühimi bu işte görüntü kalitesinde.
  • topfield ve goldmasterin IBM işlemcili SAMSUNG tunerli leri çok iyi
  • Arkadaşlar next'in samsung tunerli olan modelleri hangileridir'
  • tam bilmiyorum da üzerinde kocaman güçlü samsung tuner diye yazıyordu bir tanıdık almıştı 160 a geçen yaz.
  • arkadaşlar şöyle özellikte bi cihaz varmı. fiyatı önemli değil.

hem bilgisayardaki görüntüyü ethernet bağlantısı ile cihaz üzerinden plazmaya aktarabileceğim ,
    hemde SD yayınları kaliteli şekilde verebilecek HD uyumlu bi cihaz varmı.
  • Plazma ve lcd de çok temiz görüntü verdiği söylenen Neta receiverleri incele istersen. Fiyatları çok uygun üstelik aynı tp lerde görüntü içinde görüntü var ve kanal geçişleri şok edecek hızda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seoul'e yaklaşma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosyo48

Pionerr 4280xa plazma aldım.Sd yayınları ızlemek ıcın kullanıcagım ...goruntu kalıtesınde dusus olmıyacak bır receiver.... Kullanan arkadaslar marka ve modelı yazarsanız sevinirim.

Dreambox 500S 180-200 YTL. Evinizde internet varsa modeme eternetle bağlı kart paylaşımı 100 YTL. Montaj, kablo vb en fazla 50 YTL.
    Ben kullanıyorum. İmzamda var. Plasmanız iyi. Bence biraz kaliteli birşey alın. Bağlantıyı scart-kcomponent yapın. Aşağıdaki gibi kabloyla. O zaman değmeyin keyfinize...

SD yayınları en iyi vericek ekonomik receiver

• topfield ve goldmaster da var SAMSUNG tuner var.next te SHARP tuner kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.