Şimdi Ara

SDÜ TIP 2020 girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kaç k ile girdiniz

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromatic -- 26 Ağustos 2020; 12:50:13 >

• yok mu
  • sdü tıptan 2020 temmuz mezunu bir doktor olarak söylüyorum . ısparta o puan aralığında yazılabilecek en iyi tercih kazanan genç meslektaşlarımıza hayırlı olsun diyorum akredite okulda yeni temiz binalarda kaliteliği eğitim alacağanızdan emin olun tus konusundada dershane olarak yeterli ve sessiz sakin küçük şehir. kafa esince antalyaya kapaklamalık. yalnız ısparta esnafından korkun apart konusunda ciddi pazarlık yapın derim.
  • konyamaarif K kullanıcısına yanıt
    KAFELER CADDESİ AKAR
  • Up
  • up
  • Up
  • Sdü tıp 3. Sınıfııım hayırlı olsun hepinize üstteki arkadaşın dediği gibi yapılabılcek en iyi tercihlersen biri o banttaki sıralamalarda
  • Selamlar
  • Yarın okula gideceğim, edindiğim bilgileri paylaşacağım.
  • Alp Eren Ö. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bekliyorum bu arada grubumuza girmek için sdutip2020 instagram hesapi hocam
  • Alp Eren Ö. kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam
  • Gittim ancak tıp dekanlığında pek bir şey bulamadım. Kampüs olarak Muğla ve Bolu'dan çok daha iyi. Burası çıktığı için memnunum. Öğrenci işleri ile konuştum ay sonundan itibaren yüz yüze kayıt olacakmış ayrıca online kayıt var. Kurul raporu istenmiyor.
  • Babam memur olduğu için KYK çıkmaz diye düşünüyordum. Ancak salgın sebebi ile tıp vb. hariç bölümlerde online eğitim olabilir. Yani KYK yurtları olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.