Şimdi Ara

SE HAZEL F-secure antivirüs ?(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar se hazel telefonumda ilk gün kurduğum f secure antivirüs programının 1 aylık süresi doldu devamı ücretli bende telefondan kaldırmayı istiyorum üst köşede uyarı simgesi duruyor antivirüsün ne yapmam gerekiyor beceremedim bi türlü...

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_85 -- 22 Ağustos 2011; 18:27:44 >

• dostum bu antivirusun ne işe yaradığını anlayamadım ben. olayı çözeniniz var mı?
  • Bende merak ediyorum
  • Bilgisi olan yokmu??
  • Java telefonda virüs olmaz, kaldırın programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Java telefonda virüs olmaz, kaldırın programı

Olur. Ama anti-vürüs olmaz.
  • Kaldırcaz ama nasıl ? beceremedim bi türlü...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_85 -- 22 Ağustos 2011; 14:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Java telefonda virüs olmaz, kaldırın programı

Antivirüs programını nereden kaldıracağım peki yunus sen biliyorsundur...
  • Üstüne gel c ye bas sil. Olmuyorsa far manager kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Üstüne gel c ye bas sil. Olmuyorsa far manager kullanacaksın.

Antivirüs programı nerde bulamadım uygulamalarda yok her yere baktım bulamadım
  • Telefona format attım simge gitti arkadaşlar sorun çözüldü şimdilik... cvp veren arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_85

Telefona format attım simge gitti arkadaşlar sorun çözüldü şimdilik... cvp veren arkadaşlara teşekkürler.

hocam bendede çıktı o işaret hakkaten çok can sıkıcı. telefona format nasıl atılıyor söyleyebilirmisiniz?(fabrika ayarlarına geri dön mü acaba)
  • arkadaşlar süresi dolanlara benden bir tafsiye;

boşuna silmeyin işe yaramasa oraya koymazlar tek yapmanız gereken süre dolduğunda ajandayı bir ay geriye alıcaksınız, böylelikle normal olarak devam ediyor lisans, bizzat tesipitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

arkadaşlar süresi dolanlara benden bir tafsiye;

boşuna silmeyin işe yaramasa oraya koymazlar tek yapmanız gereken süre dolduğunda ajandayı bir ay geriye alıcaksınız, böylelikle normal olarak devam ediyor lisans, bizzat tesipitim

Yazdığını daha önce yapmıştım ama fayda etmedi ne yazıkki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_85

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

arkadaşlar süresi dolanlara benden bir tafsiye;

Yazdığını daha önce yapmıştım ama fayda etmedi ne yazıkki..

özel mesajınızı aldım ilginiz için teşekkürler. özelden cevap yazacaktım gsm numaranızı kaydetmeden özel mesaj gönderemezsiniz falan bişeyler çıktı mecburen burdan yazayım dedim.bende fabrika ayarlarına geri dön yaptım simge gitti hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.