Şimdi Ara

SE K550i Kulaklık ve UpdateService

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende k550i var ve onunla gelen kulaklık 3,5mm jackli deil ve biraz daha kaliteli kulaklık istiyorum acaba hangisini önerirsiniz.
    burdaki en sağlam kulaklık bana hpm-80 gibi geldi ama ilginçtir ki sonyericsson un sitesinde bu ürün yok.
    birde gittigidiyor.com dan bu tarz ürünleri almak ne kadar mantıklı genpa nın sitesindeki fiyatlarla arasında dağlar kadar fark var.. ve birde piyasa fiyatlarını bilenler varsa sevinirim

birde telimi güncellemek istiyorum yapmamın ya da yapmamamın ne gibi artıları veya eksileri vardır?

hpm-82:

hpm-80:

hpm-75:

resimler alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustqm -- 31 Mayıs 2007; 14:17:50 >

• k550i nin yeni versiyonu sanırım henüz çıkmamıştır!!!...kulaklık ise hpm-82 çok iyi bi kulaklık....kontrol tuşları falan çok portratif!!...hpm-80 de radyo var w900i kulaklığıdır o!!!...k550i de radyo bulunduğu için hpm-82 öneririm!!...
    EDİT:başka versiyonları varmış!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 31 Mayıs 2007; 18:18:07 >
  • hpm80 nde ekran olduğu için hoşuma gitmişti teli cepten çıkarmadan hangi parçanın çaldığı falan görünür die bu arada k550i de 2006 versiyon gözüküyo tam olarak yeni versiyonu olup olmadığını nerden öğrenebilirim?
  • Kulaklık olarak HPM-82'yi tavsiye ediyorum.

Telefon için şu ana kadar üç firmware sürümü çıkmış.

3-) R1KG001 (En güncel sürüm)
    2-) R1KC001
    1-) R1JD001
  • hpm-82 ile k550i de şarkı değişiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

hpm-82 ile k550i de şarkı değişiyomu

evet değişiyor
  • ya peki k550i için ekranlı kulaklık yok mu? birde gittigidiyor.com dan bu tarz ürünleri almak ne kadar sağlıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustqm -- 3 Haziran 2007; 16:02:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HPM-82 oldukça iyi bir kulaklıktır... Ses seviyesi ve kalitesi olarak çok fark yoktur ama ''kumanda özelliği'' kullanımı oldukça rahatlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 3 Haziran 2007; 19:47:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.