Şimdi Ara

se[R]pentine niye kitliyosun admin i bekliyoruz biz orda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya biz herseyini koymusuz gozden kacma falan degil bakıyolar demislerid orada statlar verilmemis bende ozel cektim koydum o yazan kimse o moderator e cok tskrlr biri silmis benim konumu haksız halde ve siz kafanıza gore bizi elestiriyonuz abartıyosunuz ben asagıda kendi konumda size tskr ettim sonra herseyi okudum bana igne igne laf soyluyorsunuz lutfen isinizi guzel yapınız burada takılanlar cocuk degiller cidden sıkmaya basladı artık...... daha kibar yazmaya calıstım kusura bakmayın.......

• Vardır elbet bi hatam deyip konunu tekrar düzenleyerek açıcaksın.Bunun başka oluru yok.Konunda itemlerinin resmi eksikti ve o yüzden silindi.Resimlerini eksiksiz hazırla aç konunu kimse bişey diyemez zaten.

4/4 lük bi konu olsa bende destek vericem ama eksiklik sende var.
  • Konuları se[R]pentine silmiyor arkadaşlar..
  • O konuda itemlerin olmadığını görmemiştim.. Eğer olmadığını görseydim kilitlerdim zaten.

Ha ben silmişim ha başkası ne fark eder? Burada modlar-adminler hep iç içeyiz birlikte hareket ediyoruz..

Admini bekliyorsanız size PM den cevap verecektir. Benimle de bir derdiniz varsa PM butonunu kullanın lütfen.

Daha fazla böyle konu açılmazsa sevinirim. Adminler konuyla ilgilenip gereğini yapacaklar merak etmeyin. Ama adminleri forumda konu açarak değil, Gelen Kutunuzda bekleyin lütfen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.