Şimdi Ara

SE sayfasında K790 pek yakında kalkmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SE pek yakında yazısını kaldırmış sanırım Ağustos sonu gelmeden çıkacak telefon günışığına.

• evet dün ankaradaki bütün otobüs duraklarında k790 reklamı vardı ronaldinho lu:)
  • Aysonu ancak,zira ithalatçısı olan Genpa aysonu dağıtıma başlayacak,şu an önsipariş alıyor.
    SE kaldırmış olması ancak yakında çıkacağına delalettir zira SE Tr cihaz ithal edip satmıyor...
  • http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTTVjelMrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

sahsen k800 gelmeliydi diyorum

(simdi dersiniz turkyiede 3g yok, nokia getiriyo 3gli urunlerini herkes de catir catir aliyo w900 egliydi alanlari engellemedi, en azindan bunu musteriye birakmaliydilar, 3gli mi isteriz edgeli mi)

sirf bu ayrima kizdigim icin k800den coook once vazgectim, aklima ilk ehliyet aldigimda araba secerkenki dialoglar geldi, ithal arabalarda istedigin rengi degil gemiden gelen rengi secerdin, cunku her renk gelmezdi, 1de ustune istesen de belli renkler harici gonderilmezdi, simdi de telefonlar icin basladi, guzel ne diim

• bence yanlış düşünüyorsun.Bu Türkiyeye has bir olay değil.Ucuzu varken ve rekabet yoğunken adamlar neden kullanılmayacak özelliği olan pahalısını getirsinki.Bence SE doğrusunu yapmış.
    Bize has bir durum değil bu ,Avrupada da K790 yok,sadece K800 satılıyor.....
  • Dün izmir deki bütün duraklar da resmi vardı nerdeyse.Hevesle geldim alışveriş sistelerine baktım çıktı die.Ama ses seda yok
  • Çikti bile mersin elektro genpada var 1.190 ytl
  • Ankara Asya Telekomla görüştüm bugün yarın çıkacak dediler sanırım eli kulağında.Gelsede edinsek artık yawww şu telefondan bi tane gerçi claradan sonra 3.2 Mp bile olsa kesermi bilmiyorum Zira K750 bence bir mihenk taşıdır.Birde bana sorarsanız fiyat biraz yüksek kaldı gibi.Tabi bunu SE kriterlerine göre değerlendiriyorum çünkü nokia ile kıyaslamak yanlış olur.Forever SE
  • 21 ağustos gibi ankara da genpa bayiilerinde satışa sunulacak
  • way bee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.