sony ericsson t700 var ve telefon çöküp duruyor firmware atıyorum a2 tool ile hersey iyi güzel....
bi kaç gün sonra diyelim ki kapattım tekrar açıyorum, bir daha açılmıyor ekrana siyah goruntu gelip öyle bekliyorr
suan sorunsuz kullanıyorum update yapınca tel hızlanıyor ama gene çöküyor update işe yaramadı..
ve sunu fark ettim telefonda 5 ile 10 mb arası kullanılabilir hafıza kalınca yapıyorr
sizce nedendir,, bir fikri olan var mı ?
firmware : R3EA037
ekran filminden de olabilir ,
aynı sorun bendede mevcut , sonyericsson logosundan sonra siyah ekran gelip sürekli kendini resetliyordu , açılmıyordu cihaz sürekli seus la firmware atman gerekiyordu açılması için ominus ile idefndy ve erom flash attım şuan stabil çalışıyor sürekli aç kapa yapıyorum takılma olmadı şuana kadar , bu cihazların erom unda v ar bir hata o yüzden böyle sorun çıkartıyor . denemeni tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: miralay__
aynı sorun bendede mevcut , sonyericsson logosundan sonra siyah ekran gelip sürekli kendini resetliyordu , açılmıyordu cihaz sürekli seus la firmware atman gerekiyordu açılması için ominus ile idefndy ve erom flash attım şuan stabil çalışıyor sürekli aç kapa yapıyorum takılma olmadı şuana kadar , bu cihazların erom unda v ar bir hata o yüzden böyle sorun çıkartıyor . denemeni tavsiye ederim