Şimdi Ara

SE T700 kapanıyor açılmıyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericsson t700 var ve telefon çöküp duruyor firmware atıyorum a2 tool ile hersey iyi güzel....

bi kaç gün sonra diyelim ki kapattım tekrar açıyorum, bir daha açılmıyor ekrana siyah goruntu gelip öyle bekliyorr

suan sorunsuz kullanıyorum update yapınca tel hızlanıyor ama gene çöküyor update işe yaramadı..

ve sunu fark ettim telefonda 5 ile 10 mb arası kullanılabilir hafıza kalınca yapıyorr

sizce nedendir,, bir fikri olan var mı ?

firmware : R3EA037

• ekran filminden de olabilir ,
  • aynı sorun bendede mevcut , sonyericsson logosundan sonra siyah ekran gelip sürekli kendini resetliyordu , açılmıyordu cihaz sürekli seus la firmware atman gerekiyordu açılması için ominus ile idefndy ve erom flash attım şuan stabil çalışıyor sürekli aç kapa yapıyorum takılma olmadı şuana kadar , bu cihazların erom unda v ar bir hata o yüzden böyle sorun çıkartıyor . denemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

aynı sorun bendede mevcut , sonyericsson logosundan sonra siyah ekran gelip sürekli kendini resetliyordu , açılmıyordu cihaz sürekli seus la firmware atman gerekiyordu açılması için ominus ile idefndy ve erom flash attım şuan stabil çalışıyor sürekli aç kapa yapıyorum takılma olmadı şuana kadar , bu cihazların erom unda v ar bir hata o yüzden böyle sorun çıkartıyor . denemeni tavsiye ederim

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia neoV KAPANDI AÇILMIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.