Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DorSey

quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Ebay sitesinden alışveriş yapmak tıpkı Türk sitelerindeki gibi. Kredi kartınız ile alışveriş yapıyorsunuz, tek fark paranız kredi kartından doğrudan gitmek yerine paypal üzerinden geçiyor.
    Normal şekilde alışveriş bilgilerinizi girin, satın alma işlemine geçin, kredi kartı bilgilerinizden sonra ileri deyince otomatikman paypal'a aktarıyor sizi. Oradan onay verince siparişi vermiş oluyorsunuz.

Dikkat etmeniz gereken bazı dükkanlar Türkiye'ye gönderim yapamıyorlar, bu nedenle istesenizde buralardan sipariş veremiyorsunuz, sistem müsade etmiyor.

hımmm anladım kargo ucretlerı nasıl pahalıdır heralde

Çoğu kargo ücretsiz, bir kısmı ise 5-10TL civarı.
    Ülke seçiminden sonra kargo ücreti geliyor, çoğu free yani ücretsiz oluyor.

Tek sıkıntı biraz geç gelmesi ve ptt kargo ile size ulaştığı için ürünler bazen gelmeyebiliyor ya da ptt görevlileri eve kadar çıkartmayıp posta kutusuna bırakıp gidebiliyor.

Bazı dükkanlar ürün ulaşmadığında ücretsiz bir tane daha gönderi de yapıyorlar.

• uyumlu kılıf yada kese bulabilen burdan paylaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar bu sabah saat 8:00 de telefonu açık halde bırakıp evden çıktım ve saat 19:00'a kadar %6 azalmış şarjı. Yaklaşık yarım günde %6 düşmüş.

Koşullar:
    - İçerisinde simkart yok
    - Tüm data ve veri iletişimleri kapalı
    - Cihazda easy battery saver yüklü ve profil olarak "super mode" seçili.

Özel bi deneme değil, sadece bir veri.
  • Merhaba Arkadaşlar :)

Ben de x10 mini pro'dan mini pro'ya geçiş yaptım. Telefon süper :) Bir kaç sorum olacaktı

1- Öncelikle biz x10 mini pro'yu kullanırken (android 2.1) root işlemini bir kaç ihtiyacımızdan dolayı yapıyorduk. Bu ihtiyaçlar örneğin uygulamaları sd kartta depolama, youtube yükleme gibi.. Şimdi bunlara gerek kalmadı.

Cihazı root eden arkadaşlar hangi ihtiyaçlardan dolayı cihazı root ettiler ? Cihazdan program silmeye gerek var mı?

2- Advanced task killer kullanan var mı?

Görev yöneticisi niyetine ne kullanıyorsunuz ?

3- astro file manager mı yoksa es file explorer mı ? Ben es file explorer kullanıyodum çokda seviyorum fakat astroyu öve öve bitiremeyen çok var, acaba astronun esprisi nedir ?

4- moxier mailin esprisi nedir ?

5- qwerty klavye kapalıyken bir giriş yapmak için açtığım sırada tuş kilidine alıyor, üstesinden gelemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 29 Aralık 2011; 20:58:30 >

• 31 aralığa kadar box'a kayıt olan xperia kullanıcılarına 50 gb'lık alan ömür boyu bedava, ne diyorsunuz ? (dropbox değil box)
  • bilmiyorum sizde de öyle mi sol alt köşe sol üste göre daha stabil. üst köşe çok daha kolay oynuyor. mesela kızagı tam sonuna kadar baskıyla kapatmadıgınızda menteşesi tam uca kadar götürmüyor ölçülecek bir boyut degil fakat hissedilebilen bir değer kadar ittirince tam oturuyor.
  • Xperia mini ve mini prou bugün ümraniye media markta ınceleme fırsatı buldum bıraz

Telefon bana bıraz yavas gıbı geldı bıkac kez donmalar oldu ve en önemlı boyu cok kucuk ben X8 kadar olur beklıordm ama ondan da kucuk cıktı x10mını ıle aynı dıyebılırz
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

bilmiyorum sizde de öyle mi sol alt köşe sol üste göre daha stabil. üst köşe çok daha kolay oynuyor. mesela kızagı tam sonuna kadar baskıyla kapatmadıgınızda menteşesi tam uca kadar götürmüyor ölçülecek bir boyut degil fakat hissedilebilen bir değer kadar ittirince tam oturuyor.

evet hocam sanki ekran kasaya tek yerden menü düğmesinin oradan monteymiş gibi hissettiriyor ama rahatsız edici değil bence de, çok dikkatli olunursa farkedilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

bilmiyorum sizde de öyle mi sol alt köşe sol üste göre daha stabil. üst köşe çok daha kolay oynuyor. mesela kızagı tam sonuna kadar baskıyla kapatmadıgınızda menteşesi tam uca kadar götürmüyor ölçülecek bir boyut degil fakat hissedilebilen bir değer kadar ittirince tam oturuyor.

evet hocam sanki ekran kasaya tek yerden menü düğmesinin oradan monteymiş gibi hissettiriyor ama rahatsız edici değil bence de, çok dikkatli olunursa farkedilir.

evt ondan dedim ölçülebilir bir uzunlukta bile degil benim gibi teknolojide detaycı obsesifler farkedebilir :)

• arkadaşlar vatan dan havale ile 680 e aldım.Sizce nasıl? Daha ucuz satan yerler var mı?
  • vatandan 636 liraya almıştım ben havale ile geçen hafta
  • orjinal ayarlarda kamera telefon hafızasına cekim yapıyor.bunu ne kadar uğraşsam da direk hafıza kartına çekim yapmayı başaramadım.yol göstercek olan var mı

ben de vatan bilgisayardan siyahını 636ya aldım
  • beyler bu şarj yerindeki plastik kapagı çıkarmanın yolu nedir şarj etmek için adeta savaşıyorum telefonla tırnak yok çıkmıyor
  • slm arkadaşlar teknosadan minist15i aldım turksell sim kullanılamıyor hat çekyo ağlarda avea ve vodafone görünüyo ne yapılabilir yardım şimdiden yeni yılınız kutlu olsun
  • kapakçığın alt tarafında küçük çıkıntının oradan tırnakla kanırt aÇILIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: hme1984

kapakçığın alt tarafında küçük çıkıntının oradan tırnakla kanırt aÇILIR

açmaktan bahsetmedim her tarafı tırnak izi doldu zaten :) onu ordan çekip çıkarmak istiyorum
  • çarşamba günü vatan söğütözünden almıştım telefonu.

dün ekranın sol üst köşesinde hafif bir karartı olduğunu farkettim. bugün mağazaya telefon ettim hattımı taktığım için direk değişim olmayacağını servise göndereceklerini söylediler. o da bayağı zaman tutacağı için, artık artarsa yada bozulursa gider bırakırım.

ne zamandır almayı istiyordum çok heves ettik heralde.
  • işte bu yüzden ben simkarttı takmadan önce sıkı bir ölü piksel taraması falan yaptım. canınız sagolsun şanssızlık omuş
  • quote:

işte bu yüzden ben simkarttı takmadan önce sıkı bir ölü piksel taraması falan yaptım. canınız sagolsun şanssızlık omuş

dediğiniz gibi can sağlığı olsun.

ancak en son 3 sene önce ikinci el w810i aldığım için bu simkart meselesinden hiç haberim yoktu, telefonu alırken de bununla ilgili herhangi bir bilgi vermediler. eskişehir'e dönmem gerektiği için ayaküstü kutuyu açıp içerisinde eksik var mı diye bakabildim sadece,malum eve gelince de ilk yaptığım kartı takıp telefonu kurcalamak oldu.

neyse şimdilik büyük bir sıkıntı yok, tarayıcıyı açtığımda yada bembeyaz bir ekranda farkediliyor. gittiği yere kadar idare edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: envercell

çarşamba günü vatan söğütözünden almıştım telefonu.

dün ekranın sol üst köşesinde hafif bir karartı olduğunu farkettim. bugün mağazaya telefon ettim hattımı taktığım için direk değişim olmayacağını servise göndereceklerini söylediler. o da bayağı zaman tutacağı için, artık artarsa yada bozulursa gider bırakırım.

ne zamandır almayı istiyordum çok heves ettik heralde.

Hattı takmakla ne ilgisi varki, bildiğim kadarıyla vatan bilgisayar 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade ve değişim işlemlerini yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.