Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Orijinalden alıntı: envercell

çarşamba günü vatan söğütözünden almıştım telefonu.

dün ekranın sol üst köşesinde hafif bir karartı olduğunu farkettim. bugün mağazaya telefon ettim hattımı taktığım için direk değişim olmayacağını servise göndereceklerini söylediler. o da bayağı zaman tutacağı için, artık artarsa yada bozulursa gider bırakırım.

ne zamandır almayı istiyordum çok heves ettik heralde.

Hattı takmakla ne ilgisi varki, bildiğim kadarıyla vatan bilgisayar 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade ve değişim işlemlerini yapıyor

sitelerinde okuduğuma göre 7 gün iade-değişim sadece internet alışverişlerinde geçerliymiş.

bana da saçma geldi açıkcası. telefonun çekme sorunu varsa, yada konuşmada problem yaşatıyorsa vs. nasıl hattı takmadan bileceğiz onu anlayamadım. Dediğim gibi şubeyi aradım öyle dediler,hat takıldığı için servise gönderilmesi gerekiyormuş, sanırım bu da bildiğimiz garanti sürecini işletiyor.

• Normalde ekranı yan cevirdigimde klavye kapalı bile olsa menu ekranida yan dönüyordu. 2.3.4 yükledim şimdi ekranı cevirdigimda klavyeyi acmazsam menü yan dönmüyor duzeltemedim de hiç hoş olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

Normalde ekranı yan cevirdigimde klavye kapalı bile olsa menu ekranida yan dönüyordu. 2.3.4 yükledim şimdi ekranı cevirdigimda klavyeyi acmazsam menü yan dönmüyor duzeltemedim de hiç hoş olmadı.

ekran ayarlarında olması lazımdı, ekranın dönüp dönmemesi. ben telefonu vatana geri verdiğimden değişim için şimdi hatırlamıyorum ama öyle bişey vardı
  • quote:

bilmiyorum sizde de öyle mi sol alt köşe sol üste göre daha stabil. üst köşe çok daha kolay oynuyor. mesela kızagı tam sonuna kadar baskıyla kapatmadıgınızda menteşesi tam uca kadar götürmüyor ölçülecek bir boyut degil fakat hissedilebilen bir değer kadar ittirince tam oturuyor.

bende normal bıraktıgımda tak dıye yerıne oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Merhaba Arkadaşlar :)

Ben de x10 mini pro'dan mini pro'ya geçiş yaptım. Telefon süper :) Bir kaç sorum olacaktı

1- Öncelikle biz x10 mini pro'yu kullanırken (android 2.1) root işlemini bir kaç ihtiyacımızdan dolayı yapıyorduk. Bu ihtiyaçlar örneğin uygulamaları sd kartta depolama, youtube yükleme gibi.. Şimdi bunlara gerek kalmadı.

Cihazı root eden arkadaşlar hangi ihtiyaçlardan dolayı cihazı root ettiler ? Cihazdan program silmeye gerek var mı?

2- Advanced task killer kullanan var mı?

Görev yöneticisi niyetine ne kullanıyorsunuz ?

3- astro file manager mı yoksa es file explorer mı ? Ben es file explorer kullanıyodum çokda seviyorum fakat astroyu öve öve bitiremeyen çok var, acaba astronun esprisi nedir ?

4- moxier mailin esprisi nedir ?

5- qwerty klavye kapalıyken bir giriş yapmak için açtığım sırada tuş kilidine alıyor, üstesinden gelemedim

hayırlı olsun gule gule kullanın :)

cevap
    1- bazı programlar (guvenlık-tema-reklam kaldıran uygulamalar....) root istiyor
    2-task kıller wıdgetları herzaman ıcın avantajlı. ben gemini app manager ve gemini taskkıller kullanıyorum. memnunum. ancak turkıyedekı markette cıkmıyor. daha once market enabler yuklemen gerekecektır. kı bunun ıcınde rootlu olması şart. bknz md1 :)
    3-eger bu ıkısınden bırını sececeksek astro daha ıyı gıbı. kullanıcı arayuzu vs daha başarılı. ancak root explorer bence ikisinden de iyi.
    4-moxieri kaldırdım ben. kullanmıyorum. gmail yetıyorda artıyor bile.
    5-bu sorun hakkınd abılgım yok. bende klavyeyı acınca otomatık tus kılıdınden cıkıyor hatta. resmı guncellemesı var. cıhazınızı yenı aldıysanız pc uzerınden cok kolay guncellenıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Normalde ekranı yan cevirdigimde klavye kapalı bile olsa menu ekranida yan dönüyordu. 2.3.4 yükledim şimdi ekranı cevirdigimda klavyeyi acmazsam menü yan dönmüyor duzeltemedim de hiç hoş olmadı.

ekran ayarlarında olması lazımdı, ekranın dönüp dönmemesi. ben telefonu vatana geri verdiğimden değişim için şimdi hatırlamıyorum ama öyle bişey vardı

Anlatamadim herhalde güncelleme yapmadan ekranı yan cevirdigimde menü bile yan dönüyordu guncellemeden sonra ancak klavyeyi acarsam widgetlerin olduğu sayfalar yan sonuyor menü artık donmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2er

quote:

Merhaba Arkadaşlar :)

Ben de x10 mini pro'dan mini pro'ya geçiş yaptım. Telefon süper :) Bir kaç sorum olacaktı

1- Öncelikle biz x10 mini pro'yu kullanırken (android 2.1) root işlemini bir kaç ihtiyacımızdan dolayı yapıyorduk. Bu ihtiyaçlar örneğin uygulamaları sd kartta depolama, youtube yükleme gibi.. Şimdi bunlara gerek kalmadı.

Cihazı root eden arkadaşlar hangi ihtiyaçlardan dolayı cihazı root ettiler ? Cihazdan program silmeye gerek var mı?

2- Advanced task killer kullanan var mı?

Görev yöneticisi niyetine ne kullanıyorsunuz ?

3- astro file manager mı yoksa es file explorer mı ? Ben es file explorer kullanıyodum çokda seviyorum fakat astroyu öve öve bitiremeyen çok var, acaba astronun esprisi nedir ?

4- moxier mailin esprisi nedir ?

5- qwerty klavye kapalıyken bir giriş yapmak için açtığım sırada tuş kilidine alıyor, üstesinden gelemedim

hayırlı olsun gule gule kullanın :)

cevap
    1- bazı programlar (guvenlık-tema-reklam kaldıran uygulamalar....) root istiyor
    2-task kıller wıdgetları herzaman ıcın avantajlı. ben gemini app manager ve gemini taskkıller kullanıyorum. memnunum. ancak turkıyedekı markette cıkmıyor. daha once market enabler yuklemen gerekecektır. kı bunun ıcınde rootlu olması şart. bknz md1 :)
    3-eger bu ıkısınden bırını sececeksek astro daha ıyı gıbı. kullanıcı arayuzu vs daha başarılı. ancak root explorer bence ikisinden de iyi.
    4-moxieri kaldırdım ben. kullanmıyorum. gmail yetıyorda artıyor bile.
    5-bu sorun hakkınd abılgım yok. bende klavyeyı acınca otomatık tus kılıdınden cıkıyor hatta. resmı guncellemesı var. cıhazınızı yenı aldıysanız pc uzerınden cok kolay guncellenıyor.

Alp2er cevapların için teşekkür ederim :-) root ettikten sonra google, market ya da başka servislerden çalışmayan oldu mu acep ? Bir de program neler sildin bun ları merak ettim. Yani root işleminden sonra bizi ne tür dezavantajlar bekliyor merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

beyler bu şarj yerindeki plastik kapagı çıkarmanın yolu nedir şarj etmek için adeta savaşıyorum telefonla tırnak yok çıkmıyor

ben ugrasamadim fazla kirdim attim
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

beyler bu şarj yerindeki plastik kapagı çıkarmanın yolu nedir şarj etmek için adeta savaşıyorum telefonla tırnak yok çıkmıyor

ben ugrasamadim fazla kirdim attim

nasıl işlevselsizlik katabiliriz diyerek koymuşlar herhalde xperia arc 2 kat pahalı onda böyle bir saçmalık yok bir dahaki şarj zamanı eger açmayı başarabilirsem bende çıkaracamm onu ordan ,işte kibar yolunu arıyorum :)
  • Selam arkadaşlar, ben geçen seneden beri bu telefonu takipdeydim. Buraya geldikden sonrada biraz fiyatının düşmesini bekliyorum. Eşimdeki x10 minin yerine alacaktım. Başka arkadaşlarada tavsiye ettim onlarda beklemedeler.

Forumu şöyle hızlıca inceledim ama çok net bilgiler yok bir kaç arkadaşta sorunla karşılaşmış. Yabancı sitelerdeki forumlarda şöyle sıkıntılar var; mesela 10 farklı ülkeden 14 günde 33 tane aşağıda sayacağım sorunlarla ilgili sony'ye mail atılmış. Cihazın belli bir süre kullanımından sonra çoğunun fazlaca ısındığı, kimi cihazın back (geri) tuşunun otomatik olarak devreye girdiği ve hangi uygulamaya tıklarsan titreşip seni geri atması. Menü ve back tuşunun kendiliğinden çalışması. Bunların kimisi de servise gidip telefonun ekranın değiştiğini ve sonra sorunun düzeldiğini söylemişler. Acaba ülkemize gelen cihazlar yeni parti ve sorunsuzmu. Ya da belli bir partide mi bu sıkıntılar var onu merak ettim.

Acaba sizin cihazlarda durum nedir. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

Selam arkadaşlar, ben geçen seneden beri bu telefonu takipdeydim. Buraya geldikden sonrada biraz fiyatının düşmesini bekliyorum. Eşimdeki x10 minin yerine alacaktım. Başka arkadaşlarada tavsiye ettim onlarda beklemedeler.

Forumu şöyle hızlıca inceledim ama çok net bilgiler yok bir kaç arkadaşta sorunla karşılaşmış. Yabancı sitelerdeki forumlarda şöyle sıkıntılar var; mesela 10 farklı ülkeden 14 günde 33 tane aşağıda sayacağım sorunlarla ilgili sony'ye mail atılmış. Cihazın belli bir süre kullanımından sonra çoğunun fazlaca ısındığı, kimi cihazın back (geri) tuşunun otomatik olarak devreye girdiği ve hangi uygulamaya tıklarsan titreşip seni geri atması. Menü ve back tuşunun kendiliğinden çalışması. Bunların kimisi de servise gidip telefonun ekranın değiştiğini ve sonra sorunun düzeldiğini söylemişler. Acaba ülkemize gelen cihazlar yeni parti ve sorunsuzmu. Ya da belli bir partide mi bu sıkıntılar var onu merak ettim.

dostum ben teknosa'dan bir aç gün önce aldım telefonu henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım, ben de alırken bayağı endişe etmiştim ama şu an memnunum telefonun sınırlarını zorlamaya çalışıyorum, ben bir 20 gün daha kullandıktan sonra telefon hakındaki fikirlerimi yazacağım umarım size faydası olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnkry
    Selam arkadaşlar, ben geçen seneden beri bu telefonu takipdeydim. Buraya geldikden sonrada biraz fiyatının düşmesini bekliyorum. Eşimdeki x10 minin yerine alacaktım. Başka arkadaşlarada tavsiye ettim onlarda beklemedeler.

dostum ben teknosa'dan bir aç gün önce aldım telefonu henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım, ben de alırken bayağı endişe etmiştim ama şu an memnunum telefonun sınırlarını zorlamaya çalışıyorum, ben bir 20 gün daha kullandıktan sonra telefon hakındaki fikirlerimi yazacağım umarım size faydası olur.

Bilgi için teşekkürler, takipteyim..

• Benim mini pronun ekranında iki ölü piksel vardı.Vatan Bilgisayara verdim, servise gideceğini ve servisten gelen cevaba göre değişimin olup olmayacağını söylediler.İnşallah değişir.Küçücük noktalar ama insan yine de kafaya takıyor.
  • telefonu travmatize etmeden su şarj yerindeki pastik kapagı nasıl komple çıkarabilirim tırnak olmadan onu açmak ölüm gibi :)
  • quote:

telefonu travmatize etmeden su şarj yerindeki pastik kapagı nasıl komple çıkarabilirim tırnak olmadan onu açmak ölüm gibi :)

ben şimdiye kadar bir kere denedim tırnakla acmayı acamadım baktım zorlayınca deforme olacak gibi duruyor.. bende cekmeceme bir iğne attım usb si lazım olunca iğne ile ufak bir hareketle açıveriyorum.. dısarda lazım olacagınıda düşündüm onun içinde cüzdanın bir yerine bi iğne koyarım aaa sen illa ondan kurtulmak istiyorum dersen ya çekip koparıcan yada telefonu acıcan içinden bir yerinden illa çıkıyordur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DorSey

quote:

telefonu travmatize etmeden su şarj yerindeki pastik kapagı nasıl komple çıkarabilirim tırnak olmadan onu açmak ölüm gibi :)

ben şimdiye kadar bir kere denedim tırnakla acmayı acamadım baktım zorlayınca deforme olacak gibi duruyor.. bende cekmeceme bir iğne attım usb si lazım olunca iğne ile ufak bir hareketle açıveriyorum.. dısarda lazım olacagınıda düşündüm onun içinde cüzdanın bir yerine bi iğne koyarım aaa sen illa ondan kurtulmak istiyorum dersen ya çekip koparıcan yada telefonu acıcan içinden bir yerinden illa çıkıyordur :)

cüzdanda iğne taşımak çok iyiymiş :) ben daha kolay bir yolunu buldum deforme olacagı kadar oldu zaten istedigim kadar abanıyorum artık :) korkunun ecele faydası yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DorSey

quote:

cüzdanda iğne taşımak çok iyiymiş :) ben daha kolay bir yolunu buldum deforme olacagı kadar oldu zaten istedigim kadar abanıyorum artık :) korkunun ecele faydası yok

Yahu bu kapağı bir ben mi rahatcana açıyorum, benimkinde gevşeklik mi anlamadım.

• tırnagınız uzunsa kolay açılıyor kesince o derin çukura giremiyor tırnak
  • mini pro yu alıcam ama bonusa taksit yapan yer bulamadım bu seferde
  • selamlar
    bende yaklaşık 15 gündür mini pro kullanıyorum.telefonun önünde kamera var fakat görüntülü görüşme yapılamıyor.skype diye bir program buldum oda ücretliymiş.bu konuyu çözebilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.