Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ıcs 4.0.4 güncellemesi yaptıktan sonra sonra kameranın kalitesi düşmüş gibi gelior. sanki 2.3 ken daha iyidi. ve bilgisayara bağlayım resimleri tıklamadan küçük kare olarak resimler gözüküyor ya orada kimi gözüküyor kimise bulanık bişi. yardım ederseniz teşekkür ederimm :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlyhn

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: tlyhn

iyi geceler arkadaşlar bu telefonu farketmekte oldukça geç kalmışım sanırım bu vakitten sonra sıfırını bulmam mümkünmüdür acaba gören duyan arkadaşlar varmı

iki hafta önce sıfır aldım ve hala var bulabilirsin ve ben çok memmunum

istanbuldayım acaba istanbulda sıfırını nereden bulabileceğimi gören duyan bilen arkadaşlar varsa cevaplarını dört gözle bekliyor olacağım

hayırlı olsun güle güle kullan yhackup

valla kayseriden aldım ben cok tesekkur ederım aslında tipo alacaktım aynı fiyata ama kamerasında flash ve AF olmaması benı itti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 24 Şubat 2013; 9:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Tam 1 sene oldu, bu telefonu kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. İnternete giriyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum şarjı 1,5 gün gidiyor. Herhangi bir kasma durumu olmuyor. Ayrıca kamerası da çok kaliteli, özellikle yakın çekimler çok net. Herkese tavsiye ederim..

yakın çekim (makro) demişken bir örnek koyayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_287

arkadaşlar ıcs 4.0.4 güncellemesi yaptıktan sonra sonra kameranın kalitesi düşmüş gibi gelior. sanki 2.3 ken daha iyidi. ve bilgisayara bağlayım resimleri tıklamadan küçük kare olarak resimler gözüküyor ya orada kimi gözüküyor kimise bulanık bişi. yardım ederseniz teşekkür ederimm :))

benimki de aynı sekılde on izlemede sorun var kesınlıkle gıderılmelıı buyuk bı hata bu güneşli havalarda veya flash ıle yakın cekımlerde yok bu sorun

http://forum.donanimhaber.com/m_71791208/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71791208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 24 Şubat 2013; 9:41:58 >

• quote:

quote:

arkadaşlar ıcs 4.0.4 güncellemesi yaptıktan sonra sonra kameranın kalitesi düşmüş gibi gelior. sanki 2.3 ken daha iyidi. ve bilgisayara bağlayım resimleri tıklamadan küçük kare olarak resimler gözüküyor ya orada kimi gözüküyor kimise bulanık bişi. yardım ederseniz teşekkür ederimm :))

benimki de aynı sekılde on izlemede sorun var kesınlıkle gıderılmelıı buyuk bı hata bu güneşli havalarda veya flash ıle yakın cekımlerde yok bu sorun

vallaa örnek resim koymuşsun ama benim tel o kadar iii çekebilir mi resim bilmiorum. sende de 4.0.4 mü yüklü acaba ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Tam 1 sene oldu, bu telefonu kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. İnternete giriyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum şarjı 1,5 gün gidiyor. Herhangi bir kasma durumu olmuyor. Ayrıca kamerası da çok kaliteli, özellikle yakın çekimler çok net. Herkese tavsiye ederim..

yakın çekim (makro) demişken bir örnek koyayım dedim

Çok güzel.. Harbi güzel kamerası var, birçok telefonun kamerasına taş çıkartır...

• quote:

quote:

quote:

vallaa örnek resim koymuşsun ama benim tel o kadar iii çekebilir mi resim bilmiorum. sende de 4.0.4 mü yüklü acaba ??

evet 404 yüklü benim tek sorunum on izleme yapmıyor yada bozuk yapıyor bunu çözemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler ben sıfır mini pro almayı düşünüyorum..bilen gören olursa ve söylerse çok memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guclu.a

beyler ben sıfır mini pro almayı düşünüyorum..bilen gören olursa ve söylerse çok memnun olurum..

çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrichor

quote:

beyler ben sıfır mini pro almayı düşünüyorum..bilen gören olursa ve söylerse çok memnun olurum..

çok zor

gören bilen olursa buraya yazarsa veya pm atarsa sevinirim kardeşim..bulunur inşallah..
  • quote:

quote:

quote:

çok zor

gören bilen olursa buraya yazarsa veya pm atarsa sevinirim kardeşim..bulunur inşallah..

http://www.teknosa.com/urunler/145011477/sony-ericsson-xperia-mini-pro-black-akilli-telefon#f

Sıfırı bu linkte hocam. İkinci el düşünürseniz elimde var yurtdışı kayıtlı beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

quote:

quote:

çok zor

http://www.teknosa.com/urunler/145011477/sony-ericsson-xperia-mini-pro-black-akilli-telefon#f

Sıfırı bu linkte hocam. İkinci el düşünürseniz elimde var yurtdışı kayıtlı beyaz.

hocam bende baktım da oraya tükendi yazıyor ya..sıfır arıyorum ben teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

• Xperia mini pro mu takaslamaya karar verdim mantıklı android tel takaslara açığım xperia sınıfında olması tecihimdir ürün kutulu garantili 10/8 alır .İstanbul için elden takas iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 5 Mart 2013; 11:27:46 >
  • Arkadaşlar güncelleştirmeden önde gelen aramalar yada mesajlar ekranda bildirim olarak yazıodu tuş kilidini açmadan. 4,0,4 sonrasında o üstte siyah bildirim çizgisinin orada kırmızı cevapsız için ufak bi işarak çıkıyo msj içinde ufacık bi zarf. bunuda farketmek biraz zor oluyo. eskisi gibi ekranda yazmıo. ne yapabilirim düzelmesi için ???
  • Arkadaşlar telefona gelen en son güncelleme hangisi ve ne zaman geldi? Bir de son güncellemeyle gelen artılar eksiler neler güncellemeyi yapmaya değer mi?
  • Telefonu 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve çok memnunum.Telefonum 4.0.4 sürümünde ve ne bir kasma ne de bir sorun yaşadım.Telefonun oyun performansı gerçekten çok iyi benchmark testlerine soktuğunuz zaman oldukça yüksek 3D grafik puanı aldığını görebilirsiniz.Telefonu almak isteyenlere tavsiye ederim.Ekran küçük gelebilir (3.0 inch) alışamayabilirsiniz.Alırken görüpte almanızda fayda var.En kalitetili oyunları bile kasmadan oynayabilirsiniz.
  • Son zamanlarda mesajlaşmada sıkıntı yaşıyorum. Mesaj geliyor açıyorum, mesaj yok gözüküyor sonra da mesajlaşma durdu diyor. Düzelmesi için telefonu açıp kapamam gerekiyor. Bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir mi acaba? 4.0.4 sürümünü kullanıyorum.
  • Facebook güncellemesi yapamıyorum arkadaslar "Yeterli Depolama Alanı Yok" diye uyarı veriyor. telde olan diğer ugulamaları da silmek istemiyorum. Herhangi bir çözüm önerinizi bekliyorum.
  • uygulamaları sd karta taşıma diye google araması yaptır, mehmet atasoy adlı kişinin (telefon yazılım uzmanı sanırım) bir blogu var. buradaki anlatılanları yap. bir saat kadar süren bir işlemle birçok uygulama karta atılıyor, böylece tlf hafızasını daha rahat kullanabilirsin.
    ben yapmıştım geçen yıl, sıkıntı yok. birkaç uygulama hariç hepsi kartta.
    kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

uygulamaları sd karta taşıma diye google araması yaptır, mehmet atasoy adlı kişinin (telefon yazılım uzmanı sanırım) bir blogu var. buradaki anlatılanları yap. bir saat kadar süren bir işlemle birçok uygulama karta atılıyor, böylece tlf hafızasını daha rahat kullanabilirsin.
    ben yapmıştım geçen yıl, sıkıntı yok. birkaç uygulama hariç hepsi kartta.
    kolay gelsin.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. ben uygulamarın karta taşınabilenleri elimle taşımıştım zaten ama bahsettiğin siteye de göz atacağım hemen
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.