Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masal_olduk

quote:

Orijinalden alıntı: berkay-41

Merhaba arkadaşlar ,

Ben mini pro ile htc chacha arasında kaldım fakat donanımsal olarak mini pro daha iyi fakat birkaç sorum olacaktı .

1- Skype , Tango gibi uygulamalarla görüntülü görüşmek yada normalde görüntülü görüşmek mümkün müdür ?

2- Bir arkadaşım kızaklı telefonlarda 1 yıla kalmaz kızak bozulur sana masraf çıkartır dedi bu olay gerçekleşir mi ?

Şimdiden sağolun.

1-Tango'yu hiç denemedim ama Skype ile eğer internet bağlantı hızın yeterli ise rahatlıkla görüntülü ve sesli görüşme yapabilirsin.Operatör üzerinden görüntülü görüşme yok.
    2-Ben 3 yıldır W995 kullanmaktayım kızaklı bir telefondur,kızağı ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.Mini Pro'yu da kardeşim 1,5 yıldır kullanıyor kızağı ile ilgili herhangi bir sorun çıkarmadı çok şükür.

Çok sağolun

• Sıfır satan yer varsa haber bekliyorum dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

4.0.4 sürümü ben de yükledim. herhangi bir problemi yok.
    aksine iyi. tavsiye ederim.

Ben de bazılarının yavaşlıyor,yüklemeyin yazılarını görünce yüklemedim ve hala 2.3.4 sürümündeyim.Bu sürümüne göre herhangi bir yavaşlama vaya başka sorun var mı yoksa daha da mı iyi? Ayrıca yüklerken direkt kabloyu takıp yükselttiniz mi yoksa fabrika ayarlarına dönme,vb. işlemler yaptınız mı?
  • 4.04 herhangi bir yavaşlama yapmadı.
    Yükleme yaparken kendi şarz kablasuyla bilgisayarımdan yaptım. Pc companion yazılımı vasıtasıyla. Ayrıca ayarları fabrika ayarlarına döndürmeye gerek yok. Kurulum sonrası sizin önceki ayarlarınız devam ediyor.
    Böylesi daıha hızlı ve güvenli

• [simage]arkadaşlar bende xperia mini var ve 4 aydır kullanıyorum telefon ilk güzel geldi bana sonra hoparlörü (hoparlör ses seviyesi normal yüksek olmasını bekliyordum) ve çektiği resimlerle hayal kırıklığı oluşturdu.
    Telefonsa ics 4.0.4 yüklü idi performansı çok hızlı olmasada yavaş değildi arada bir rehberi açarken 3-5 saniye bekleme ve gelen çağrılarda dokunmatik kaydırmadan cevap verilemiyordu dokunmatiği takılıyorda bazen aramalarda yazılımsal bir sorun vs diyip dert etmedim sizdede olursa sizde dert etmeyin.
    Bunun dışında gayet stabil düzgün çalışan bir cihaz. benim için tek sıkıntı kamerası oldu internette çok araştırdım 5mp kamera bu kadar kötü çekemezdi ics nin kamerası gb ye göre vasat dendi bu beni tatmin etmed. telefon yakın uzak aydınlık vs resimleri boğuk çekiyordu.
    iki hafta önce gb sanırım 2.3.4 kurdum telefona sırf kamerası daha iyi çeksin diye ve kamerası az bişi iyileşsede genel sıkıntı devam etti. bunuda böyle kabullenelim böyle kullanalım dedim ve telefonun 2.3.4 halini kullandım. ics nin görselliği gb den çok daha güzel arkadaşlar ancak gb'de telefon çok daha hızlı ics de yavaş değildi ama gb ics'ye göre daha hızlı.
    Neyse internette bu forumda xperia ray kullanan bir arkadaşta telefonun çektiği resimlerden şikayetçi olmuş o konuyu okudum arkadaş eskiden daha iyi çeken kameranın sonradan kötü çektiğini belirtiyor ve nette yazılan herşeyi uyguluyor ve nihayetinde çözümü kendisi buluyor kameranın-lensin önündeki koruma camını kaldırıyor ve kamerası tekrar normal iyi çekiyo.
    Bende dün bir anda xperia mini'nin lensinin önünde bulunan koruma camını söktüm zaten yapışmalımış biraz zorlayınca kalktı. Sökmeden önce baktım camda iz leke vs var ama bu lekeler diğer tellerde olanlar gibi aşırıda değildi. Neyse camı çıkardım ve çarşıya çıktım arkadaşla takılmaya biraz ve fotoğraflar çektim camın olmaması kendini gerçekten hissettirdi ve telefon daha canlı daha güzel fotoğraflar çekti arkadaşlar .
    Sizde xperia mininin çektiği fotoğraflarda şikayetçi iseniz sizde ön cama bakın leke vs varsa kaldırmayı deneyin. İnternetten bakmadım belki o ön camın yedeği satılıyordur belkide satılmıyordur.
    Size iki tane fotoğraf göstermek istiyorum birinci fotoğraf koruma camı sökülmeden önceden çektiğim fotoğraf ikinci fotoğrafta camı söktükten hemen sonra çektiğim fotoğraf

• 4.04 iyimiş
  • Arkadaşlar ben yeni sony xperia mini pro aldım fakat kulaklik takiyorum hiçbir kulakigi gormuyor . Deniyorum hep sesi dışarı veriyor usttede kulakik simgesi çıkmıyor yardım edin arkadaşlar .
  • Arkadaşlar baya süredir mini pro kullanıyorum. Root yaptım Cwm kurdum bootloader kilidini açtım rom atıyorum cwm den seçiyorum yükleniyor reboot olunca sony ericsson yazısında kalıyor. Orjinal rom u flashlıyorum root falan gidiyor tekrar deniyorum böyle kısır döngüdeyim. ve şimdi de cwm de can't mount sdcart diyor yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay-41

Arkadaşlar ben yeni sony xperia mini pro aldım fakat kulaklik takiyorum hiçbir kulakigi gormuyor . Deniyorum hep sesi dışarı veriyor usttede kulakik simgesi çıkmıyor yardım edin arkadaşlar .

Bazı kulaklıklarda kulaklığı tam takmak yerine 1-2 mmlik farkla biraz dışarıda bırakınca kulaklığı görüyor. Kulaklığı taktıktan sonra yavaş yavaş dışarıya doğru çekin, doğru anda o kulaklığı görecektir. Xperia miro nun kulaklığını denemiştim mini pro da, o şekilde olmuştu bende de. Ama anlattığım gibi yapınca düzelmişti sorun, tabii öyle de kullanılmaz. Bu heralde kulaklığın giriş portunun uzunluğunun sadece birlikte geldiği cihaza uyumlu olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bazı kulaklıklarda böyle sorunlar çıkabiliyor demek ki. Ama bendeki başka bir sony marka kulakiçi kulaklıkta (ve herhangi bir standart kulaklıkta) böyle bir sorun yaşamıyorum. Eğer sizdeki sorun bütün kulaklıklarda oluşuyorsa, problem kulaklık girişinde de olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Hildr Valkyrie

Arkadaşlar baya süredir mini pro kullanıyorum. Root yaptım Cwm kurdum bootloader kilidini açtım rom atıyorum cwm den seçiyorum yükleniyor reboot olunca sony ericsson yazısında kalıyor. Orjinal rom u flashlıyorum root falan gidiyor tekrar deniyorum böyle kısır döngüdeyim. ve şimdi de cwm de can't mount sdcart diyor yardım ederseniz sevinirim.

Romu yüklemeden önce Rom dosyasının (zip dosyası) içindeki boot.img dosyasını (eğer cyanogen mod ise) telefon fastboot modunda bilgisayara bağlıyken dos üzerinden telefona uygulamanız gerekir. Eğer uygulamadıysanız rom başarılı bir şekilde yüklense dahi, sonrasında eski boot hala telefonunuzda yüklü olduğundan, sony ericsson yazısı gelir ve öylece kalır. Ama rom yükledikten sonra da bu boot işlemini yapabilirsiniz diye düşünüyorum, zira ben o şekilde de uygulamıştım ve başarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astronomer -- 14 Eylül 2013; 20:09:08 >

• 3,5 mm kulaklıklarda yenilik yapıldı, bazı kulaklıklar bazı cihazları görmüyor. Eşimin galaxy note 2'sine ait kulaklığı takınca Xperia tanımıyor. Ama Xperia'nın kulaklığını samsung görüyor ve çalıştırıyor.

• Merhaba arkadaşlar, bir senedir mini pro yu kullanıyorum. Şu an için şöyle bir sıkıntı var. Ekranda özellikle alt taraf dokunmatik tuşların olduğu bölümde ekran çıkacakmış gibi hissediliyor sanki ekran yapışmışta yapışkanı yıpranmış çıkacakmış gibi bir boşluk var ekran ile telefon arasında. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu acaba garanti kapsamına alırlar mı acaba size danışmak istedim.
  • Umarım cevap gelir...

Mini pro'dan memnunum memnun olmasına ama artık performans alamamaya başladım. Qwerty klavyesiz bi telefonla yapamam. Bana önerebileceğiniz en düşük çift çekirdek bi android varmı? Tabiki qwerty şart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadigrat

Umarım cevap gelir...

Mini pro'dan memnunum memnun olmasına ama artık performans alamamaya başladım. Qwerty klavyesiz bi telefonla yapamam. Bana önerebileceğiniz en düşük çift çekirdek bi android varmı? Tabiki qwerty şart..

Xperia pro ;-) diyeceğim de işlemcisi tek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Umarım cevap gelir...

Üstad Pro'yu düşündüm ama onda android 4 olmadığı için vazgeçtim. Zaten aralarında pek bi fark yok kamera dışında.
  • quote:

quote:

quote:

Umarım cevap gelir...

Üstad Pro'yu düşündüm ama onda android 4 olmadığı için vazgeçtim. Zaten aralarında pek bi fark yok kamera dışında.

404 vermemişlermi ona ?

• General Mobile Discovery'i inceleyin. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım cevap gelir...

404 vermemişlermi ona ?

Yok hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

General Mobile Discovery'i inceleyin. :)

Qwerty klavyeli bi telefon arıyorum.. Fiziksel klavyeli..
  • Yaklaşık 2 yıldır kullandığım xperia mini Telefonumu emekliye ayırıp s4 mini aldım. Sorunlar ve kullanımla ilgili yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Sony, Xperia Mini'nin yeni modelini çıkarır mı acaba?!?! İnternetteki satış platformlarına bakıyorum Xperia Mini ile en fazla 4-5 ilan var, herhalde fazla tutulmadı... 2 yıldır ben de Xperia Mini Pro kullanıcısıyım, bence oldukça kaliteli, kullanışlı ve şık bir telefon ve yeni modeli çıkarsa kesinlikle almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.