Şimdi Ara

Se Xperia Neo v mi ? Htc One V mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Se Xperia Neo V ve Htc One V arasında kaldım

Sony'nin resmi ics var kamerası hos kaliteli telefon

Htc direk android 4.0

sımdı ıkısını kıyaslarsak ram ve ıslemcı aynı

dahılı hafıza olarak one v 4 gb neo v son gelen guncellemeyle beraber 420mb

fiyat olarak 60 70 gibi bir farkla one v pahalı

sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

ilk android telefonum olucak yardımlar ıcın sagolun...

• 4 GB nin yanına sd kart takilabiliyor mu? Neo destekliyor sd kart kullanımını. Neo ya gelen ics telefonu surunduruyor fakat HTC sense 4 + ics gozlemlerime göre oldukça akıcı. Ha bir de HTC markası da iyidir. Neo satıştan kalktı galiba, hafıza sorunu olur derseniz Neo yok değil derseniz HTC.

Not: Xperia Neo V kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseye ragmen neo v cok cezbediyo beni

buyuk olasılıkla ındırım olursa alıcam
  • kamera hoşuna gidiyorsa ray al derim yok illa 2 telefondan birini alırım diyorsanda htc yi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breathe9

herseye ragmen neo v cok cezbediyo beni

buyuk olasılıkla ındırım olursa alıcam

Alabiliyorsan HTC al

• Hocam bütçeni arttırabiliyorsan One V al. Özellikleri aşağı yukarı aynı ama en basitinden daha yeni bir telefon, faydasını görürsün.

Neo V alırsan da pişman olmazsın.
  • En iyi tercih her yönden Ace 2 olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

En iyi tercih her yönden Ace 2 olur.

samsung hıc dusunmedım, dusunmuyorum da ama neden ace 2 dusundugunu soylersen sevınırım suana kadar sadece galaxy w baktım 1.4ghz ıslemcı ama onada ıcs gelmıyo
  • quote:

quote:

samsung hıc dusunmedım, dusunmuyorum da ama neden ace 2 dusundugunu soylersen sevınırım suana kadar sadece galaxy w baktım 1.4ghz ıslemcı ama onada ıcs gelmıyo

Ace 2'nin:Grafik işlemcisi, çift çekirdekli işlemcisi ve rami gibi detaylar şu ana kadar yazdığın telefonlardan önde.ICS o kadar önemli değil boşuna kafaya takma.
  • quote:

quote:

quote:

Ace 2'nin:Grafik işlemcisi, çift çekirdekli işlemcisi ve rami gibi detaylar şu ana kadar yazdığın telefonlardan önde.ICS o kadar önemli değil boşuna kafaya takma.

herseyın yanında bırde tasarıma bakmak lazım ama :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

herseyın yanında bırde tasarıma bakmak lazım ama :(

Ben tasarıma değil işleve bakarım ama tasarımı olan ama işlevi olmayan telefonada bir kuruş para vermem.

• Samsung telefonlar kadar sorun çıkartan bir telefon markası görmedim.
    Forumda bir arkadaşın yeni aldığı galaxy ace'ın camı durduk yere çatlamıştı,ben samsung wonder almıştım kuzenime ilk hediye olarak telefon evde simkart'ı ve hafıza kartını görmüyor rezil oldum çocuğa gittim değiştirdim onun yerine HTC one v aldım.
    Samsung sadece üst düzey telefonlarında kaliteyi yakalıyor S2,S3 ve galaxy note gibi,samsung televizyon,laptop vs alın ama telefon alırken 2 kere düşünün.
  • bence neo v.ics her telefonda güzel çalışmayabiliyor,beğenmezsen 2.3 e dönebilirsin.ayrıca tasarımı da daha hoş bence.arada çok bir fark yok.sırf htc diye daha fazla verme bence
  • Kasa kalitesi bakımından One V daha iyi ayrıca daha yeni bir telefon sonuçta. Neo V'ye artık JB gelirse hafızası yetmez diye düşünüyorum. Ancak güncelleme sizin için önemli değlse Neo V, Bravia Engine, xLoud gibi Sony'e özel teknolojilere sahip Lakin One V'deki Sense 4, Sony'nin timescape'inden daha şık ve kaliteli görünüyor. Bence biraz daha para verip One V alın.

Eğer yurtdışı imkanı varsa 350 dolara Galaxy Nexus alabilirsiniz şu anda official JB olan tek telefon ve project butter sayesinde cihaz resmen uçuyor.
  • yurtdışından telefon getir tavsiyem htc verecegin parayla üst düzel tel alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel+

yurtdışından telefon getir tavsiyem htc verecegin parayla üst düzel tel alabilirsin

yurtdışı olarak mesela hangi ülkeler ? dubai veya ingiltere'den olsa olur mu ? fiyat olarak baska nerden bulabılırım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel+

yurtdışından telefon getir tavsiyem htc verecegin parayla üst düzel tel alabilirsin

yurtdışı olarak mesela hangi ülkeler ? dubai veya ingiltere'den olsa olur mu ? fiyat olarak baska nerden bulabılırım ?

paralel ithalat var onlar çok farketdiyor mesela 800 e Arc S bulman mümkün ama garantisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Samsung telefonlar kadar sorun çıkartan bir telefon markası görmedim.
    Forumda bir arkadaşın yeni aldığı galaxy ace'ın camı durduk yere çatlamıştı,ben samsung wonder almıştım kuzenime ilk hediye olarak telefon evde simkart'ı ve hafıza kartını görmüyor rezil oldum çocuğa gittim değiştirdim onun yerine HTC one v aldım.
    Samsung sadece üst düzey telefonlarında kaliteyi yakalıyor S2,S3 ve galaxy note gibi,samsung televizyon,laptop vs alın ama telefon alırken 2 kere düşünün.

Samsung ace,galaksy s, galaksy s2, galaksy note bunlari kullandim s2 ve note halen kullaniyorum saglam ve sorunsuz kulaniyorum benim icinde samsung birinci sirada gelir.elektronik kismet isidir biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.