Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: med000

quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

quote:

quote:

quote:

Yok almadım onuda beğenmedim zaten ;) gerek yok normal kılıf aldım

önlü arkalı mı koruyor ki aqa senin aldığın kılıf

Bir telefoncuda tesadüf uyan bir yumuşak deri kılıf buldum hoparlöre denk gelen yeri usturayla kestim işlem tamam

Yurdum insanı :) şaka yaptım tabiki güzel fikir aqa :p

Linkteki o sacma kılıfı hayatta almam ve telefonculara da xperia mini pro olmadığını anlatmaya çalışmaktan sıkıldım bu yolu buldum ve memnunum yurdumun insanıyım... ;)

Tamam hocam yaa . Kırıldıysanız çok özür dilerim Elhamdulillah Müslümanız Ve Türk Oğlu Türküz, Bu kutsal vatanımızın insanıyız ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok almadım onuda beğenmedim zaten ;) gerek yok normal kılıf aldım

önlü arkalı mı koruyor ki aqa senin aldığın kılıf

Bir telefoncuda tesadüf uyan bir yumuşak deri kılıf buldum hoparlöre denk gelen yeri usturayla kestim işlem tamam

Yurdum insanı :) şaka yaptım tabiki güzel fikir aqa :p

Linkteki o sacma kılıfı hayatta almam ve telefonculara da xperia mini pro olmadığını anlatmaya çalışmaktan sıkıldım bu yolu buldum ve memnunum yurdumun insanıyım... ;)

Tamam hocam yaa . Kırıldıysanız çok özür dilerim Elhamdulillah Müslümanız Ve Türk Oğlu Türküz, Bu kutsal vatanımızın insanıyız ...

Hem Müslüman hem Türk olan kimseyi kolay kolay kırmaz zaten kardeşim önemli degil sorun yok. Ben telefonu alırken kendi çabamla araştırdım kimse detay vermedi bende bari aldım alacak olanlara yardım olsun dedim üye oldum Inş. faydam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med000 -- 25 Şubat 2012; 3:10:29 >

• gençler bu arada telefonun bataryası çok iyi gidiyor' çok güçlü.batarya kötü diyenlerin daha önceden işletim sistemli telefon kullanmadığını varsayyorum:)

ama androidle ilgili bi sorunumuz var. advanced task manager yuklerseniz göreceksiniz ki birçok uygukama arka planda kendi kendine açılıyor.açık kalıyor.ram sıkışıyor tel kasior...bunun bi çaresini bulmak lazım.root yapıp sorunlu programları disable edebiliriz ya da kökten kaldirabiliriz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 25 Şubat 2012; 4:20:34 >
  • Bu telefona göre sticker nerden bulacaz ekranına

• quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

gençler bu arada telefonun bataryası çok iyi gidiyor' çok güçlü.batarya kötü diyenlerin daha önceden işletim sistemli telefon kullanmadığını varsayyorum:)

ama androidle ilgili bi sorunumuz var. advanced task manager yuklerseniz göreceksiniz ki birçok uygukama arka planda kendi kendine açılıyor.açık kalıyor.ram sıkışıyor tel kasior...bunun bi çaresini bulmak lazım.root yapıp sorunlu programları disable edebiliriz ya da kökten kaldirabiliriz??

Root yapıp, App Quarantine yüklerseniz istemediğiniz programları engelleyebilirsiniz.
    Baktınız bi sorun çıktı, karantinadan alıp eski halinde yine kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ben ne var ne yok kaldırdım Şu 3 boyutlu kamera, Vodafone Sim Servis bilmemnesi, Update Center, Veri Görüntüleme, Tasarruf modu vs. hepsi karantinada duruyor şu an. Engelleyince programların ana menüdeki ikonları da gidiyor. 4 sayfa olan menü iki sayfaya düştü.

Tavsiye ederim yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

Bu telefona göre sticker nerden bulacaz ekranına

http://www.mobilcadde.com/sony-ericsson-xperia-pro-ekran-koruyucu-film-3397

http://www.ebay.com/itm/300631435626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

@med0000 Hayırlı olsun telefon, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 25 Şubat 2012; 11:52:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

Bu telefona göre sticker nerden bulacaz ekranına

http://www.mobilcadde.com/sony-ericsson-xperia-pro-ekran-koruyucu-film-3397

http://www.ebay.com/itm/300631435626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

@med0000 Hayırlı olsun telefon, güle güle kullanın.

Sağol teşekkür ederim

• quote:

gençler bu arada telefonun bataryası çok iyi gidiyor' çok güçlü.batarya kötü diyenlerin daha önceden işletim sistemli telefon kullanmadığını varsayyorum:)

Android sistemi güncelleme çıkardıkça bu sorun bence ortadan kalkar
  • Arkadaşlar SONY Müşteri Temsilcisi İle Telefonda Görüştüm . Ürünün Siyah Olanı Yurtdışında Daha Fazla Satıldığından O Yüzden TÜRKİYEDE Siyahı Dağıtılmış . Sony Bu Ürünün Siyahını Daha Fazla Üretmiş . Ama YAZdan Önce Diğer Renkleri De Az Miktarda Gelirmiş . Ayrıca SONY, Ericsson İle Yakın Zamanda Ayrılacakmış, Ve Bu Telefonda SONY ERİCSSON'UN En İyi Telefonu Seçilme İhtimali Yüksekmiş . Ayrıca ANDROİD İşini Sordum . En Az 10Küsür Yıl Güncelleme Gelecekmiş Sony Tarafından Bu Akıllı Telefona Ve Telefonlara .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 25 Şubat 2012; 15:19:54 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar SONY Müşteri Temsilcisi İle Telefonda Görüştüm . Ürünün Siyah Olanı Yurtdışında Daha Fazla Satıldığından O Yüzden TÜRKİYEDE Siyahı Dağıtılmış . Sony Bu Ürünün Siyahını Daha Fazla Üretmiş . Ama YAZdan Önce Diğer Renkleri De Az Miktarda Gelirmiş . Ayrıca SONY, Ericsson İle Yakın Zamanda Ayrılacakmış, Ve Bu Telefonda SONY ERİCSSON'UN En İyi Telefonu Seçilme İhtimali Yüksekmiş . Ayrıca ANDROİD İşini Sordum . En Az 10Küsür Yıl Güncelleme Gelecekmiş Sony Tarafından Bu Akıllı Telefona Ve Telefonlara .

Pro'ya gelene kadar tasarım harikası Arc var, bence o iş biraz zor.

Bu işler tasarımla ilgili değil ki işletim sistemiyle ilgili ANDROİD ...

• quote:

quote:

Bu işler tasarımla ilgili değil ki işletim sistemiyle ilgili ANDROİD ...

Pro Android de Arc başka bi işletim sistemine mi sahip?

Sen kimle konuştun bilmiyorum ama adam temiz sallamış. Yok 10 sene yazılım desteği, yok en iyi telefon seçilecek...

Ayrıca Sony ile Ericsson yollarını ayırdı zaten, Sony Xperia S-U gibi telefonlara bi bak istiyorsan.

quote:

tamam bu çok iyi oldu sağol.şu .62'ye root çıksın kuracağım..

Beklemene gerek yok aslında, versiyon düşürüp yapabilirsin root. Sen bilirsin yine de.

Hocam Ben ne diyorum sen ne diyorsun . PRO android sistemine sahip değil mi ? adamda android sistemi güncellemesi 10 sene sürer en az dedi. Sony ericsson güncellemesi demek istemedi . Ayrıca sony ile ericsson yollarını tamamen ayırmadı . Aralarında ki anlaşma tam bitmiş değil . Senin verdiğin örnekte Sony kendine has telefon çıkarmış ama daha doğru dürüst duyulmadı bile .

• telefon tasarım olarak belki en iyi olmaya bilir ama model olarak gerçekten iyi klavyeli sevenler için bence en cekici model şuan...
  • quote:

@ystipi

Söylediklerinin neresinden tutsam elimde kalıyor o yüzden bişey demiyorum.

Öyle olsun hocam . Siz haklısınız tamam ...

• Tamam kusura bakmayın.

@ystipi
    Şunu söyliyim, ben orda Arc var derken, en iyi seçilecek telefon için demiştim. Sen güncelleme için anladın galiba. Neyse sıkıntı yok, özür dilerim yanlış bişey söylediysem.

O rubber kılıf kullanışlı oluyor baya. Benimkinde sadece klavyeyi açarken küçük bi yerde takılıyor az bişey. Üründen kaynaklı olsa gerek, sizin ki düzgün gelir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 26 Şubat 2012; 0:34:27 >
  • quote:

Tamam kusura bakmayın.

@ystipi
    Şunu söyliyim, ben orda Arc var derken, en iyi seçilecek telefon için demiştim. Sen güncelleme için anladın galiba. Neyse sıkıntı yok, özür dilerim yanlış bişey söylediysem.

O rubber kılıf kullanışlı oluyor baya. Benimkinde sadece klavyeyi açarken küçük bi yerde takılıyor az bişey. Üründen kaynaklı olsa gerek, sizin ki düzgün gelir inş.

Estf. Hocam ... Peki Amerikadan O Kılıf Kaç Günde Gelir EN AZ Hocam Sizce ?

• quote:

quote:

Tamam kusura bakmayın.

@ystipi

Estf. Hocam ... Peki Amerikadan O Kılıf Kaç Günde Gelir EN AZ Hocam Sizce ?

15 günde gelmişti

• bu sadece arka tarafı kaplayan kılıfı alanlar fotograf koyabilirler mi, nasıl duruyor telefonda gormek istiyorum da. bir de çıkmıyor mu, tutarken telefon kayıp yere dusmesin mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitapkitapkitap

bu sadece arka tarafı kaplayan kılıfı alanlar fotograf koyabilirler mi, nasıl duruyor telefonda gormek istiyorum da. bir de çıkmıyor mu, tutarken telefon kayıp yere dusmesin mi.

Yok çıkma gibi bişey olmaz, gayet sağlam tutuyor telefonu.

Fotoğrafı en kısa zamanda eklicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kitapkitapkitap

bu sadece arka tarafı kaplayan kılıfı alanlar fotograf koyabilirler mi, nasıl duruyor telefonda gormek istiyorum da. bir de çıkmıyor mu, tutarken telefon kayıp yere dusmesin mi.

Yok çıkma gibi bişey olmaz, gayet sağlam tutuyor telefonu.

Fotoğrafı en kısa zamanda eklicem.

Fotoğraflar Merakla Bekleniyor Hocam ...
  • fiyat en düşük 1150-1250(vatan da) ye çıkmış ama geri düşer gibi geliyo bi iki hafta içinde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.