Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: med000

fiyat en düşük 1150-1250(vatan da) ye çıkmış ama geri düşer gibi geliyo bi iki hafta içinde

Evet Hocam Yaa 1.150 TL Diyor Şok Oldum Tamda Almaya Niyetlenmiştim . Önümüzde Ki Haftasonu İndirim Olur Mu Ki :( Tamda Parayı Denkleştiriyordum 950 TL :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

quote:

fiyat en düşük 1150-1250(vatan da) ye çıkmış ama geri düşer gibi geliyo bi iki hafta içinde

Evet Hocam Yaa 1.150 TL Diyor Şok Oldum Tamda Almaya Niyetlenmiştim . Önümüzde Ki Haftasonu İndirim Olur Mu Ki :( Tamda Parayı Denkleştiriyordum 950 TL :(

Şimdiye kadar öyle oldu inş. olur birde sevgililer gününde 879 olmuştu onu bende kaçırmıştım diğer firmalar indirmedi pek ondan mıdır nedir bu yükseliş

• quote:

quote:

quote:

Şimdiye kadar öyle oldu inş. olur birde sevgililer gününde 879 olmuştu onu bende kaçırmıştım diğer firmalar indirmedi pek ondan mıdır nedir bu yükseliş

İnş olur yaaa off olmazsa nasıl alacağım ben bunu :( internet üzerinden almak istemiyorum başka sitelerde ne kadar ucuz olsada ... elden görerek almak istiyorum ...

• gençler bi şey soracam.bu telefonda galiba touch focus dediğimiz olay yok.yani fotoğraf çekerken ekranın bastığımız yerine değil de her zaman ortasına odakliyor gibi.ben mi yanlış düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

gençler bi şey soracam.bu telefonda galiba touch focus dediğimiz olay yok.yani fotoğraf çekerken ekranın bastığımız yerine değil de her zaman ortasına odakliyor gibi.ben mi yanlış düşünüyorum?

ben var diye biliyorum
  • quote:

gençler bi şey soracam.bu telefonda galiba touch focus dediğimiz olay yok.yani fotoğraf çekerken ekranın bastığımız yerine değil de her zaman ortasına odakliyor gibi.ben mi yanlış düşünüyorum?

Ayarları kurcalayın olması lazım. Yani ben bi keresinde yapmıştım, şimdi hatırlamıyorum tam nerede olduğunu, odaklamak istediğiniz yere dokunun diye bir şey çıkmıştı. Telefon yanımda değil şu an bakamıyorum. Eve geçince bakarım sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Ayarları kurcalayın olması lazım. Yani ben bi keresinde yapmıştım, şimdi hatırlamıyorum tam nerede olduğunu, odaklamak istediğiniz yere dokunun diye bir şey çıkmıştı. Telefon yanımda değil şu an bakamıyorum. Eve geçince bakarım sizin için.

evet sahne modunu normal yapınca çıktı o ayar.ama bence otomatik sahne modu daha iyi neyse.sağolun.

bu arada mobilcaddeden kılıf geldi.çok kaliteliymis.wireless çekimini etkilemiyor.tutuş daha iyi artık ve de ısınma ve terletme sorunu yapmıyor.yalnız tek sorunu sizin de bahsettiğiniz gibi kizagi açarken sağ üst kısımdaki bi cikintiya surtuyor.hafif yontabilsem geçer belki.neyse kızak mekanizması zamanla zarar görmezse benim için çok da sorun değil.bence başarılı bir ürün olmuş.

• evet az önceki mesajdan sonra kılıfı bicakla hafif yonttum ve sorun ortadan kalktı.;-)
  • Arkadaşlar MÜJDE . Vatan Computer Fiyatı Tekrardan 950ye İndirdi . Hafta Sonu Alıyorum Telefonu ALLAHIN İZNİ İLE ...

• quote:

Arkadaşlar MÜJDE . Vatan Computer Fiyatı Tekrardan 950ye İndirdi . Hafta Sonu Alıyorum Telefonu ALLAHIN İZNİ İLE ...
    @ystipi
    Hadi hayırlı olsun şimdiden.

@deloyloy

Bende deniyim onu

Mümkünse fotoğraf ekleyebilir misin soran arkadaşlar için, ben ikidir internet kafeden giriyorum internete, atamadım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 28 Şubat 2012; 12:02:56 >
  • quote:

@ystipi

@deloyloy

Bende deniyim onu

Mümkünse fotoğraf ekleyebilir misin soran arkadaşlar için, ben ikidir internet kafeden giriyorum internete, atamadım o yüzden.

Sağol . resim bekliyoruz :p
  • quote:

@ystipi

@deloyloy

Bende deniyim onu

gençler aklıma gelmeliydi resim koymak.birazdan yurda gidip ekleyecegm.

bu arada bi se soracam şimdi bu telefon 854x480 ya.normal oyun yukledim bir iki tane raging thunder ve ibasket.ve galiba o oyunlar 800x480 olduğu için sündürüyor ekrana o yüzden bulanık gibi duruyordu sanki.böyle bir durum var mi yoksa yanlış mi düşünüyorum?

• quote:

son resimde yontulması gereken yer ve yontulmuş hali var.resimler silinmez inşallah.bu imageshack premium mu istiyor napıyosa artık...

hocam çok güzel görünüyor ya . Siyah karizma ama toz gösteriyor diyorlar . Ama bende mecbur siyah alacağım umarım pişman olmam

• quote:

quote:

son resimde yontulması gereken yer ve yontulmuş hali var.resimler silinmez inşallah.bu imageshack premium mu istiyor napıyosa artık...

hocam çok güzel görünüyor ya . Siyah karizma ama toz gösteriyor diyorlar . Ama bende mecbur siyah alacağım umarım pişman olmam

ben özellikle siyah aldım,yani beyaz olsa da almazdım.beyaz basit duruyor bence.ayrıca gece ortamında siyahın parlaması süper oluyor eski telefonumdan esinlenerek aldım(5320). ayrıca mat ekran koruyucu alırsanız bendeki gibi parnak izi sorunu da olmaz...pişman olacağınızı sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 29 Şubat 2012; 16:21:07 >
  • quote:

quote:

quote:

ben özellikle siyah aldım,yani beyaz olsa da almazdım.beyaz basit duruyor bence.ayrıca gece ortamında siyahın parlaması süper oluyor eski telefonumdan esinlenerek aldım(5320). ayrıca mat ekran koruyucu alırsanız bendeki gibi parnak izi sorunu da olmaz...pişman olacağınızı sanmam.

anladım hocam . Mat ekran koruyucu mu yoksa normal ekran koruyucu mu alayım hocam ? Deneyiminiz vardır bilgi verir misiniz hocam

• @ystipi

ben aklımda hep mat olanı almak vardı ve aldım.ama diğer kişilerin görüşlerini bilemem.Yine de :

+telefonun ekranı dik bakmayınca kötü renkler veriyor bu bi gerçek.Ama mat koruyucu gözle görülür bi iyileştirme yapıyor.
    +gündüz parlama sorunu yok.
    +bence en önemlisi parmak hareketleri çok daha "smooth" yapabiliyorsunuz. diğer ekran koruyucularda parmağınız daha cok sürtünme katsayısına maruz kalıyor.

-ekrandan gelen ışıktan çok az bi miktar kırpıyor.

Ama hangi tip koruyucuya karar verirseniz verin, 3 tanesi 5 liralardan falan almayın. kalite fark ediyor. ayrıca o ekran elinizin altında olacak sürekli. paraya kıymak gerek. ben 3 tanesi 20 liraya gittigidiyordan aldım ücretsiz kargo. tavsiye ederim...
  • quote:

@ystipi

ben aklımda hep mat olanı almak vardı ve aldım.ama diğer kişilerin görüşlerini bilemem.Yine de :

+telefonun ekranı dik bakmayınca kötü renkler veriyor bu bi gerçek.Ama mat koruyucu gözle görülür bi iyileştirme yapıyor.
    +gündüz parlama sorunu yok.
    +bence en önemlisi parmak hareketleri çok daha "smooth" yapabiliyorsunuz. diğer ekran koruyucularda parmağınız daha cok sürtünme katsayısına maruz kalıyor.

-ekrandan gelen ışıktan çok az bi miktar kırpıyor.

Ama hangi tip koruyucuya karar verirseniz verin, 3 tanesi 5 liralardan falan almayın. kalite fark ediyor. ayrıca o ekran elinizin altında olacak sürekli. paraya kıymak gerek. ben 3 tanesi 20 liraya gittigidiyordan aldım ücretsiz kargo. tavsiye ederim...

Tamam hocam bende mat alacağım büyük ihtamal . Ayrıca resimlerinizde hiç ekran koruyucu olduğu belli bile olmuyor çok güzel

• Peki mat ekran koruyucu ön kamerayı etkilemez mi netlik açısından

• quote:

Peki mat ekran koruyucu ön kamerayı etkilemez mi netlik açısından

Onu bilmiyorum hocam . deloyloy'a sormak gerek ...

• quote:

quote:

Peki mat ekran koruyucu ön kamerayı etkilemez mi netlik açısından

Onu bilmiyorum hocam . deloyloy'a sormak gerek ...

hocam ekran koruyucunun kameraya denk gelen kısmı yuvarlak sekilde kesik oluyor.ama bunu söylediğiniz iyi oldu benim ggden aldığım koruyucu ters yapılmış.şu anda on kamera bulanık çekiyor.kendim bi yöntem bulacam artık ona da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 28 Şubat 2012; 23:16:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.