Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Sd karta atılamayan uygulamalara sinir oluyorum facebook 38 mb yer kaplıyor silinemeyen uygulamalarda cabası,hayvan gibi hafıza kartı aldık ama bunları yapamadıktan sonra ne işe yarar.

Root lucaksın başka yolu yok

Onuda ben bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia ray kullananlara bir sorum var.galaxy ace mi xperia ray mi.xperia nın kafamı karıştıran tarafı az yerde satılıyor artık ve sony ericsson adını kaldırdı.tercihiniz ve sebepleri nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samettmz5

xperia ray kullananlara bir sorum var.galaxy ace mi xperia ray mi.xperia nın kafamı karıştıran tarafı az yerde satılıyor artık ve sony ericsson adını kaldırdı.tercihiniz ve sebepleri nedir

Eğer ace 2 almıyacaksan xperia ray derim.ace ve ray yarışamaz ama ace 2 nin işlemcisi güçlü ve daha yeni bir telefon.sonyericssonun artık olmadığı seni yanıltmasın ics almış bir telefon.aynı tarihlerde çıkan samsungun modelleri ics alamadı

• Kimse yokmu yav

• quote:

Kimse yokmu yav

444xperiaray destek hattı. Buyrun sorunuz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Kimse yokmu yav

444xperiaray destek hattı. Buyrun sorunuz nedir

Estağfurullah,ben öylesine merak ettim kaç gün birşey yazılmayınca

• Beyler rayda bir sorunum var. Faceden video izlerken operadan mı acsin media playerden mi acsın diye seçenek çıkıyordu. Operadan dediğimde videoyu indiriyordu. Bi ara otomatik ac dedim şimdi direk acıyor. Video indiremiyorum. Bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: kebu

öncelikle yardımcı olan herkese selamlar..
    forumun fazla teknik bilgim olmadığı için okuyucu olarak takipçisiyim. hemen her konuda bana çok yardımı olduğu için ayrıca teşekkürler..
    yeni bir telefon ihtiyacım var ve fiyat olarak da çok fazla bir bütçem yok.. yine forum aracılığı ile f/p olarak 2 cihaz arasında kaldım.

1- nokia 603 500-550 civarında
    2- experia ray şu an 650 civarında

işlemcileri 2 cihazında farklı fakat forumda 2 cihaz için de çok olumlu şeyler okudum. sizce hangisini tercih etmeliyim.
    ilginize şimdiden teşekkürler..

Kesinlikle Xperia Ray. Nedenleri ise:

-Daha yüksek çözünürlük
    -Daha iyi bir kamera (603'te oto fokus bile yok)
    -Daha yüksek bir işlemci (603 4 yıllık bir işlemci mimarisi taşıyor, 1 ghz olduğuna aldanmayın)
    -Açık kaynak olan Android
    -Envai çeşit yazılım

ilginiz için tekrar teşekkürler..
    bir de motorola atrix için yorumunuzu istesem. şu an oda eryon ve hb de 660 tl civarında.
    ayrıca xperia ray de şu an piyasada yok olanlar da paralel ithalat gibi..
    atrix forumlarını da gezdim fakat çelişkili yorumlar mevcut.. özellikleri çok olan bir cihaz. ve gerçekten kafa karıştırıyor..

• quote:

quote:

quote:

öncelikle yardımcı olan herkese selamlar..
    forumun fazla teknik bilgim olmadığı için okuyucu olarak takipçisiyim. hemen her konuda bana çok yardımı olduğu için ayrıca teşekkürler..
    yeni bir telefon ihtiyacım var ve fiyat olarak da çok fazla bir bütçem yok.. yine forum aracılığı ile f/p olarak 2 cihaz arasında kaldım.

1- nokia 603 500-550 civarında
    2- experia ray şu an 650 civarında

işlemcileri 2 cihazında farklı fakat forumda 2 cihaz için de çok olumlu şeyler okudum. sizce hangisini tercih etmeliyim.
    ilginize şimdiden teşekkürler..

Kesinlikle Xperia Ray. Nedenleri ise:

-Daha yüksek çözünürlük
    -Daha iyi bir kamera (603'te oto fokus bile yok)
    -Daha yüksek bir işlemci (603 4 yıllık bir işlemci mimarisi taşıyor, 1 ghz olduğuna aldanmayın)
    -Açık kaynak olan Android
    -Envai çeşit yazılım

ilginiz için tekrar teşekkürler..
    bir de motorola atrix için yorumunuzu istesem. şu an oda eryon ve hb de 660 tl civarında.
    ayrıca xperia ray de şu an piyasada yok olanlar da paralel ithalat gibi..
    atrix forumlarını da gezdim fakat çelişkili yorumlar mevcut.. özellikleri çok olan bir cihaz. ve gerçekten kafa karıştırıyor..

Atrix, Ray'e gore cok daha iyi bir cihaz. Ancak simdi satilan urunlerde hata oldugunu soyleyenler var. Biraz sans isi Atrix. Ancak simdiki dusuncelerim olsaydi ben de atrix alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Beyler rayda bir sorunum var. Faceden video izlerken operadan mı acsin media playerden mi acsın diye seçenek çıkıyordu. Operadan dediğimde videoyu indiriyordu. Bi ara otomatik ac dedim şimdi direk acıyor. Video indiremiyorum. Bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim.

eğer yapmak istediğin varsayılan olmasını iptal etmekse,ayarlar-uygulamalardan varsayılani iptal etmek istediğin uygulamaya gir varsayılanlari temizle dediğinde sorun çözülür.

Arkadaşlar benim de bazı sorularım olacak,gingerbread kullanıyorum.
    Menüyü aşağı yukarı kayar şekilde yapmak mümkün mü?
    Menü içinde klasör açmak oluyor mu launcher uygulaması kullanmadan

Ana ekrana sayfa eklemek,yine launcher kullanmadan mümkün mü? Tarayıcıdan,google playden vb çıkış tuşu olmayan uygulamalardan çıkarken geri tuşuyla mı çıkmalı yoksa ana sayfa tuşuyla çıktığımızda da olur mu?
    ICS yükleyen arkadaşların da görüşlerini merak ediyorum

• Yeni güncelleme geliyor (4.1.B.1.13)

• Hadi ya haber nerden

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Yeni güncelleme geliyor (4.1.B.1.13)

daha bana 4.0.4 gelmedi yaa :S
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

xperia ray kullananların mesajlarını okuduğumda hepimizin az hacme sahip küçük bir telefonda büyük işlevler isteyerek ve şık görünümlü bilinçli bir tercih yaptığımızı anlıyorum. bu beni de çok mutlu ediyo :)

elimde küçücük şık bir şey var ve her haltı yapabiliyorum.iyinin iyisi her zaman vardır tabiki fakat bu paraya bu bence çok iyi.

bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlara;

• geçen bir arkadaşımızın s3'ünü güncelledik çok iyi oldu bu home tuşuna basılı tutup bir anda bütün arkaplan uygulamalarını kapatma düğmesi koymuşlar. bu da sanırım 4.2 güncellemesinden alıyor. bu güncelleme ray'lara gelmeyecek mi? gelmeyecekse biz bunu manuel yapamazmıyız? zira ben şu an ki sürümden çok memnunum. 4.0.4 - 4.1.B.0.587
    • uygulamalarda gelişiyor bildiğiniz gibi, telefon hafızası da bu telefonlarda hep sıkıntı olmuştur. ve bazı uygulamalar ram'i neredeyse sömürüyor. biz bu telefonu daha hızlı nasıl kullanabiliriz. root atmakmı gerek? peki en basit haliyle garanti olacak şekilde superuser nasıl yaparız?
    • bu bir sorudan ziyade teşekkür içerir. burada sorunlara cevap veren herkese teşekkür ederim kendi adıma. çok işimize yarıyor.

• quote:

Hadi ya haber nerden

Xda'da gördüm konusunu...

• benim bir sorunum var raycılar, Karttan fotoğrafları yada müzikleri silince, telefonda hala isimleri gözüküyor, yeni atttıklarımda görünmeyebiliyor, mesela resim çekiyorum ilk önce sildiğim resimler gözüküyor sonra yenisi. böyle bir sorunla karşılaşan veya çözen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesimay

benim bir sorunum var raycılar, Karttan fotoğrafları yada müzikleri silince, telefonda hala isimleri gözüküyor, yeni atttıklarımda görünmeyebiliyor, mesela resim çekiyorum ilk önce sildiğim resimler gözüküyor sonra yenisi. böyle bir sorunla karşılaşan veya çözen var mı ?

Anladığım kadarı ile önizleme resimleri kalmış, bilgisayara depolama modunda bağlayıp silebilirsiniz hocam.
  • quote:

quote:

benim bir sorunum var raycılar, Karttan fotoğrafları yada müzikleri silince, telefonda hala isimleri gözüküyor, yeni atttıklarımda görünmeyebiliyor, mesela resim çekiyorum ilk önce sildiğim resimler gözüküyor sonra yenisi. böyle bir sorunla karşılaşan veya çözen var mı ?

Anladığım kadarı ile önizleme resimleri kalmış, bilgisayara depolama modunda bağlayıp silebilirsiniz hocam.

sadece resimde değil müziktede oluyor, kablosu ile bağlanıyorum bilgisayara.
  • quote:

quote:

quote:

sadece resimde değil müziktede oluyor, kablosu ile bağlanıyorum bilgisayara.

Kütüphaneyi yenile gibi bir özellik varsa standart oynatıcıda deneyin hocam. Ya da müzik çalardan dosyayı silmek yerine dosya yöneticisi ile silmeyi deneyin bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 12 Aralık 2012; 16:33:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

var kardeşim var aynı sorun bende de var ve bu sorunların hepsi güncellemelerden sonra olustu bi arkadasın da dediği gibi inş adam gibi bi güncelleme gelirde severek aldığım telimi kullanmaya devam ederım..
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.