Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candanemre

quote:

Orijinalden alıntı: cesimay

benim bir sorunum var raycılar, Karttan fotoğrafları yada müzikleri silince, telefonda hala isimleri gözüküyor, yeni atttıklarımda görünmeyebiliyor, mesela resim çekiyorum ilk önce sildiğim resimler gözüküyor sonra yenisi. böyle bir sorunla karşılaşan veya çözen var mı ?

var kardeşim var aynı sorun bende de var ve bu sorunların hepsi güncellemelerden sonra olustu bi arkadasın da dediği gibi inş adam gibi bi güncelleme gelirde severek aldığım telimi kullanmaya devam ederım..

bende 4.0.4 iyi çalışıyor bir memnuniyetsizliğim yok, doğrusu daha hiç program vs kurmadım telefona. ama bu olay moral bozucu,

• Arkadaşlar telefonum 4.0.3 şuanda. 4.0.4 güncellemesi yapmak istiyorum ama telefonunuz güncel diyor. pc companion da denedim sony update service de denedim ikisinde de aynı cevabı aldım. ne yapmam gerekiyor 4.0.4 yüklemek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakavuz

Arkadaşlar telefonum 4.0.3 şuanda. 4.0.4 güncellemesi yapmak istiyorum ama telefonunuz güncel diyor. pc companion da denedim sony update service de denedim ikisinde de aynı cevabı aldım. ne yapmam gerekiyor 4.0.4 yüklemek için ?

update service programıyla yükleyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

quote:

Arkadaşlar telefonum 4.0.3 şuanda. 4.0.4 güncellemesi yapmak istiyorum ama telefonunuz güncel diyor. pc companion da denedim sony update service de denedim ikisinde de aynı cevabı aldım. ne yapmam gerekiyor 4.0.4 yüklemek için ?

Arkadaşım mesajımda yazmıştım dikkat etmemişsin sanırım ona ben update service programını denedim yine bir netice alamadım olmuyor yani yüklemiyor. telefonunuz güncel diyor o programda. acaba turkcell den almanın gercekten bir etkisi oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım mesajımda yazmıştım dikkat etmemişsin sanırım ona ben update service programını denedim yine bir netice alamadım olmuyor yani yüklemiyor. telefonunuz güncel diyor o programda. acaba turkcell den almanın gercekten bir etkisi oluyor mu ?

4 0 4 yapmanız birşey değiştirmez ikiside aynı. Kafanızı takmayın sl numarasına göre derleme değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ats100

quote:

quote:

quote:

4 0 4 yapmanız birşey değiştirmez ikiside aynı. Kafanızı takmayın sl numarasına göre derleme değişiyor.

Ama forumlarda okudğum kadarıyla telefonun hızı bihayli artırıyormuş açıkcası merakettim. peki ben ne yapıcam güncelleme için beklemem mi gerikyor anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: samettmz5

xperia ray kullananlara bir sorum var.galaxy ace mi xperia ray mi.xperia nın kafamı karıştıran tarafı az yerde satılıyor artık ve sony ericsson adını kaldırdı.tercihiniz ve sebepleri nedir

pardon da galaxy ace telefon mu ya xperia ray in yanında? bi kere ace'in malzeme kalitesi çok çok kötü. alıp inceledim telefon cidden berbat. yanındaki krom grisi kaplama zamanla atıyor kamerası pek iyi değil ekran piksel yoğunluğu galaxy gio dan bile düşük(165 ppi, ray'in ekran piksel yoğunluğu 297 ppi) ray'in işlemcisi 1 GHz, ace'in 800 MHz, ray'in ekran çözünürlüğü 480*854 piksel ace'in 320*480 ray'in HD video kaydı var ace'in yok. ray'in tam flash desteği var, ace'in yok. ray'in dahili hafızası ace'den daha yüksek ve en önemlisi ray android 4.0.x güncellemesi aldı ace hiç alamayacak. yani ray ile ace'i kıyaslamak audi a6 ile opel astrayı kıyaslamak gibidir. mantığı olan hiç bir insan ace'i ray'e tercih etmez. böyle boktan bi tercih olmaz çünkü.

neyse son olarak kıyaslamanın olduğu sayfaya yönlendireyim sizi;

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-ray-vs-Samsung-Galaxy-Ace-S5830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edifice -- 17 Aralık 2012; 19:44:43 >

• xperia arc s ile takas düşünen arkadaşlar pm atabilirler.
  • 4.0.3 den 4.0.4 e güncelleme yapamıyorum. Telefonunuz güncel diyor. Tüm programları denedim olmuyor. Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: edifice

quote:

Orijinalden alıntı: samettmz5

xperia ray kullananlara bir sorum var.galaxy ace mi xperia ray mi.xperia nın kafamı karıştıran tarafı az yerde satılıyor artık ve sony ericsson adını kaldırdı.tercihiniz ve sebepleri nedir

pardon da galaxy ace telefon mu ya xperia ray in yanında? bi kere ace'in malzeme kalitesi çok çok kötü. alıp inceledim telefon cidden berbat. yanındaki krom grisi kaplama zamanla atıyor kamerası pek iyi değil ekran piksel yoğunluğu galaxy gio dan bile düşük(165 ppi, ray'in ekran çözünürlüğü 297 ppi) ray'in işlemcisi 1 GHz, ace'in 800 MHz, ray'in ekran çözünürlüğü 480*854 piksel ace'in 320*480 ray'in HD video kaydı var ace'in yok. ray'in tam flash desteği var, ace'in yok. ray'in dahili hafızası ace'den daha yüksek ve en önemlisi ray android 4.0.x güncellemesi aldı ace hiç alamayacak. yani ray ile ace'i kıyaslamak audi a6 ile opel astrayı kıyaslamak gibidir. mantığı olan hiç bir insan ace'i ray'e tercih etmez. böyle boktan bi tercih olmaz çünkü.

neyse son olarak kıyaslamanın olduğu sayfaya yönlendireyim sizi;

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-ray-vs-Samsung-Galaxy-Ace-S5830

Tabiki ace ve ray kıyaslanamaz,aynı siklet değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.0.3 den 4.0.4 e güncelleme yapamıyorum. Telefonunuz güncel diyor. Tüm programları denedim olmuyor. Yardım lütfen
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ray için İCS hala stabil değil mi? Custom rom kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Yani yüklemeye gerek var mı? Telefonu yeni kullanmaya başladım, güncelleyip mi kullansam? Ne önerirsiniz?
  • tüm 2011 xperialara 1-2 ay içinde güncelleme verilecek güncelleme ıcs sürümü için performans güncellemesi
  • Arkadaşlar şu an aranızda "ray'a vereceğim paraya şu da alınabilirmiş aslında" dediğiniz bir model var mı?
    Benim gönlümde xperia ray var ancak emin olamıyorum. Artix donanımsal olarak daha iyi gibi ama Motorola markasına ısınamıyorum...
    Başka seçenekler var mı yoksa bu fiyata en iyi seçenek Ray mı?
  • Dostlar kulaklığım bozuldu, orjinal kulaklığı nerden bulabilirim bileniniz var mı? Ya da önerdiğiniz herhangi bir kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Arkadaşlar şu an aranızda "ray'a vereceğim paraya şu da alınabilirmiş aslında" dediğiniz bir model var mı?
    Benim gönlümde xperia ray var ancak emin olamıyorum. Artix donanımsal olarak daha iyi gibi ama Motorola markasına ısınamıyorum...

Atrixi şu an sadece hepsiburada satıyor sanırım. Geçenlerde hepsiburada dan satılan Atrixler arasında sıfırlanmış ürünler var sonradan arıza veriyorlar diye bir başlık okumuştum forumda. Kafanda Atrix varsa bu konuyu bir araştır derim. Ray e gelince 4 gündür kullanıyorum ilk android telefonum olukça memnunum tavsiye ederim. Bence telefon akıllı da olsa küçük olmalı. Ayrıca Ray fazla küçük değil boyut olarak tam ideal bence. Tabii işlemcisi rami gıvırı zıvırını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Dostlar kulaklığım bozuldu, orjinal kulaklığı nerden bulabilirim bileniniz var mı? Ya da önerdiğiniz herhangi bir kulaklık.

mesajını okuduktan sonra kulaklığı ilk defa takıp denedim baya güzel ses veriyormuş. Sony MDR - EX300SL almıştım geçen yıl forumdan, gayet güzel kaliteli ses veriyor. 50 ya da 60 tl'ye almıştım tam hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Arkadaşlar şu an aranızda "ray'a vereceğim paraya şu da alınabilirmiş aslında" dediğiniz bir model var mı?

Atrixi şu an sadece hepsiburada satıyor sanırım. Geçenlerde hepsiburada dan satılan Atrixler arasında sıfırlanmış ürünler var sonradan arıza veriyorlar diye bir başlık okumuştum forumda. Kafanda Atrix varsa bu konuyu bir araştır derim. Ray e gelince 4 gündür kullanıyorum ilk android telefonum olukça memnunum tavsiye ederim. Bence telefon akıllı da olsa küçük olmalı. Ayrıca Ray fazla küçük değil boyut olarak tam ideal bence. Tabii işlemcisi rami gıvırı zıvırını bilemem.

atrix için "biraz şans meselesi" diye bahseden bir arkadaş vardı. oldukça araştırmış ve vazgeçmişti yanlış hatırlamıyorsam.

ben atrixi hiç görmedeim ama ray şimdiye kadar kullandığım bütün telefonlar arasında boyut ve estetik olarak en iyisi diyebilirim.

bunun dışında siz de kendi araştırmanızı mutlaka yapın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

quote:

Dostlar kulaklığım bozuldu, orjinal kulaklığı nerden bulabilirim bileniniz var mı? Ya da önerdiğiniz herhangi bir kulaklık.

Sony MH1C çok tutuluyor bilgin olsun

quote:

quote:

mesajını okuduktan sonra kulaklığı ilk defa takıp denedim baya güzel ses veriyormuş. Sony MDR - EX300SL almıştım geçen yıl forumdan, gayet güzel kaliteli ses veriyor. 50 ya da 60 tl'ye almıştım tam hatırlamıyorum.

Eyvallah. Nerden bulabilirim bu modelleri?

• quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ray için İCS hala stabil değil mi? Custom rom kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Yani yüklemeye gerek var mı? Telefonu yeni kullanmaya başladım, güncelleyip mi kullansam? Ne önerirsiniz?

Custom romları denemedim ama resmi güncellemeyi hiç tavsiye etmiyorum. Menü geçişleri yavaşlıyor, fazla bir getirisi de yok, telefonun orijinal hali çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.