Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sony ericson experia ray telefonuma skype yükledim. ses ahizeden çok net geliyor. ama dış hoperlörü devreye koyunca seste hışıtı oluyor. hattın öbür tarafındaki hışırtıdan sesimi çok zor duyuyor. Skype yükleyip bu sorunu yaşayan var mı? bu arada kulaklık takın ses çok net sadece dış hoperlöre verince hışıtı var. birine normal telefon açıp sesi hoperlöre verince ses çok net. sadece skypee hışırtı var.
  • @hamdiakin4455 evet bende de oluyor hatta bu ses bnm hoşuma bile gidiyor
  • o olay tango, viber gibi internet üzerinden konuşma yapılan diğer programlarda da oluyor. Şebeke üzerinden yapılan konuşmalarda yankı ve hışırtı olmaması sanırım şebeke çağrılarının daha kaliteli olmasından kaynaklanıyor. Görüntülü konuşma için en iyi yol kulaklık kullanmak olur diye düşünüyorum, ben öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdiakin4455

bjk cevabın için çok teşekkürler sizin telde de bu ses varmı sony merceklerindemi var sadece bu olay?

samsunglarda da var ayni ses. ilk baslarda ben de kıl olmustum, hala kullandikca dikkatimi ceker bu olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bjk cevabın için çok teşekkürler sizin telde de bu ses varmı sony merceklerindemi var sadece bu olay?

Hafif bir çıt sesi değilmi bendede var normal tam kamerayı kapattığım zaman oluyor,hatta hoşuma bile gidiyor.arkadaşlar mayıs ta aldığım ve çok sevdiğim ray imi eşime verdim ve xperia p ye geçtim.şimdiye kadar bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim

• cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler bayağı rahatladım...2 sorum daha olacaktı
    1- Arkadaşlar sony telefonlarda uygulama menüsünü kendi istediğimiz gibi düzenleyemiyormuyuz normalde özel seçenek var ama telefonla birlikte gelen uygulamlar hiçbir şekilde yer değiştirmezmi yada ana menüdeki sayfa sayısını arttırmanın bir yolu yokmu sadece 5-6 saydanamı ibaret

2- sim kart hafızası telefonda gözükmüyormu?...teşekkürler...
  • quote:

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler bayağı rahatladım...2 sorum daha olacaktı
    1- Arkadaşlar sony telefonlarda uygulama menüsünü kendi istediğimiz gibi düzenleyemiyormuyuz normalde özel seçenek var ama telefonla birlikte gelen uygulamlar hiçbir şekilde yer değiştirmezmi yada ana menüdeki sayfa sayısını arttırmanın bir yolu yokmu sadece 5-6 saydanamı ibaret

2- sim kart hafızası telefonda gözükmüyormu?...teşekkürler...

ilk sorunu telefonu ilk aldığım zamanlar bende buraya sormuştum.
    1)menüye girdiğin zaman sağ tarafta kare bi tuş açılıyor.uygulamaları kaldırmaya yarayan tuş ona bas isteğin uygulamaya basılı tut ekranlar arası kaydırabilirsin
    2)Es File Explorer uygulamasını kullanabilirsin ücretsiz basit bir kullanımı var
    3) Keşfettiğim kadarıyla ana ekranda home tuşuna basılı tutunca son girdiğin uygulamalar çıkıyor o uygulamaları sola doğru atıp listeden kaldırırsan ekranlar arası kasılmalardan kurtarabilirsin en azından bende öyle

• kirmasti45 çok teşekkürler ilk iki maddedeki verdiğin bilgiler ilaç gibi geldi 3. maddede ki söylediğin yönetmi yapamadım sola doğru kaydırılmıyor sanırım sadece en son uygulamları gösteriyor sadece birde 2. soruda sorduğum bu telefonlar sim hafızasını kullanmıyorlarmı veya sim hafızasını görüntüle seçeneği yokmu sorusunun cevabını bulamadım... gerçi sd kart hafızasına da ulaşamadım henüz ordada birkaç bilgi silecektim ama onuda bir türlü bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdiakin4455 -- 29 Aralık 2012; 21:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyni3

arkadaslar telefonu sifir olarak internetten aldim,guncellemek istiyorum kendi menusunden guncelleme kontrol ettiriyorum telefonunuz guncel diyor.
    ben de bilgisayarima Sony PC Companion ve Update Service programlarini kurdum bilgisayarim vista.
    telefonu tanitip bagliyorum,suan ki yazilimi 2.3.4 android, numero de build 4.0.2A.0.62 ve bana 4.1.B.0.587 guncellemesi oldugunu soyluyor. ben de tamam diyorum basliyor yazilimi bilgisayara indiriyor falan buraya kadar sorun yok hersey bitiyor telefonu guncellemeye baslayacagi sirada telefonu kapatip ses kisma tusuna basarak usb kablosunu takin diyor ,yapiyorum ekran degismiyor tekrar deniyorum yine ayni sanki telefonu iyi tanimiyor mu neden bir turlu cozemedim bilgisi olan arkadaslar paylasirsa memnun olurum.

arkadaslar hic bir fikri olan yok mu?
  • quote:

quote:

arkadaslar telefonu sifir olarak internetten aldim,guncellemek istiyorum kendi menusunden guncelleme kontrol ettiriyorum telefonunuz guncel diyor.
    ben de bilgisayarima Sony PC Companion ve Update Service programlarini kurdum bilgisayarim vista.
    telefonu tanitip bagliyorum,suan ki yazilimi 2.3.4 android, numero de build 4.0.2A.0.62 ve bana 4.1.B.0.587 guncellemesi oldugunu soyluyor. ben de tamam diyorum basliyor yazilimi bilgisayara indiriyor falan buraya kadar sorun yok hersey bitiyor telefonu guncellemeye baslayacagi sirada telefonu kapatip ses kisma tusuna basarak usb kablosunu takin diyor ,yapiyorum ekran degismiyor tekrar deniyorum yine ayni sanki telefonu iyi tanimiyor mu neden bir turlu cozemedim bilgisi olan arkadaslar paylasirsa memnun olurum.

Telefon kapalı halde iken o işlemi yapmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

quote:

Telefon kapalı halde iken o işlemi yapmanız gerekiyor.

tel kapali ikende ayni degisen bisey yok

• bu telefonlar sim hafızasını kullanmıyorlarmı veya sim hafızasını görüntüle seçeneği yokmu sorusunun cevabını bulamadım... gerçi sd kart hafızasına da ulaşamadım henüz ordada birkaç bilgi silecektim ama onuda bir türlü bulamadım...
  • şimdi baktım bende bulamadım simi görüntülemeyi. Sd kartı görebilmek için ES file explorer kurabilirsin markette var.
  • Sd kartı görebilmek için illa program mı gerekiyor acaba?
  • quote:

Sd kartı görebilmek için illa program mı gerekiyor acaba?

Evet,daha kapsamlı görmek için googleplay den dosya yöneticisi indirmen lazım.ben file manager kullanıyorum işimi görüyor

• kapsamlı görmeme gerek yok sadece hafıza durumu ve mp3 attığım dosyayı açmak için yine böyle bir program gerekirmi?
  • beyler ics 4.0.4ten bende memnun değilim. ama 2.3e de düşürmek istemiyorum. root nasıl yapılır hangi rom yüklenir biri yardım edebilir mi? bir sürü makale okudum ama yine anlamadım
  • beyler benim telefon timescape facebook güncellemesi yapmıyor neden. olabilir ? sıfırladgm ama tum uygulamalargitti ama düzelmedg sebebini bilen var mi

• Hocam hafıza durumu için ayarlar + depolama ya bakabilirsiniz. mp3 olarak yüklediğiniz müzikleri de telefonun müzik sisteminden görebilirsiniz. Ancak bir yerde illa ki dosya yöneticisi bir programa ihtiyacınız olacaktır.
  • aynen dediğiniz gibi baktım depolama ayarlarına dahili depolama biriminde kullanılabilir alan sadece 89 mb olarak gözüküyor bu kadar düşük olması no89rmal mi kaydetiği herşeyi hafıza kartına göndermesiyle ilgili bir ayar varmı? 89 a kadar düşmüşse iki güne kadar hiçbişey kalmaz....bu arada cevaplarınız için çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.