Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metciii

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: hldn

Merhaba Ray kullanıcıları :) size bir sorum olacaktı

8 aydır kullandıgım xperia ray telefonum bazen cebimdeyken ya da masanın üstündeyken çekmediğini hissettim. Nasıl oluyor derseniz telefonu elime aldgımda ekranı açmak için tusa dokunduğumda kilit ekranında AVEA yazan yerde önce 1 Sn liğine YALNIZCA ACİL ÇAĞRILAR İÇİN yazısını görüyorum ve sonra hemen düzeliyor.

Bu şüphemi de onaylamak için Google PLAY den "no signal alert" diye bi app yükledim ve onu sinyal kesilince sesli uyarı verecek şekilde ayarladım. Telefon ne zaman cebimde dolaşsam veya odamda masada dursa ya da kapalı mekanlara girsem "sinyal yok!" uyarısı geldi ve bazen 1-2 sn bazen de ben ekranı acana kadar geri gelmediğini gördüm. Fakat bazen keyfine göre sinyal yok iken ya "ulaşılamıyor" ya da normal bağlantısı kopmuyor gibi oluyor. Şimdi soruma gelince:

Siz de böyle bir olay yaşadınız mı? Size geç veya hiç ulaşamayanlar oldu mu?

Telefon çekmeyince uyarı yapan programı da Google Play de BURADAN indirdim.

Teşekkürler :)

Ayni sorun bende de var hocam.

Bu sorun kronik midir? Yaşayıpta çözüme ulaştıran var mı?
    Ve şu paralel ithalat konusu, hepsiburada şu anda 598TL'ye satıyor ancak Pegasus Bilgi Teknolojileri garantisindeymiş.
    Bu bir sıkıntı mıdır? Bu şekilde alan var mı?

Hocam sanirsam mesaji onceden atmisim. Bu olayi deneme yanilma yontemlerimle cozdum sanirsam.

Olay Android 2.3.4 yukluyken gunde 10 kere oluyorken, ics 4.0.4 de 5 kere oluyor. Bootloader acip jelly bean 4.1.2 yuklenirse 2 defa oluyor.

Bana kalirsa olay kernelden kaynaklaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

8 aydır kullandıgım xperia ray telefonum bazen cebimdeyken ya da masanın üstündeyken çekmediğini hissettim. Nasıl oluyor derseniz telefonu elime aldgımda ekranı açmak için tusa dokunduğumda kilit ekranında AVEA yazan yerde önce 1 Sn liğine YALNIZCA ACİL ÇAĞRILAR İÇİN yazısını görüyorum ve sonra hemen düzeliyor.

Bu şüphemi de onaylamak için Google PLAY den "no signal alert" diye bi app yükledim ve onu sinyal kesilince sesli uyarı verecek şekilde ayarladım. Telefon ne zaman cebimde dolaşsam veya odamda masada dursa ya da kapalı mekanlara girsem "sinyal yok!" uyarısı geldi ve bazen 1-2 sn bazen de ben ekranı acana kadar geri gelmediğini gördüm. Fakat bazen keyfine göre sinyal yok iken ya "ulaşılamıyor" ya da normal bağlantısı kopmuyor gibi oluyor. Şimdi soruma gelince:

Ve şu paralel ithalat konusu, hepsiburada şu anda 598TL'ye satıyor ancak Pegasus Bilgi Teknolojileri garantisindeymiş.

Hocam sanirsam mesaji onceden atmisim. Bu olayi deneme yanilma yontemlerimle cozdum sanirsam.

Olay Android 2.3.4 yukluyken gunde 10 kere oluyorken, ics 4.0.4 de 5 kere oluyor. Bootloader acip jelly bean 4.1.2 yuklenirse 2 defa oluyor.

Hocam bu büyük bir problem, %99 ray alacaktım ama şu andan itibaren alamam...
    Telefona yarım milyardan fazla para vereceğiz ve böyle şeylerle mi uğraşacağız? Arada sırada çekmeyen telefonumuz mu olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metciii -- 7 Ocak 2013; 13:51:32 >

• yok öyle birşey.. çekmeme durumu sadece saniyelik oluyor.. nadiren..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu büyük bir problem, %99 ray alacaktım ama şu andan itibaren alamam...
    Telefona yarım milyardan fazla para vereceğiz ve böyle şeylerle mi uğraşacağız? Arada sırada çekmeyen telefonumuz mu olacak?

Haklisiniz hocam, 1-2 saniyelikte olsa can sıkıcı bir durum. Tercih sizin, Sony babamin sirketi degil sonucta, eksik yonlerde de uyarmamiz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: varan22

Slm daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama xperia ray ekranları fabrika çıkşlı jelatinle kaplıdır ve oldukça da iyi ekrana yapıştırılmıştır zaten dikkatli baktığınızda jelatini fark edilir. Asıl demek istediğim böyle bir cihaza extradan ekran koruyucu jelatin almanın boşa para harcamadan bir farkı yok. Hata bu

hayatta kılıf mılıf kullanmam, jelatini de söktüm çok daha parlak görünüyo cihaz.

jelatini çıkarmadan da parlak görünüyo tabiki ama çıkarınca cam yüzeyin farkı açıkça belli oluyo, çıkarmadan anlayamıyosun bunu.
  • Bu akşam HB'den 598 liraya sipariş verdim.hayırlısı bakalım...Gelince sonuçları değerlendirmeye çalışırım inşaallah...
  • telefonu ilk çıktığında alanlardanım. Telefon orta seviyede hatta biraz daha üst seviyede tatminkar. Program kur çalıştır. Aktif durmadan kullan. Ayrıca ince zarif ve cepte rahatsız etmiyor. Ufak tefek problemleri yok değil. Mesela anlık çekmemezlik olabilyor. O da 3g şebekesi çekmeyen yerlerde 2g ye geçtiğinden. Hafızası az biraz kendi hafızasını artıraydılar.
    Alanlar pişman olmaz kolay kolay. Beklentilerinize uygun almak kaydıyla bayağı ZAMAN niteliklerini eskitemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadoky_ali

Bu akşam HB'den 598 liraya sipariş verdim.hayırlısı bakalım...Gelince sonuçları değerlendirmeye çalışırım inşaallah...

arkadaşlar dün akşam itibariyle 1 gün kargo gecikmeli olarak elime ulaştı. İlk izlenim olarak şu kadarını söyleyebilirim;
    -ics 4.0.4 yüklü geldi
    -üzerinde 4GB hafıza kartı takılı idi
    -Ekran üstü jelatini var
    Henüz sim kartı yeni taktım, o nedenle detaya giremeyeceğim.
  • Arkadaşlar, daha önce de tartışıldı bu "çekmeme" sorunu.

Ben de aynı şeyden şikayet ediyordum -ki forumdaki şu açıklama ile sorunu çözdüm:

"telefonun şebeke modunu "yalnızca GSM" olarak değiştir, sorun düzelir. ayrıca interneti kullanırken "wcdma(tercih edl)/GSM" olarak değiştir.

ben bu internet olayını yeni fark ettim. yalnızca GSM seçiliyken yavaş hızda bağlanıyor, wcdma(tercih edl)/GSM seçiliyken hızlı bağlanıyor..."
  • Ya arkadaşlar şu telefonun fenerini yani arkadaki ışıgı nerden açabiliyoduk daha önce yapmıştım 1 saattir teli kurcalıyorum bulamadım kameraya girmeden normal masaüstüne atıp kullanıcam telde
  • Arkadaşlar ayarlar - uygulamalar-çalışan hizmetlerde tomarla program açık bir şekilde arka planda çalışıyor sadece bir kez açtığım program bile hep açık kalmış oluyor...üzerine dokunup çalışmayı durdur desemde yine daha sonra bir seferlik bir çalıştırmada hemen arka planda açık kalmış oluyor...bu sorunu nasıl çözebiliriz mobile care programını yükleyip temizleme yaptım hatta her tuş kilidinde otomatik temizleme moduna da aldım ama ayarlardan tekrar uygulamalar-çalışan hizmetlerden baktığımda orda sayısız programın yine açık olduğunu gördüm...ne yapabilirim arkadaşlar...cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Ya arkadaşlar şu telefonun fenerini yani arkadaki ışıgı nerden açabiliyoduk daha önce yapmıştım 1 saattir teli kurcalıyorum bulamadım kameraya girmeden normal masaüstüne atıp kullanıcam telde

markette programı var " el feneri " ismi [:'(

@erikponti
    telefonun şebeke modu ayarı nerede bulamadım bir türlü
  • Arkadaşlar satın aldığınız rayların bataryaları lion mu yoksa li polymer mi cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

Arkadaşlar satın aldığınız rayların bataryaları lion mu yoksa li polymer mi cevaplarsanız sevinirim

Lityum ion.

• quote:

quote:

Arkadaşlar satın aldığınız rayların bataryaları lion mu yoksa li polymer mi cevaplarsanız sevinirim

Lityum ion.

Telefonu nerden satın aldınız
  • quote:

quote:

quote:

Lityum ion.

7 ay once Teknosa'dan aldim.

Turkiye'ye gelen tum telefonlar li-ion artik. Ne nikel kadmiyum kaldi ne de lityum polimer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lityum ion.

7 ay once Teknosa'dan aldim.

Turkiye'ye gelen tum telefonlar li-ion artik. Ne nikel kadmiyum kaldi ne de lityum polimer.

Cevabınız için teşekkürler sola ile ray arasında kaldım ray da karar kıldım hepsiburada dan sipariş verdim

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı
    ayarlar - uygulamalar-çalışan hizmetlerde tomarla program açık bir şekilde arka planda çalışıyor sadece bir kez açtığım program bile hep açık kalmış oluyor...üzerine dokunup çalışmayı durdur desemde yine daha sonra bir seferlik bir çalıştırmada hemen arka planda açık kalmış oluyor...bu sorunu nasıl çözebiliriz mobile care programını yükleyip temizleme yaptım hatta her tuş kilidinde otomatik temizleme moduna da aldım ama ayarlardan tekrar uygulamalar-çalışan hizmetlerden baktığımda orda sayısız programın yine açık olduğunu gördüm...ne yapabilirim arkadaşlar...cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • beyler telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? bazı kişiler kamerası için kötü demişler kamerası nasıl ve telefon 4.0 güncelleşmesinde kasıyormuş galiba doğrumudur?

• quote:

quote:

Bu akşam HB'den 598 liraya sipariş verdim.hayırlısı bakalım...Gelince sonuçları değerlendirmeye çalışırım inşaallah...

arkadaşlar dün akşam itibariyle 1 gün kargo gecikmeli olarak elime ulaştı. İlk izlenim olarak şu kadarını söyleyebilirim;
    -ics 4.0.4 yüklü geldi
    -üzerinde 4GB hafıza kartı takılı idi
    -Ekran üstü jelatini var
    Henüz sim kartı yeni taktım, o nedenle detaya giremeyeceğim.

hocam son durum nedir telefon hoşunuza gittimi? hız olarak sizi tatmin ettimi?

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.