Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyc.hopath

kapadoky ali haklısın patron.yanlış algılamışım.s500 tabiki her zaman ray dan iyidir.

bumu daha iyihttp://www.ceptown.com/model/345/samsung-s500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

Orijinalden alıntı: psyc.hopath

kapadoky ali haklısın patron.yanlış algılamışım.s500 tabiki her zaman ray dan iyidir.

bumu daha iyihttp://www.ceptown.com/model/345/samsung-s500

Yok hayır tabii ki :)
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=37273 cihaz bu

• ali AirDroid 'i indir gerisini kendin çözersin zaten oldukça basit. Google Playde var ve ücretsizdir zat-ı şahaneleri.
  • beyler bende bu telefondan aldım. şimdi cihazın ilk kullanımı nasıl olmalı? yani bataryayı 16saat şarj etme vs gibi işlemleri nasıl yapıyım?

• quote:

beyler bende bu telefondan aldım. şimdi cihazın ilk kullanımı nasıl olmalı? yani bataryayı 16saat şarj etme vs gibi işlemleri nasıl yapıyım?

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Ama uyarımı dikkate almanı tavsiye ederim. İnşaallah memnun kalırsın.Bence gerek yok 16 saate filan.Eski bataryalarda gerekli idi.Yine de farklı bilgisi olan arkadaş varsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

ali AirDroid 'i indir gerisini kendin çözersin zaten oldukça basit. Google Playde var ve ücretsizdir zat-ı şahaneleri.

Eyvallah teşekkür ederim de yalnız ben bu işi sevmedim.İşyerinde wifi yok.usb ile kullandığım PC company'nin devre dışı kalışına üzüldüm. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadoky_ali

quote:

beyler bende bu telefondan aldım. şimdi cihazın ilk kullanımı nasıl olmalı? yani bataryayı 16saat şarj etme vs gibi işlemleri nasıl yapıyım?

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Ama uyarımı dikkate almanı tavsiye ederim. İnşaallah memnun kalırsın.Bence gerek yok 16 saate filan.Eski bataryalarda gerekli idi.Yine de farklı bilgisi olan arkadaş varsa bilemem.

Sağolasın. Güncelleme şimdilik hiç düşünmüyorum :)

• RAY kullanıcıları için JB rom çıkardılar mı?takip edemiyorum bayadır.xda falan? kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir JB rom var mı? GB kadar stabil olan,şuan GB 2.3.4 .62 kullanıyorum root lu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

RAY kullanıcıları için JB rom çıkardılar mı?takip edemiyorum bayadır.xda falan? kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir JB rom var mı? GB kadar stabil olan,şuan GB 2.3.4 .62 kullanıyorum root lu.

P.A.C. 4.1.2 stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

RAY kullanıcıları için JB rom çıkardılar mı?takip edemiyorum bayadır.xda falan? kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir JB rom var mı? GB kadar stabil olan,şuan GB 2.3.4 .62 kullanıyorum root lu.

P.A.C. 4.1.2 stabil.

peki GB deyken direk JB roma flaslayabiliyormuyuz yoksa ICS yaptıktan sonra mı JB yapmamız gerekir,çok oldu unuttum bu işleri :)
  • quote:

quote:

quote:

P.A.C. 4.1.2 stabil.

peki GB deyken direk JB roma flaslayabiliyormuyuz yoksa ICS yaptıktan sonra mı JB yapmamız gerekir,çok oldu unuttum bu işleri :)

GB üzerine cyanogenmod 10 yüklemeye çalışınca hata veriyor. JB romları yüklemeden önce ics yüklemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

quote:

quote:

P.A.C. 4.1.2 stabil.

GB üzerine cyanogenmod 10 yüklemeye çalışınca hata veriyor. JB romları yüklemeden önce ics yüklemek gerekiyor.

teşekkür ederim @Raven

• beyler telefona ekran koruyucu alacam ne alıyım sizce?

• arkadaşlar çarşamba günü italya yolcusuyum. telefonum RAY ve SYGIC türkiye navigasyon kullanıyorum. şimdi italya için yeni bir eklenti mi yüklemeliyim yoksa ayrı bir program mı kurmam gerekiyor? ayrı bir program yükleyeceksem öneriniz ne olur? (not: sygic hem ücretsiz hem de internet gerektirmiyor. aynı şartlarda bir navigasyon prog. arıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

arkadaşlar çarşamba günü italya yolcusuyum. telefonum RAY ve SYGIC türkiye navigasyon kullanıyorum. şimdi italya için yeni bir eklenti mi yüklemeliyim yoksa ayrı bir program mı kurmam gerekiyor? ayrı bir program yükleyeceksem öneriniz ne olur? (not: sygic hem ücretsiz hem de internet gerektirmiyor. aynı şartlarda bir navigasyon prog. arıyorum.)

Ben İtalya'da Sygic kullandım xperia ray ile. Sadece sygic downloader'dan italya haritasını indirdim. Gayet de güncel şekilde POI'ler çıktı, hatta internet bağlantım olmadığı için Padova'da yemek yenecek lokanta ararken bile bunu kullandım.
  • şimdi arkadaşlar benim telefon ics yi yükledikten sonra bayagı bi yavaşladı, bikaç aydır kullanıyom iyice yavaşlamaya donmaya falan başladı. bunu eski sürüme döndürüp farklı bir room yüklemek istiyorum, eski uygulamalardan kurtulmak için. cihazı rootlayan varsa bi yardımcı olabilirmi, araştırdım biraz ama işin içinden çıkamadım. orochi arkadaşımızın konusuna yönlendirmeyin, onu okudum ama hangi room u yükleriz hangisi daha iyidir bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zincirkıran -- 26 Ocak 2013; 22:25:40 >
  • arkadaşlar yüklediğim temaları veya hareketli duvarkağıdını silemiyorum akvaryum ve sualtı adında iki tane hareketli duvarkağıdım var bunlardan nasıl kurtulabilirim??? easy file mageri de yükledim am bunları görmüyor yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdiakin4455

arkadaşlar yüklediğim temaları veya hareketli duvarkağıdını silemiyorum akvaryum ve sualtı adında iki tane hareketli duvarkağıdım var bunlardan nasıl kurtulabilirim??? easy file mageri de yükledim am bunları görmüyor yardımcı olursanız sevinirim...

programlar kısmına baktın mı? bazen ordan çıkıyo kaldır diye
  • uygulamalara baktım göremedim.... zedgeyle yüklemiştim acaba zedgeyi kaldırırsam hepsi kalkarmı?
  • Arkadaşlar önbellek temizleme ile ilgili güzel ama telefonu yormayan bir program önerebilir misiniz? Bir ikitane denedim beğenmedim. Telefon da zaten hafıza az problemi yaşıyorumda...
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.