Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaslar telefonla gelen ilk androis surumunde yani 203 de turkcell uygulamalirini devre disi birakamiyorum illa ki ics ye gecmem mi gerekiyor uygulamari devre disi birakmam icin saygilar

- uygulamaları devre dışı bırakma özelliği ICS de mevcut, ancak telefonunu root yapıp uygulamaları silebilir ve mevcut sürümü kullanmaya devam edebilirsin...
  • arkadaşlar ben navigasyona girdiğim zaman konum almak için tıklıyorum sonra şöyle bi hata veriyor geçerli konumunuz geçici olarak kullanılamaz diyor. yaklaşık 2 haftadır böyle önceden böyle bi sıkıntım yoktu neden böyle oluyor acaba bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar rehber mesaj ve gerekli olan şeyleri nasıl yedekleyebiliyoruz?
  • Arkadaşlar xperia ray'e konulan tuş kilidi nasıl açılır? Kilid kodu bilinmiyor sony update service ile yazılım güncellemesi yaparsak tuş kilidi silinir mi?
  • tam net bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla, telefonda yüklü olan navigasyon ülkemiz için geçerli değil, iki telefonda bu uyarıyı almış ve kendi navigasyonunu çalıştıramamıştım. Tavsiyem igo gibi harici bir program yüklemenizdir. Ben yükledim sorunsuz çalışıyor.
  • gmail hesabıyla tuş kilidi için şifre sıfırlama yapılıyordu sanırım araştırabilirsiniz. Telefonu güncellerseniz sıkıntılı olan İCS yi yüklersiniz sonra da tekrar eski sürüme dönmek için uğraşabilirsiniz.

Yedekleme için, sony pc companion kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

gmail hesabıyla tuş kilidi için şifre sıfırlama yapılıyordu sanırım araştırabilirsiniz. Telefonu güncellerseniz sıkıntılı olan İCS yi yüklersiniz sonra da tekrar eski sürüme dönmek için uğraşabilirsiniz.

Pc companion'da göremedim yedeklemeyle ilgili bir yer. Telefona google play'den Super Backup diye bir uygulama yükledim. On numara gerçekten. Telf.No, mesajlar, uygulamalar gibi şeyleri kolayca yedekleyebiliyorsunuz. Bende tlf. rootladım. Tlf. çok hızlandı. Keşke önceden yapsaymışım. Eski uygulamalardan daha fazla uygulama var ve çok hızlı çalışıyor. Ics olayı nedir hiç çözemedim. Kafa da yormak istemedim açıkçası. Root olayını tavsiye ederim.

@iimmyeahh cevap için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

gmail hesabıyla tuş kilidi için şifre sıfırlama yapılıyordu sanırım araştırabilirsiniz. Telefonu güncellerseniz sıkıntılı olan İCS yi yüklersiniz sonra da tekrar eski sürüme dönmek için uğraşabilirsiniz.

Güncelleme yaptım 4.0.4 oldu telefon sanırım ice cream güncellemesi yüklendi. Bu arada en önemlisi tuş kilidi silindi çok rahatladım. Yalnız yeni bir sorun ortaya çıktı pcye usb ile bağladığımda telefonu hafıza kartını görmüyor MTP aygıt yöneticinde sarı veya kırmızı işaretli duruyor sanırım driver yüklenmiyor akıllı telefonlarda olan bişey bu geçen xperia miro'da da aynı sorunu yaşadım. SD kardı pcnin görüp içine rahatca video, müzik ve resim yüklemem için ne yapmam lazım? Nette biraz araştırdım ama yapamadım bişey yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

EDIT

Biraz uğraştım hafıza kartını pcden görmeyi buldum images dosyasına resim attım ama telefondan resimleri bulamadım. Birde video izlemek için video atacağım ama hafıza kartının içinde bir kaç tane video klasörü var ben hangisine atacağım videoları izlemek için ve attığım müziklerde yok. Eski telefonlardaki medya güncellemesi olayı yok mu bunda? Attığım dosyalar kartta duruyor ama telefonu açınca bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 17 Nisan 2013; 3:00:33 >

• Eski telefonumun forumunu bi ziyaret edeyim dedim
  • Sizce bu saatten sonra ray alınır mı?
  • Aklımda ; htc desire x, Xperia sola ve Lumia 620 var. Ray hem fiyat hemde birkaç özelliği bakımından aklımı çeliyor, gerçi biraz eski bi model ama...
  • Flash hala patlamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranız varsa xperia z alın
    eğer ucuz ve performansı iyi olsun diyorsan ray güzeldir. Diğer sony modellerini pek bilmiyorum. Çok fark yoktur gerçi.
  • rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum
  • 4 güncellemesi geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum

Ben de ciddi ciddi düşünüyorum. garantili sıfır olursa bakacam artık. Küçük-güçlü tam cep telefonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

quote:

rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum

Ben de ciddi ciddi düşünüyorum. garantili sıfır olursa bakacam artık. Küçük-güçlü tam cep telefonu...

Teknosaya gidin serisonu xperia rayler 499tlden satılıyor ben sivastaki mağazadan kırmızı renkli olanı aldım. 499 tl 50 tlde indirim kodu vardı 1000 liraya cıkmış telefonu 450 tlye aldım taksitle. Müşterilerden biri telefona kilit koydum evde yazılım yükledim android 4.0.4 oldu sanırım ICS güncellemesini aldı. Bu fiyata alınacak en kral telefon ama bu fiyata bulmanız bir mucize 2 haftadır kulalnıyorum çok memnunum ama neden bu telefon fotoğraf çekerken flash patlamıyor cidden onu merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 26 Nisan 2013; 16:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

quote:

rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum

Teknosaya gidin serisonu xperia rayler 499tlden satılıyor ben sivastaki mağazadan kırmızı renkli olanı aldım. 499 tl 50 tlde indirim kodu vardı 1000 liraya cıkmış telefonu 450 tlye aldım taksitle. Müşterilerden biri telefona kilit koydum evde yazılım yükledim android 4.0.4 oldu sanırım ICS güncellemesini aldı. Bu fiyata alınacak en kral telefon ama bu fiyata bulmanız bir mucize 2 haftadır kulalnıyorum çok memnunum ama neden bu telefon fotoğraf çekerken flash patlamıyor cidden onu merak ettim :)

aynen bende bakacagım tak etti canıma :D

• quote:

quote:

quote:

rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum

Flashı otomatik değilde ondan. Manuel açmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

quote:

quote:

rayi nerden bulabilirim
    cidden düşünüyorum

Flashı otomatik değilde ondan. Manuel açmanız lazım.

Nasıl açacağım flash seceneklerinde açma ve kapama var sadece biri açıyor diğeri kapatıyor. Ben çekim yaparken flash patlamasını istiyorum. Bu arada acı bir gerçeği söylemek isterim ki bu telefonların flashları çok yetersiz zifiri karanlık ortamda kaç yıllık k750 i bu telefondan çok daha iyi çekim yapıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 26 Nisan 2013; 23:34:02 >

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.